Gå til innhold

humstad

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av humstad

  1. Svein M skrev (14 minutter siden):

    Minne må være DDR4 av riktig type (SODIMM 8GB med riktig frekvens).

    Jeg har tro på at dette kan være et godt kjøp til kr 4995: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/windows-barbar-pc/176873/lenovo-ideapad-3-14-barbar-pc-platinagra

    Eller denne til 4799:

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/hp-14-cf3423no-14-baerbar-pc/p-1085744/

    Supert, takk for tips! Siden jeg har sånn greie Intel i7 fra før, vil det si at det er bedre enn den i5 som er i denne fra Power? Bør jeg bytte over? 

    Om du skjønte hva jeg mente da :)

  2. Svein M skrev (10 minutter siden):

    Du kan bruke nesten hva som helst til dette. Generelt så ville jeg sett etter:

    Prosessor: Intel i3/i5/i7 eller AMD Ryzen

    Minne: 8 GB

     Har 8 GB og Intel (R) Core (TM) i7 - 2720QM CPU 2.20 Hz 2.20 GHZ nå. Prøvde FM for noen år tilbake og da hakket det veeeldig. Gikk veldig seint synes jeg. Liiiitt usikker om det var før jeg gikk opp fra 4 til 8 GB da....

  3. Hei! 

    Skulle gjerne kjøpt meg en ny pc. Vil ikke bli brukt så mye, men når den er i bruk vil jeg at den skal kjøre Football Manager, Office og Internett :)

    Lenge siden jeg datt av lasset i denne verdenen, så håper noen kan gi meg noen tips! :)

  4. torbjornhb skrev (45 minutter siden):

    Garmin har dette, men det krever at du har mobilen med deg, og jeg tror det kreves at du holder på å registrere en aktivitet. Da vil den automatisk sende en sms (nødmelding) til utvalgte kontakter når aktiviteten stanser som følge av en brå bevegelse som IKKE etterfølges av ytterligere bevegelser. 

     

    Hvilket Garminklokker har det? Min Garmin har ikke ihvertfall :)

  5. Hallo! 

    Lampa på stua trenger seks pærer. Kjøpte nye her om dagen. Fungerte fint, men etter jeg prøvde å sette dommeren på max, så begynte lyset og oppføre seg rart. Alle pærene fikk lavest styrke og de lot seg heller ikke dimme opp eller ned. Når jeg slo de av og slo de så på igjen, så lyste alle opp, men etter noen sekunder så skrudde de seg til laveste styrke igjen. Lyset flimret også litt de sekundene de lyste. 

    Hva skjer med det her? Fikk instalert dommeren I fjor. Annen type pærer? 

  6. Tvilsomt. Gamle kabler er coax. Eller det kan være telefon (Telenor), da er det flerpar kabel.

    Du kan skjære litt i ytterkappen for å sjekke. Hvis det er coax ser du en flettet metallstrømpe.

     

    Har Get sagt noe om de har kabler i området? Hvis det er aktive kabler så er det ikke så lurt å kutte de. Da kan naboene miste signalet, de ringer feilmeldingen, og du får regningen.

    Skulle tru de kanskje ville si noe om det når jeg oppga adressen min når jeg snakket med de? Eller kanskje ikke.. Og rart at de sier jeg kan kutte selv om de fortsatt er aktive.

  7. Hei!

     

    Flyttet inn i et hus i fjor. Vi har Altibox, men det har tydeligvis vært Get her fra før siden det ligger en del kabler utenfor. Regner med det er Fiber? Get sier at hvis de skal fjerne de, så blir fakturert for det siden kabelen tilhører eiendommen.

    De sier også at jeg kan fjerne de selv på eget ansvar, men hva kan egentlig gå galt med å kutte de selv?

×
×
  • Opprett ny...