Gå til innhold

WillieNelsonMandela

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WillieNelsonMandela

  1. Akkurat. Vel, det er jo godt å vite at det finnes en fasit. Kanskje vi bare skal legge ned hele sjappa, først som sist?

     

    Eller?

    8849387[/snapback]

     

    For meg er gamer.no et kvalitetsnettsted og jeg setter stor pris på spillanmeldelsene herfra, tror jeg leser alle.

     

    Det er viktig at anmelderne har sine egne meninger og står for dem! Den dagen man lar andre påvirke karakterene, det være seg forumbrukere eller andre nettsteder, DA er det på tide å "legge ned hele sjappa".

  2. Det er Hired Gun som står bak Halo 2 Vista.

    8843752[/snapback]

     

    OK :blush: . Poenget mitt er at Halo (1 og 2) for PC virker noe halvhjertet. De har laget et godt produkt for konsoll, og så gjør de det om til noe middelmådig

    når de lanserer det til PC. Og når det i tillegg har skyhøye systemkrav synes jeg det er for dårlig. Og dette med Vista skjønner jeg fortsatt ikke...

  3. Fra et prosjektmøte hos Bungie:

     

    - Microsoft har bedt oss om å børste støvet av Halo2 for hjelpe dem å pushe Vista.

    - Så vi skal altså porte det fra 360 og legge til støtte for directx10?

    - Nei, nei, nei. Det trenger vi ikke. Vi bare får det til å snurre rundt sånn ca. Og så sier vi at et av systemkravene er Windows Vista.

    - Men vi bør vel bruke litt tid på å optimalisere for Windows? Og oppdatere bl.a. teksturer for å få det til å se ut som et spill utgitt i 2007. Det er tross alt et gammel spill nå.

    - Nei, nei, nei. Drit i det. Bare gjør det vi gjorde for Halo1 for PC.

    - Men det ble jo ikke spesiellt bra? Det kjørte jo ikke på en ny PC, selv om det så gammelt ut.

    - Nei, men det solgte jo? Kids'a sjønner ikke at vi jukser litt, he, he. Og Microsoft slår på stortromma og lanserer med brask og bram. Dette kan ikke gå galt.

    - eh, ok.

  4. Virker bra dette.

     

    Går det ann å sette andre kanaler som standardknapper, enn de som allerede er satt opp?

    7120685[/snapback]

     

    Fra hjemmesiden:

     

    Du kan forhåndsinnstille 4 radiostasjoner for rask tilgang. Når du lytter på en radiostasjon, holder du nede valgt knapp i 3 sekunder for å lagre. Lytt på dine forhåndsinnstilte radiostasjoner igjen ved å klikke på tilhørende knapp.

  5. Hvorfor trist?

    Eneste vitsen med 17. mai er fri, masse is og helium, samt fortsette drikkinga fra 16. Også kalt reparering:P

    Emigrér til et annet land, så historieløse og lite patriotiske mennesker som deg trenger vi ikke.

    Mens selvhøytidlige surpomper som deg er bedre?

    La folk som vil gå i tog, gå i tog. La folk som vil spille WoW, spille WoW. Eller begge deler. Eller ingen av delene. Eller whatever.

  6. C++ er uansett et språk for spesialprogrammer, og kan føre til en del uvaner i tenkemåten din.

     

    Dersom du vil lære deg programmering på skikkelig vis,

     

    C++ er nok 'overkill' for mye. Ikke et bra nybegynner-språk. Det tar lang tid å lære seg. Du kan få 'uvaner i tenkemåten din' av alt. Også Lisp.... Jeg mener at en av C++ sterke egenskaper er at du får GODE programmeringsvaner av det. Men det krever mer av deg.

  7. Da er jeg med. P4 (HT) 2.8 Ghz.

     

    Et kjapt spørsmål...

     

    Når slideren for cpu-kraft er satt til 100% , brukes 100% av cpu-krafta til programmet? Eller 100% av idle-krafta? ... :)

    Den tar 100% av cpu kraft. Setter du den til 80% så bruker F@H 80%.

    Den bruker 100% av IDLE kraften! Det er en forskjell.

    For eksempel, hvis du kjører et annet program som tar 20% av CPUen din, så tar F@H de resterende 80% hvis du har satt slideren til 100%. Har du satt slideren til 80%, så tar F@H 80% av de resterende 80%.

  8. Folk leser kun den siste posten ;)

     

    Og som sagt jeg skifter ikke navn. Hvis team norge vil bli med her så ok, men vi maser ikke på de om dette.....

    Hva er det du sier?!? Vi maser da ikke. Alt vi har gjort er å komme med et tilbud vi synes er godt og gitt uttrykk for at vi har lyst å ha dere med. Jeg skal innrømme, jeg har faktisk veldig lyst å ha dere med og tror oppriktig talt dere hadde tjent medlemmer på det. Jeg har da ikke et hemmelig ønske om å kapre dere over på verken D2OL eller noe annet.

     

    Og en annen ting - vi har da heller aldri kuttet båndene til dette forumet. Tråden vår om D2OL øker stadig... Det er mer snakk om å satse på to hester samtidig enn å skyte den ene og ri avgårde på en overlesset felles hest.

     

    Hva Team hardware.no gjør i denne saken er da fullstendig opp til dere selv. Dette er noe av det merkeligste jeg har vært med på til nå på forumet. Vi tilbyr hjemmeside, forum og mulighet til å delta i en større sammeneheng, og alt vi hører er merkelige argument som at det er bedre å være alene, bedre å være som det alltid (!) har vært osv... Fint, gjør som dere vil.

     

     

    Som sagt før, det er opp til dere. :wallbash:

    Tror de fleste skjønner at dette ikke er noe forsøk fra dere på å 'stikke kjepper i hjulene' på Team Hardware.no. Tror til og med at du har rett, vi ville nok fått flere brukere å lang sikt hvis vi het Team Norway. Men følelser er jo ikke rasjonelle og her handler det om identitet og å fullføre det man har startet. Hodet sier bytt navn, men jeg tror ærlig talt ikke det vil skje....

×
×
  • Opprett ny...