Gå til innhold

NothgaliC

Medlemmer
  • Innlegg

    950
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NothgaliC

  1. Hver gang jeg starter PCen er skjermen svart, alle viftene starter slik de skal uten problemer. Men skjermen er svart.

     

    Jeg fant ut etter litt googling at det kunne være biosen som gjorde dette, og jeg prøvde å dra ut CMOS batteriet og det fungerer en gang. Neste gang jeg skal starte PCen må jeg dra det ut igjen, og pcen fungerer ikke optimalt. Den er treigere en vanlig og av en eller annen grunn vil er slår sikkerhets sertifiseringen ut på alle sider jeg vil logge meg inn på.

     

    Kan HKet reddes eller er det bare å kassere med en gang?

     

    Hardware:

    EVGA 750W Supernova NEX750G R

    ASUS P8Z77-V LK

    Intel Core i7-377

    Nvidia GeForce GTX 670

    Corsair Vengeance 8GB DDR3 2133MHz

  2. Kampene er essensielt bare tall og matte. Hver region har et visst antall soldater alt etter hva som er bygd i regionen, og disse soldatene kan man rekruttere i krigstid. Disse soldatene kan man dele inn i hærer og soldatene kan være i sentrum, eller i en av to flanker etter hvor du vil ha tyngden av hæren din. Hæren tar form som en soldat på kartet slik som i total war serien, men du har ingen mulighet til å styre slagene slik som på total war, de blir styrt mer i risk stil, med matematikk. Regelen er at flest soldater vinner, men ingen regel uten unntak.

  3. Prøvde å spille på det gather.dota2.no greiene. Men sliter slik med lagg at det går rett og slett ikke. Satt med 3 sekunders lagg hele runden. Ødela for hele teamet og var helt ubrukelig.

     

    Kan også bare et titalls heroes, og ender jeg opp uten for komfortsona og ikke kan heroen, kjøper feil/dårlige items og greier blir folk utrolig sure.

     

    Noen andre som sliter med ustabil ping? Standard ping for meg er 69, men noen runder er den opp i 400+, og det går ikke ann å spille.

     

    Fram til at det blir mer stabilt kan jeg ikke spille med faste folk eller delta i et community som gather.dota.no. Noe som er ganske synd, egenlig.

  4. Jeg liker GO jeg, selv om det ikke er like "analogt/mekanisk" som 1.6. Har spillt noen timer og liker det jeg ser, bortsett fra at noen av brettene er litt underlegne 1.6 sine, syns jeg. Da spesielt inferno.

    Er det slik at man spiller med like gode folk når ranking systemet kommer inn?

     

    Ganske bra å se nye spillere også, bare synd de blir dominert av veteranene, er det ikke det rankingsystemet skal fikse?

  5. Har selv en ekskjæreste som behandlet meg skikkelig dårlig... er jævlig vanskelig å komme seg etter noe slikt. I mitt tilfelle kommer hun inn i tankene mine ganske ofte, og jeg blir dårlig av det. Jeg tror han føler det på samme måte, og føler seg skikkelig bedratt og lurt.

     

    Så nei, jeg tror ikke han har kommet seg, men ikke på den måten du tror. En eks-kjæreste som utnytter, bruker og egentlig mishandler deg er vanskelig å legge bak seg.

  6. Rift er egentlig mye det samme som wow, bare dårligere. Forskjellene ligger i detaljene og gimmickene. Men det er ett spill som fungerer på akkurat samme måte, med tanke på spells og combat. Men questene er kjedeligere, og generelt er spillet kjedeligere.

     

    Men om du leter etter et wow-lignende spill som ikke er wow så passer det sikkert fint.

  7. Jeg og eksen har et flott venneforhold, eller hadde ihvertfall. Hun var på festival i helga, og jeg er litt masete pga diverse hverdagslige ting. Pluttselig sender hun meg bilde av seg selv der hun kliner en random dude, også hører jeg ikke en dritt fra henne hele helga. Er det galt av meg å reagere med sinne, og nærmest kutte henne ut av livet mitt ? For det er nemlig det jeg føler.

     

    Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

     

    Venneforhold med eksen trenger ikke å være en dum idé per se, dog når det blir slik som dette, er det ikke lengre hva jeg ville kalt et konstruktivt vennskap.

     

    Først og fremst, jeg er litt nysgjerrig på hva disse "hverdagslige tingene" faktisk er. Hvis det du anser som hverdagslige ting er kjedelige meldinger à la "skjer 'a?", foreslår jeg at du slutter med disse. Utifra din post vil jeg anta at du sender slike meldinger for å holde kontakten, men faktum er, disse meldingene er ofte meningsløse og ytterst unødvendige, hvis ikke du virkelig ønsker å vite hva hun gjør fordi dere skal finne på noe, selvsagt.

     

    Hun sender deg et bilde der hun kliner med annen gutt, for så å velge å ignorere deg resten av helgen. Vel, først vil jeg si at hun virker - i alle fall etter din post å dømme - som ei jente som ikke er noe spesielt å samle på. Mange jenter som henne spiller slike "spill" med gutter fordi de liker å ha følelsen av kontroll over en gutt. Slike jenter, mener jeg, burde unngås som pesten. De er bortskjemte og fører ikke med seg noe annet enn trøbbel. Det skal være sagt, jeg oppfordrer ikke til å holde dette mot jenter, for faktum er at det er menn som gir slike jenter oppmerksomheten som gjør de bortskjemte. De blir bortskjemte i den forstand som et lite barn blir bortskjemt hvis det ikke blir gitt konsekvenser av dårlige oppførsel; dette er selvfølgelig ikke barnets feil, men de som oppdrar barnet.

     

    For å komme tilbake til temaet, det du bør gjøre er definitivt å droppe henne - ikke svar på meldinger, telefonoppringninger, fjern fra facebook og så videre. Jeg synes dog ikke at du skal reagere med sinne, for da vet hun at hun har stor makt over ditt emosjonelle liv; reager heller med et rolig, kontrollert sinn, og ønsk henne lykke til videre med livet. Du fortjener mye bedre enn dette.

     

    Hahaha, du traff spikeren mitt på hodet for min del. Holdt på med en slik oppermskomhetssjuk jente for i oktober i fjor. Har ikke kuttet kontakten med henne før for litt over en uke siden.

  8. Prøver igjen jeg, noen som vet hva dette spillet heter?

     

    Husker jeg spillte ett gammelt rpg spill en gang i tiden. Husker ikke mye men husker at spillet begynte i en landsby med at dama, eller søstra eller noe til hovedpersonen enten blir kidnappet eller blir syk.

     

    Hovedpersonen må da ut på en reise for å enten finne henne igjen eller finne en kur. Husker at man drar innom underverden på ferden, etter det er man innom en sump, så innom en gruve med goblins eller dverger eller noe. Noen som vet hva jeg snakker om?

     

    Syns å huske at spillet heter ett eller annet med "quest". Husker man kunne kjøpe nye våpen med vendorer også, men disse var det få av. Spillet foregikk i tredjeperson.

     

    Noen som vet hva spillet heter?

     

    Fable? Eller er det for nytt?

     

    Alt for nytt. Det er fra 90-tallet.

  9. Prøver igjen jeg, noen som vet hva dette spillet heter?

     

    Husker jeg spillte ett gammelt rpg spill en gang i tiden. Husker ikke mye men husker at spillet begynte i en landsby med at dama, eller søstra eller noe til hovedpersonen enten blir kidnappet eller blir syk.

     

    Hovedpersonen må da ut på en reise for å enten finne henne igjen eller finne en kur. Husker at man drar innom underverden på ferden, etter det er man innom en sump, så innom en gruve med goblins eller dverger eller noe. Noen som vet hva jeg snakker om?

     

    Syns å huske at spillet heter ett eller annet med "quest". Husker man kunne kjøpe nye våpen med vendorer også, men disse var det få av. Spillet foregikk i tredjeperson.

     

    Noen som vet hva spillet heter?

  10. I dag våknet jeg av en ganske sterk smerte helt innerst ved venstre kjeveledd. Der er ikke vondt i leddet, men i området rundt. Spesielt der visdomsjekselen skal komme ut, så jeg regner med det er den som er "synderen".

     

    Virker også som jeg er litt hoven i området der bak. Når jeg våknet kunne jeg ikke lukke tennene helt sammen fordi det var noe som sperret.

     

    Spørsmålet er da, er dette noe jeg bør sjekke? Blir det da med tannlegen eller legen?

  11. Jeg holder 15-20 min. Når jeg holdt på med "eksen" var det alltid slik at jeg måtte runke meg ferdig fremfor henne... er det negativt?

     

    til gjengjeld kom hun altid en 5-8 ganger, spørst hvor lenge det tok før hun var ferdig

×
×
  • Opprett ny...