Gå til innhold

Gabbana89

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gabbana89

  1. Som dataingeniørstudent er min mening at du ikke trenger noe bedre enn den gamle macbook airen. Billigste MBP vil være mer enn god nok.

    Bruker selv min MBP fra 2015 og den er mer enn rask nok.

    Så 8gb ram og i5 prosessor med 512 gb minne (tenker det er fint uansett å litt minne å gå på) holder de 3 første år?

    Grunnen til at jeg er litt i tvil, er at jeg opplever folk har veldig ulike meninger om hva som er nødvendig, noen sier at 16 gb ram er lurt for å være sikker for fremtiden og andre mener det unødvendig med så mye i starten. 

  2. Hei, begynner på datateknologi ved UiB til høsten og ser etter en oppgradering for min gamle macbook air siden den teller sine siste dager. Dermed er macbook pro for øyeblikket det eneste alternativet. Det jeg er usikker på er hvilke spesifikasjoner jeg kommer til å trenge i løpet de 3 første åra på studiet? Usikker om jeg burde bestille en fullspekket macbook pro til 28 000 eller heller gå får en basis modell til 22 ish tusen? Kommer jeg til å få bruk for 16 gb ram, i7 8th gen prosessor? Eller holder det med 8gb ram, i5 prosessor og 512 gb minne? Hadde vært spesielt kjekt å få høre fra andre informatikk studenter hva dere synes og hva dere opplevde som var nødvendig?  

    Driver ikke noe spesielt med gaming bare litt lightroom og kanskje til tider photoshop, men ikke noe særlig store prosjekter.   

     

     

  3. Er på utkikk etter ny pc selv. For min del er xps 13 9380 førstevalget pga du får bedre specs for mindre penger enn f.eks Matebook x pro. Når det gjelder Huawei så er jeg også litt skeptisk, men jeg er ikke så godt kjent i ultrabook verden, og lite kjente med sanksjonen til USA. Så hvordan kan egt den påvirke en Huawei matebook bruker i fremtiden? Hvordan blir det med oppgraderinger av windows etc? 

  4. Dersom du vil jobbe med hobbyen din så er det utdanning innanfor reklame, samt design eller psykologi som er det som er mest aktuelt.

     

    Ein jobb i eit stort PR-byrå som feks first house hadde nok passa seg bra.

    Ja, det er noe i den retningen, men samtidig ønsker jeg å drive med noe for meg selv, eller hjelpe å utvikle selskap; klesmerker, markedsføre produkter elns 

  5. Hei, jeg har jeg hatt en litt spesielt hobby. Jeg har drevet og utviklet youtube og Instagram kontoer. Der jeg klart å bygge opp litt abonnenter og følgere på disse plattformer. Grunnen at jeg gjorde det var at jeg likte å se statestikken stige og det ble litt avhengighetsskapende(på en positivt måte) og det var veldig interessant hvordan man klarte å skape slags miljø der. I tillegg så føler at jeg har en grunder i meg. Har alltid hatt interesse for å skape noe nytt og innovere . Alt mulig fra app´s til klesmerker.

     

    Men det nærmer seg at jeg må mest sannsynlig begynne å studere, og det er her jeg er usikker. Siden jeg har den interessen så lurer jeg litt på om jeg kunne gått videre på noe studere som er litt relevant til det jeg har drevet med? Har sett på markedsføring, men litt usikker der. Kanskje noe med medievitenskap? Hva tenker dere? Har dere noen gode forslag?

     

    Jeg ville gjerne jobbet med å nå ut til kunder, spesielt gjennom sosiale medier(kanskje reklame kampanjer). Det hadde også vært veldig interessant å jobbe med offentlige personer, i den grad at man hjalp de med sosiale medier, media trening osv. Hvordan utvikler man en merkevare, hva er det som skal til, markedsføringsstrategier osv?

     

    I tillegg så vil jeg lære litt om menneskelig psykologi? Hvordan folk reagerer på reklame kampanjer? Eller hva er det som gjør at folk blir så fanatiske i en person. Som musiker, filmstjerne eller youtube stjerne? Skal innrømme jeg sliter med å sette ord på hva jeg i bunn og grunn ønsker, men håper dere har noen gode forslag.

     

    Hva burde jeg studere basert på mine interesser?

  6. Hei, jeg vet ikke om dette er lovt å lage denne tråden. Hvis ikke, er det ingen problem at en moderator tar det ned. 
     

    Den siste tiden har jeg jobbet med en yotube kanal, der målet mitt er å utvikle en merkevare ( jeg vet, veldig optimistisk mål). Ting har begynt å vokse litt mer enn det den har gjort tidligere.  

    Dermed hadde jeg ønsket å høre litt konstruktiv tilbakemelding angående prosjektet mitt. Tanker dere har rundt navnet, visuelt utseende og alt annet som slår dere i hode? 

     

×
×
  • Opprett ny...