Gå til innhold

trulte10

Medlemmer
  • Innlegg

    176
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trulte10

  1. Har nettopp fått X64JA fra komplett og sitter med blandede følelser. Liker nesten alt med maskinen. Flott utseende, glimrende tastatur mv. Mitt usikkerhetsmoment er skjermoppløsningen som eg trur setter sine begrensninger i spillopplevelsen. Har liten erfaring med spilling på bærbar men stemmer det at det er den lave skjermoppløsningen som gjør at en ikke får utnyttet skjermkortet til sitt fulle? Ville eg med 1600x900 i oppløsningen opplevd en betre spillopplevelse? Er den lave skjermopplevelsen her en flaskehals?

  2. Noen som har problem med følgende oppdatering på Windows Update: Sikkerhetsoppdatering for windows XML core services 4.0 service pack 2 (KB936181). Mitt problem er at den til stadighet dukker opp igjen etter at den er installert, Virker som windows update ikke registrerer at den allerede er innstallert. Noen som vet hvordan man fikser dette problemet?

  3. Kjøpte for et par veker siden en bærbar DV 9074, og har i løpet av tiden oppdaget at når maskinen står avslått i 2-3 dager vil den ikke starte igjen. Måten eg har løst problemet på er å ta ut og inn batteriet. Etter 4-5 ganger med denne prosedyren så starter maskinen igjen og funker normalt. Noen som vet hva som gjør dette? Kan det være noe med disse Sony-batteriene?

×
×
  • Opprett ny...