Gå til innhold

Faber

Medlemmer
  • Innlegg

    496
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Faber

  1. Filmene har ikke prestert særlig mye i min mening heller, men i hvis dere er så lei av fillers kan dere like så godt starte å lese mangaen. Han lærer også nye teknikker i shippuuden, men jeg ville heller likt en serie om Sasuke og hans liv.

     

    Klikk for å se/fjerne spoilerteksten nedenfor
    Nr.2 for eksempel.

    Naruto bruker 2 Rasengan samtidig. det har aldri blitt vist på en episode lissom.

     

    Han gjør det i mangaen.

     

     

    filmen er ute, dog bare i RAW. sub versjon kommer vell om en uke eller 2

  2. Har et aldri så lite stort problem. hadde akkurat skrevet ca 7 sider med tekst da ms word crasha. og jeg hadde selvfølgelig glemt å save, men word lagrer jo alt i en recovery fil. problemet er at når jeg skulle starte word på nytt, så ville ikke word åpne en slik fil, så jeg måtte finne den manuelt. fant den men kunne ikke åpnes i word. kunne heller ikke åpnes når jeg endret filen til .doc eller .docx har også prøvd diverse fikse word filer program uten særlig lykke..

     

    nå står jeg altså fast. legger ved filen i håp at noen er mer nerd enn meg og kanksje greier å fikse den så den blir lesbar..:(

     

    eventuellt litt lesbar.. ehhe

     

    http://www.mediafire.com/?sharekey=0a29789...04e75f6e8ebb871

     

    scan for virus om ønskelig er bare AutoRecovery save of Document1.asd inni.

  3. kunne ikke laste opp ui?

     

    Hvis det er meg du tenker på, så kan jeg se hva jeg kan gjøre.. Har en del modifiserte addons som enkelte utviklere ikke vil ha ut igjen på nettet, siden det kan skape error-meldinger og en del whine som de ikke fortjener.

     

    Men om du er klar for en ui du må bruke litt tid på å oppdatere, så kan jeg godt det.

     

    er vel flere som sikler etter ui'n din:P jeg er veldig hypp på unitframsn vertfall, prøvd å prøvd men får ikke til å endre størrelse på hp/mana

  4. Mener du at 12k raid dps er høyt? Eller vil du ha beviser fordi det er så lavt? :p

    Vår 10-man hadde 18 710 DPS på patchwerk, og fighten varte 3min 40sek.

     

    tror jeg missforsto:P måten han skrev på så virket det som om han hadde opp til 12k dps på patch:P ikke raid^^

     

     

    Synes jeg skrev det forståelig, jeg =/ Raid DPS er ikke Personlig DPS :)

     

    Uansett, WWS fra vårt siste raid: (Jeg er ikke med) http://wowwebstats.com/l4xhdhcyhsxp5

    Dps`n varierer jo noe sykt. Den beste har over 2k, imens alle de andre har 1100-1500.

    Jeg ligger faktisk på top i de fleste raids, enda jeg har crapp gear. Har ca 50% bt raiding gear fra lvl 70, og jeg ligger på 1900-2000dps på de fleste bosser. På f.eks Sapphiron. De eneste epicene jeg har til lvl 80 er bracers, 1x trinket, t7.25 gloves og crafted head.

    Er arms warrior :love:

     

    vi har en warrior, ligger bestandig øverst på dps lista. fullt naxx 25gear. ;/

    shaman = teh suck

  5. Ikke? Da missforstod jeg dette inlegget iaf.

     

    Ellers passerte jeg 5k DPS på Thaddius(25). Skikkelig kos som feral druid.

     

    Tenkte på det andre innlegget:

    Det er rundt halvparten av hva min guild oppnår i Naxx10 for øyeblikket. :(

     

    Ser ut for meg som han mener raid-dps i hvert fall

     

     

    Flyter mellom 9k og 12k Raid DPS, avhengig av bossfight o.l (5min 29 sek på Patchwerk - første gang han gikk ned). Utbredt mangel på hit hos de fleste (meg inkludert - trenger 7% til), ingen som har vært i Naxx før og folk som fortsatt fiser rundt i levelinggear og 70-gear.

    9k 12k raid dps? proof?

  6. Har mista helt lysten til å spille wow nå. Kunne hatt mye bedre gear enn jeg har atm, men plutselig ble det til at jeg logger inn et par ganger i uka og blir pålogget i maks 20 minutter.

    Jeg er 80, og er med i PvE guild, men etter DK kom fikk vi mangel på healers og ranged dps (...) så vi har bare fått tatt 4 bosser i Naxx 10 man og 10 man Sartharion uten drakes oppe.

     

    er akkurat på samme punktet andeby. 80, naxx epics, finner ikke upgrades lengre, camper dalaran å har null å gjøre, cleared naxx og drager flere ganger, alt er tamt. gledet meg litt til season 5 kom, men shaman i pvp = fail. vurderer gquit å selge char:P

  7. Ingen problem å bestille levering over natten ;p Blir ikke rare ekstrasummen uansett. Men takker for svar hittil :) Er jo lov å håpe på at jeg kan finne en plass de har tid til 2 ekstra eksemplar.

     

    Edit: Bestillte fra gamezone nå og håper jeg får en tilbakemelding fra dem iløpet av mandag om det blir sendt eller ikke. De sender jo i brevpost, så da tar det maks 2 dager hit hvor jeg bor.

     

    går ikke som brevpost, er for tjukk. så blir sortert som pakkepost:P levering over natten går jo, men bestillte du det med en gang da?;P

  8. Som paladin da eller? Når jeg var med guilden og noen randoms i SSC og TK toppa en venn av meg som spiller pala dmg meter. Det spesielle var at han går rundt i blues, noen kara/gladiator epics og arcanite ripper. Det som er synd med nerfinga av retri er at det går utrolig hardt utover oss som spiller tankadin også.

    nope. Warrior. No other class for me! :love::D

    I går i BT så var det warriors og rogues som toppa totalt sett. Trash dør så fort at jeg ikke får inn en Fireball som mage på en del pulls, og kan bare stå på /follow hele veien igjennom. Men melee-dps klarer å få inn en del hits.

     

    På bosser tok jeg derimot innpå :wee:

     

     

    der fant jeg feilen:P "ikke får inn en Fireball", du skal ikke bruke fireball i det hele tatt. på trash, bosser, burde du bruke fireblastx1, så scorchx3 så fireblast igjen. rinse repeat til du får hot streak, (2crits etter hverandre) får så å slenge ut en instant pyro. så fortsette med fireblast etc etc. :)

  9. Vi har har hatt med folk som er helt inkompetente fra Hyjal til Kil'jaeden.

     

     

    sant det der ja.. folk uten form for skill og helt idiot klarer seg helt fint med å være med, men man må være idiot for å ikke kunne luke ut sånne personer i et raid også, trenger bare å se på dmg meters/healing, og se om de følger tactics.

  10. Gidder noen oversette det til meg?

     

    Noen som husker hvor jeg finner prequest til Netherwing-dailies? Er helt blank. :<

     

    To get started seek out a “High Elf” (really a dragon) named Mordanai in the Netherwing Fields (Shadowmoon Valley). He starts the quest line. Those of you with the U.I. to show locs can find him at 59,58

     

     

    copy paste ftw

    ?

     

    Bruk loc's fra quoten over, er en npc som tasser rundt med flayer'sa på nevnte location, men du må ha "beste" flying skill for å kunne ta questet.

     

    nei, du må ikke ha beste flying skill for å ta questen.

×
×
  • Opprett ny...