Gå til innhold

404: Username not found.

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 404: Username not found.

  1. Jeg ser på forumet at en del s8-eiere har fått oppdateringen. Likevel får ikke jeg tilgang på oppdateringen, verken gjennom "se-etter-OTA-oppdatering" på telefonen, eller via smart switch på PC.

     

    Jeg skjønner at leverandører ikke gir alle oppdateringen samtidig pga båndbredde osv. Men når en aktivt prøver å oppdatere, så burde en jo få tilgang på oppdateringen?

     

    Noen som vet?

    Har samme problem her etter at jeg installerte OTAene for S8 betaen. Dette er beta-versjonen jeg har installert for øyeblikket

    post-508878-118052_thumb.jpg

  2. "I skrivende stund har PewDiePie 73,5 millioner abonnenter, mens T-Series har drøyt 72 millioner."

     

    Vet ikke helt hvor disse tallene kommer fra. I går på denne tiden hadde begge akkurat rundet 73 millioner, og det var bare 15 000 subscribers i forskjell - men ved hjelp av dette printerstuntet og andre tiltak av diverse youtubere har Pew økt forspranget igjen, og fått utsatt det uunngåelige. Pewdiepie har nå 73,5 mill, mens T-Series ligger på 73,2.

    Youtuberen Markiplier (en venn av PewDiePie) hadde en 50min lang livestream i går kalt "I literally won't shut up until you subscribe to PewDiePie". Denne livestreamen økte forskjellen fra 15 000 til 320 000.
×
×
  • Opprett ny...