Gå til innhold

SkummelType

Medlemmer
  • Innlegg

    1 193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkummelType

  1. Har også nylig kjøpt hus med samme punkt i egenmeldingskjema krysset av på nei for Mus o.l. 

    Fant feller under vasken og har tatt 5 stk der på snart et halvt år. Musa kommer seg inn enten du liker det eller ikke desverre. Beste er å legge ut ny felle og ta knekken på dem.

  2. Kunne faktisk tenkt meg å starte på scratch selv. Nether er ganske merkelig i den verdenen som er nå. Vanskelig å farme withers og drev i en time igår å lette etter Magmablocks uten å finne noen, lette både høyt og lavt. Men mulig alle chunks er redered allerede.

     

    Så jeg stemmer for. :)

     

    Kunne også vært interesant å hatt en type for samfunn der alle kan ha tomter som de kan bygge et slags sentrum av, også ha netherhub med større områder spredt rundt på kartet ellers.

  3. Glemte å nevne minecraft  :rofl: Har spilt det siden tidlig alpha helt frem til 1.8 - nesten hver dag.

    Ark er en mulighet ja, ikkje prøvd det enda. Noen andre forslag?

     

    Dersom du liker crafting i spill bør du prøve Don't Starve (Finnespå steam, Don't Starve Reign of Giants exp også.). Morsomt spill som snart får Multiplayer (Don't Starve Together). Vanskelig siden det ikke er noen tutorial, men det finnes wiki og mye info på nettet. Kun spilt det noen timer, men morsomt med litt anderledes tekstur og følelse av spillet.

    • Liker 1
  4. Min egen oppfatning etter å ha kommet litt inn i en jentegjeng i julen, er at de fleste gutter ikke gidder å ordne skyss til dama etter en ONS. Dette er for meg meget unaturlig, da den som drar med katta hjem, har ansvar for å får den personen ut av huset dagen etter. Har til dags dato enda ikke kastet ut noen\ bedt dem skaffe egen skyss etter ONS. Litt takknemlighet for at man får låne vagina for tømming er vel lov?

     

    Kjør nå jenta iallefall hjem!

  5. Utrolig hva man kan tjene penger på. Er vel ikke til å stikke under en stol at det er ganske kjent at slike siden som dette ofte drives av folk som er experter på å benytte tvilen hos en mann til å skaffe seg penger.

     

    Var jo en tråd her om et nettsted der man måtte betale 1 kr per sendte melding, og det strømmet på med meldinger fra jenter. Med andre ord blir det mange penger etter en stund..

     

    Penger ødelegger for kjærlighet, og kjærlighet ødelegger for penger..

×
×
  • Opprett ny...