Gå til innhold

CosmoK

Medlemmer
  • Innlegg

    637
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CosmoK

  1. Nja, jeg har aldri hatt behov for å returnere en skjerm på grunn av akkurat det. Garantien vil selvfølgelig dekke feil på skjermen som skaper backlight bleed (som f.eks. skruer i panelet som er satt i feil/er for stramme, o.l.), men slike feil skjer sjeldent.

     

    Måtte RMA en LG skjerm noen år siden der selveste backlight røk to måneder etter kjøp. Da fikk jeg den samme tilbake, reparert. Det samme skjedde igjen noen måneder etter det igjen. Da var det reklamasjon. Mener å ha lest her på forumet over de siste par årene at enkelte har brukt reklamasjonsretten p.g.a. BLB, men hver produsent og/eller butikk har sin policy angående hvor mye BLB kan aksepteres for at det skal regnes som en "defekt" skjerm. Det er nok noen andre her inne som kan svare bedre på akkurat det.

  2. Har hatt både PG278Q og PG279Q'en som du har nevnt. Begge har vært supre skjermer. PG279Q'ene har hatt en del problemer med backlight bleed, men du kan være heldig og få en med lite av det. Begge skjermene fungerer like utmerket i dag som den dagen de ble kjøpt. Skal skjermen brukes mye til spilling, så er jeg ikke i tvil på hva jeg hadde valgt.

     

    Er du villig til å bla opp det dobbelte og gå for ultrawide med G-sync, så får du Asus og Acer sine varianter "billig" denne uken. Gikk selv for en Predator X34P i dag til rundt 9500 Kroner fra CDON (med 400 Kr. rabattkupong), siden de nye 35" 200Hz HDR skjermene er forsinket igjen. X34P'en selges for Kr. 9.990,- for øyeblikket.

  3. Kjøpte også RDR2 PS4 Pro pakken for to uker siden og var ganske overrasket over forskjellen i støy mellom den og glacier white PS4'en som kom i Destiny bundle'en. Merker det mest når jeg sitter 1-2 meter unna konsollene inne på datarommet. Når de blir brukt i stuen.... not so much.

     

    Men når det er sagt, så la jeg ikke godt merke til så mye bråk fra den første jeg kjøpte heller. Begynner vel uansett å bli gammel/døv.

  4. Bestilte mitt kort 16 juni. Først ble den forventet i begynnelsen av juli (spille i ferien, yay! :/  ). Kom ikke da. Datoen ble flyttet til 23. juli. Kom ikke da heller. Ordren ble så "bekreftet bestilt" til 11 august, men to dager siden ble datoen flyttet til 2. september. Litt surt, men til prisen jeg betalte kan jeg godt vente litt til.

  5. Har en ASUS GTX 780 DirectCU II OC og har bare gode ord å si om kjøleren. Den er såpass god at det er første high-end GPU på flere år der jeg ikke har hatt behov for vannkjøling. Under load legger jeg ikke merke til viftestøy av noen sort, samt temperaturen ligger mellom 50-70 grader (med automatisk viftestyring).

     

    Kjøper man dette Radeon kortet blir man nok positivt overrasket. Bare vær obs på at *hvis* man monterer vannblokk til et slikt kort kan det hende at det ikke er mulighet til å sette originalkjøleren (d.v.s. DirectCU II kjøleren) tilbake på GPU'en ved en senere anledning (det er "enveiskjøring" for EK vannblokker på GTX 780'en ;) ).

  6. De gangene det har fulgt med spill når jeg har kjøpt diverse datautstyr så har det fulgt med en kode du bruker hos produsenten/utgiveren av spillet også lastes det ned via den tjenesten de foretrekker :)

     

     

    Når jeg kjøpte mitt forrige skjermkort for to år siden var det slik at det fulgte med kode som jeg løste opp på nvidia sine sider. Tror det er fortsatt slik det fungerer.

     

     

    Riktig i begge tilfeller. Det følger med en kode i esken til skjermkortet som du løser inn på Nvidia sine sider. De oppgir/sender deg da en ny kode som du fører inn i f.eks. Ubisofts Uplay klient (dette vil ihvertfall være tilfellet for AC og Splinter Cell).

  7. Burde vel kanskje hatt med Planetside 2 på en eller annen måte. Eller kanskje det bare er meg som synes at det ser bra ut.

     

    Jeg vil si Ps2 var best in show. 2000 spillere på en og samme server?

     

    Jepp, fikk flest Best of Show priser på E3. Satt oppe hver kveld og så på TotalBiscuits sendinger direkte fra messegulvet, og gleder meg mye til oppfølgeren av det jeg synes er en av de beste MMO'ene lagd hittil.

    • Liker 2
  8. Har brukt en Mimo Monster 10" i noen år nå... genial "liten" touchskjerm som jeg kobler til en bærbar når det trengs (gruppearbeid på UiS, m.m.). Har absolutt sett fordelen med skjermer som drives med USB forbindelse.

     

    Hvis Lenovo hadde lagd en 17" versjon av ThinkVision skjermen corcky linket til hadde det vært en ideel løsning med tanke på størrelse vs. portabilitet. Hadde passet godt i sekken... ;)

     

    Edit: Fant en del alternativer, bl.a. LT1421. ;)

  9. Hvis denne er så å si lik Buffalo's kommende AirStation WZR-1750H, så vil det være mulighet for dd-wrt.

     

    Jeg bruker sjeldent det trådløse nettet i ruterene jeg har, og etter å ha sett Anandtech sin test av Buffalo enheten jeg nevnte ovenfor ser jeg ingen grunn til å oppgradere fra de gode n-standard ruterene som er ute nå med det første. Netgear'en sender fremdeles trådløst gigabit på 5Ghz båndet med fordelene og ulempene det har...

    • Liker 1
  10. Vel, i Singapore har politiet mydighet til å avrette fyllekjørere på stedet ved skudd i bakhodet med Colt'en sin mens de sitter i bilen, uten diskusjon overhodet. Men igjen, så langt jeg kjenner til klager ingen på Singapore.

     

    Hmm, litt overdrevet (hvis ikke du mener et annet land da). Det er bot, fengselsstraff og pisking for fyllekjøring i Singapore. Dødstraff får man for forsettlig og overlagt drap, samt smugling av narkotika.

×
×
  • Opprett ny...