Gå til innhold

Vidar Nikolaisen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vidar Nikolaisen

  1. Jeg kan se problemet når folk med en DJI drone flyr 1km opp i lufta i 20-30 min for å filme.Jeg flyr racing droner og har ingen nød for å fly så høyt som over hodet mulig.De fleste racing dronene jeg har kan jeg fly 4-6 minutter med.Jeg foretrekker som regel og stå et sted hvor det ikke finnes folk eller hus i det hele tatt rundt meg og fly rundt trær etc.Om jeg da flyr en drone som veier 250 gram eller 500 gram burde ikke utgjøre noen fare.De som er dumme nok til å fly nær en flyplass eller over en konsert med x antall folk kommer aldri til å registrere eller ID merke dronen sin uansett.Dette er en lov som EU har satt i verk etter drone episoden i London: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/6nGeRW/gatwick-setter-inn-forsvaret-for-aa-stoppe-drone-kaos

    Har ingenting i mot og ta et kurs eller ID merke mine droner om det kommer et krav om det.Men det kurset og ID merkingen bør være gratis.Om jeg husker rett så leste jeg en plass at rundt 460 000 nordmenn eier en drone.Hvor mange av disse dronene med kamera kommer til å bli registrert? om folk er så redd for en liten drone med kamera, så burde de tenke seg om 2 ganger før de går på en badestrand,konsert eller 17 mai tog hvor alle og enhver med mobil tlf kan filme og ta bilde.

     

     

  2. Men fra spøk til revolver, så har vel de aller fleste som spiller 2 foreldre. Så fakta er vel at det er nesten dobbelt så mange som er skuffa over at det er tilbake  :w00t:  

     

    Var overlykkelig når jeg hørte at det var nede.Guttungen viste meg et skin han ønsket seg.Det kostet jo ikke mer enn 2000 V Bucks!...noe som er i overkant av 200kr? kan fort bli dyrt om man bruker sparepengene sine på V Bucks.Noe som enhver forelder burde sette en grense på :)

  3. drøyt laken for en så nais telefon. Det er jaggu meg ikke ille. Hvis kameraet har ois og er hakket hvassere enn det som står i moto g5s og har hodetelefonutgang så spørs det om det blir ny telefon her i huset.

     

     

    Telefonen virker veldig lovende ja! Det kommer en pro versjon av den også.

     

     

     

    "Redmi Note 7 Pro also launched

    Redmi Note 7 Pro has also been announced. This one has the Sony IMX586 sensor for the 48MP camera, instead of the Samsung sensor. This will launch post the Chinese New Year "

     

    https://indianexpress.com/article/technology/mobile-tabs/xiaomi-redmi-note-7-launched-in-china-with-48mp-rear-camera-price-specifications-5531678/

     

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...