Gå til innhold

SintBrus

Medlemmer
  • Innlegg

    903
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SintBrus

  1. Problemet er som følger:

     

    Maskinen fungerer fint og starter ganske kjapt opp, men med en gang jeg kommer inn i windows reagerer ikke maskinen på noen tastetrykk overhodet. Musen reagerer voldsomt langsomt. Virker som om det er noe som bruker all cpu og at maskinen er overbelastet. Dette førte til at jeg lowformaterte maskinen og installerte alt på nytt. Dette førte ikke til noe.

     

    Det som er merkelig er at hvis jeg trykker meg innom BIOS først for å ikke gjør noe, men går ut av den med en gang så fungerer windows prikkfritt som det skal. Hopper maskinen over noen filer i oppstarten??

     

    Jeg har tenkt litt på rootkit virus. Hvordan finner jeg ut av om det er det?

     

     

    Maskinen er helt standard, dog med en ekstra RAM-brikke.

     

    Hvis dere trenger mer info, gi gjerne beskjed.

  2. Jeg ville valgt Peugeot 407SW. Flott bil, god komfort og mye plass.

     

     

    Det der er bare noe bullcrap! Fadern har en 407 SW og den har et knøttlite bagasjerom i forhold til de andre alternativene du har. Jeg fikk så vidt inn i en barnevogn og når jeg fikk den inn, så var ikke der plass til noe mer. Ligg unna den hvis plass er viktig for deg!

  3. Det er vel ikke så utstyrtelig langt fra Musland til Sæd vel? Har trålet Sæd litt etter et skilt, men der fant jeg ingenting dessverre.. Kjørte fra et navn på kartet til et annet flere ganger uten hell..

     

    Et bilde av en som ble litt busted når han skulle spise middag:

     

    Sæd finner du i Danmark mot grensen til Tyskland. Du kjører fra Esbjerg mot Tønder, og videre mot Tyskland. Så finner du det.. :D

  4. Det som jeg tror er litt av problemet er at enkelte ikke "tørr" å legge inn kommentarer, fordi de enten har for dårlig kunnskaper om fotografering, eller er i lærestadiet enda og dermed kun har kommentarer som "Det var et fint bilde". Det er trossalt enklere å legge inn et bilde, enn å gi en meningsfull kommentar som folk kan lære av.

     

    Men nå har ikke jeg lagt ut noen bilder her, og dermed vet ikke jeg hvilke kommentarer folk er ute etter. Det kan være alt fra tips til forbedringer eller kun kommentarer som nevnt ovenfor. Hvilke kommentarer er du ute etter å få PMnormal?

  5. Så lenge det stilles ganske høye krav til kjøreferdigheter vil det sikkert gå helt fint.

    Selv er jeg 17, og jeg kjører ærlig talt bedere en mange voksene.

     

    Vel, det kan diskuteres. Alle og en hver _kan_ kjøre rett frem og svinge litt i ny og ne. Men det er når de virkelige farlige/utfordrende situasjoner de yngre personer får problem. F.eks hvis der er en elg/hjort i veien, da vil jeg si at de eldre personene som har kjørt bil en stund håndtere situasjonen bedre. 17-åringer har ingenting bak rattet alene å gjør. 18-åringer er galne nok

  6. Det selges snus i Danmark, men de har meget begrenset utvalg.

     

    Hmm.

     

    Det skal sies at jeg er dansk statsborger, men ALDRI i mitt liv har jeg sett en boks snus i en butikkhylle der hjemme!

    - Ikke for å pirke; men det har vell blitt en trend over hele europa.

     

    Og den av dere idioter som påroper retten til å si "dåse" skal jeg personlig jakte!

     

    Jeg får også kjøpt snus. Både på tobaksforhandleren og på kiosken i byn. Så sorry mac, du har feil.

  7. haha, må bare si det.. Jeg prøvde å lese hva som stod i ordboken, og til venstre leste jeg love-makin og til høyre leste jeg "lubricant" .. tilfeldig? :p

     

     

    Til selve bildet:

     

    Det er ikke mange bilder/malerier jeg ser på hvor jeg ser meningen med bilde (Bortsett fra at det er fint) men dette bilde hadde en dyp mening og jeg likte det VELDIG godt! Veldig bra!

×
×
  • Opprett ny...