Gå til innhold

LeunameSanoj

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LeunameSanoj

  1. Jeg syntes det gikk helt greit. Prøvde å skynde meg gjennom de to første oppgavene, siden jeg visste den siste kom til å ta lang tid. I oppgave 1 var jeg usikker på hva de mente med "hovedtype for datagrafikk". I oppgave 2 er jeg usikker på om dokumentasjonen er god nok. På oppgave 3 var det ikke helt opplagt hvordan man skulle begynne, så jeg startet med å skrive en funksjon som lager nedtrekkslister. Jeg fikk ikke tid til å begrense til 3 hytter, men er ganske fornøyd med resten. Strukturen i koden kunne vært en del bedre. 

     

    Jeg legger ved løsningsforslaget mitt her. Setter pris på kommentarer og andre innspill!

     

    Jeg hadde tidligere lagt ut en zip-fil med besvarelsen. Denne er fjernet, og filene er nå hostet på WAMP-server: http://sandveien.eu/. Hvis du ønsker å se filene for seg selv, kan du besøke http://sandveien.eu/vaar19/.

  2. Jeg liker å programmere og kan det ganske godt, men ser for meg at det blir kjedelig å sitte hele dagen å programmere hver dag. Har fått fulltid IT jobb på et universitet, men får se hva jeg gjør når kontrakten utløper. 

     

    Hvilket universitet dreier dette seg om? Hørtes ut som en grei jobb for en student, hva går den ut på? Hva bør man eventuelt gjøre om en faktisk er interessert i en slik stilling?

×
×
  • Opprett ny...