Gå til innhold

Abdulrahman Algendi

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Abdulrahman Algendi

  1. Det sagt, er det vel normalt noen vilkår som må oppfylles? Som at den ene eksamenen ellers vil være avgjørende for at studenten ikke får fullført på normert tid. Siden dette er snakk om en eksamen trådstarter allerede har hatt, og antakelig kunne meldt seg opp til konteeksamen allerede og fullført til normert tid, er det ikke sikkert universitetet vil innvilge ham betinget opptak.

     

    Trådstarter: Normalt kan man melde seg til eksamen i bacheloremner hvert eneste semester forutsatt at man har fått godkjent deltakelse i undervisningen og/eller arbeidskrav i kurset. Men oppmeldingsfristen til kurs og eksamener er som regel (alltid?) tidlig i semesteret, før slutten av februar. Så dette skulle du helst undersøkt senest den dagen du fikk strykkarakteren.

     

    Uansett bør denne informasjonen være tilgjengelig på nettsidene til universitetet ditt. Hvis noe fortsatt er uklart, bør du kontakte studieveileder/rådgiver på universitetet. Vi vet ikke en gang hvor du studerer, så vi kan bare anta.

     

    Tusen takk for din vits :)

     

    Jeg studerer ved NMBU | Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

    Dette emnet har Langsgående vurdering (det er ikke lov at studenten melder seg opp til konteeksamen). Hvis man ikke får bestå, må han vente ett år for å ta dette emnet på nytt.

     

    Jeg tok kontakt med 3 universiteter idag og de sa at jeg ikke har anledning for mastergrad før å fullføre 180 poeng i bachelor :(.

  2. Hei

     

    Jeg studerer bachelor i økonomi og administrasjon i tredje klasse, mine karakterer er bra og jeg planlegger å fortsette utdanning som master siviløkonomi. Men dessverre jeg har strøket i ett obligatorisk emne (Det kalles Exphil), dvs at til juni 2019 fullfører jeg 170 poeng i stedet for 180. 

     

    Må jeg vente ett år for å bestå i dette emnet og fullføre180 poeng i bachelor? eller det er mulig at jeg får master plass og tar dette emnet mens jeg er student i master grad? 

     
  3. Takk for svar.

     

    Jeg fikk mer enn 1000 avslag på de siste tre månedene uten å ha ett intervju. Navnet mitt og bildet mitt er nok til å ikke få intervju og til at min søknad/CV ikke leses.
     
    Jeg er enig med deg at at man MÅ ha VITAMIN B (bekjente) for å finne jobb selv om at denne jobben man søker på er gratis og han har god erfaring og god høy utdanning!.  Hvis praksisjobb finner jeg ikke, tenker du at en dag finner jeg et betalt arbeid!
     
     
    Som plan har jeg ikke mange alternativer...
    Plan B er enten å fortsette utdanning (master grad), og etter det blir lånet mitt fra lånekasse mer enn 500 000 kr, så går jeg ut til annet land og jobber der. Deres samfunn taper half million kr, og jeg taper 5 år på livet mitt med fattigdoms liv!,  eller at jeg jobber like som meste utlendingene jobber i Norge ! renholder, sjåfør eller i restaurant. Jeg kastet ikke bort 19 år på livet mitt med utdanningen og lesingen for å arbeide sånn.
     
    Takk for dine råd :).
  4. Hallooooo

     

    Til juni 2019 blir jeg ferdig meg utdanningen min, bachelor økonomi og regnskap ved NMBU.

    Jeg ser etter noe gratis arbeid som regnskapsfører før å fullføre utdanningen min for å skaffe meg erfaring.

    Jeg har tatt kontakt med mange regnskapselskaper og bedrifter! men ingen av dem godtatt meg. Jeg får bare avslag :(

     

    Med å ta hensyn til at jeg er utlending, kom til Norge for 4 år siden! hva bør jeg gjøre for å finne en praksis jobb?

×
×
  • Opprett ny...