Gå til innhold

900

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 900

  1. JO.

    hvor har du hørt at man ikke?

    er jo bare og sjekke på dells sider da.

     

    Det er nettopp det jeg har gjort, ellers så hadde jeg ikke spurt! Det går ikke an å få Trådløs tilkobling med N, bare dette får man valgt Intel® Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-kort - Europa. Man får mye bedre utstyrt pc hvis man går for 1330 egentlig da, til nesten samme pris.....

  2. Jeg var å prøvde PC-en hos en kompis idag. Og jeg har et spm, ikonene på skrivebordet var så store. Går det ikke an å få de mindre? Han hadde skjerminstillingene på 1280x800 og det er jo det som er max. Hva synes dere om skjermstørrelsen? Jeg er så usikker om jeg skal velge 1330 eller 1530.

  3. Hei : )

    Jeg vurderer å kjøpe bærbar pc. Valget står mellom XPS 1330 eller 1530. Jeg har ikke bestemt meg enda, men jeg lurer på åssen LED- skjermen er i forhold til CRT- skjermen. Hva er forskjellen? Har lest at LED-skjermen er mer lys sterk, bruker mindre strøm og at PC-en blir tynnere. Blir skjermen mye "tøyligere" med LED. Hvilken pc ville dere ha gått for? Skal ikke bruke pcen til spilling idet hele tatt. Håper på svar, på forhånd takk : )

  4. Hei : )

    Jeg var å prøvde tlf på Nokia Store idag. Må si at jeg ble litt skuffet. Kvaliteten på tlf er jo skikkelig dårlig. Masse plastikk, skikkelig plastikk følelse på hele tlf! Også la jeg merke til att det er ett glippe på cd 0,5-1mm mellom "casingen" og displayet, noen andre som har dette eller er det ikke noe mellomrom hos dere? De har par tlf utstilt og alle er sånn!!

    Da venter jeg heller på N95 8GB! Byggekvaliteten på den er mye bedre!

  5. Hei :D

     

    Jeg lurer på hvor lenge man bør ha på motorvarmeren. Jobber nattskift begynner på jobb kl 21 til 07. Er det lurt å ha den på hele natta eller bare ha den på 2 eller 3 timer før jeg er ferdig på jobb....

    Jeg veit at det er delte meninger om det..... Så la oss diskutere det..... Er det skadelig å ha den på hele natten?

×
×
  • Opprett ny...