Gå til innhold

Pwnez

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pwnez

  1.  

    Du formelerte deg til at det fortjente 8/10 maks pga mangel av klær og våpen i går. Hvis du hadde eller kommer med bedre argumenter for hvorfor det fortjener lavere karakter enn det de gir så hadde jeg respektert meningen din selvfølgelig.

     

    Mange ting som er dårlig forklart. Mangel på ordentlig stash, Kronglete ui, lite og bruke pengene på(dårlig utvalg av våpen, klær osv). Generelle styringen av økonomien i spillet er merkelig da man bli alt for fort"rik".

    Fair enough. Skjønner at alt i alt så blir det problematisk hvis du har et problem med det du nevnte. Men mener enna at 8 av 10 er ganske strengt hvis resten er bra.
  2. Enig med deg Noiz med 9.2. For å avsluitte dette, RDR 2 ligger på 97 på Metacritic og Opencritic og har hauevis av 10/10'ere. Tid vil vise om dette blir Deja Vu som med Metal Gear Solid 5 og Bioshock Infinite eller om det holder opp hypen måneder etterpå.

     

    Når det går på argumentene jeg har lest fra grim_reaper_jib og Reputation, så tror jeg ikke at det er de probleme som holder spillet SÅ lavt, men at spillet ikke er for de med settingen eller hvor realistisk det er sammen med hvordan tempoet går. Mange av anmelderne tok disse probleme med i sine pro and cons, men det var ikke tungvekt nok til å ha en stor endring i deres konklusjon, som er det jeg prøver å si.

  3. Hvis du ser user score er den på 7.6.

     

    Enig med deg at anmeldere har en til dels for å gi høy karakter alt for lett, men nå må du huske at dette ikke er bare IGN, Gamespot eller Game Informer. Dette er sammenlagt med hva, 130 anmeldere? Derfor jeg syns Metacritic er en trygg kilde på hva som er fortjent eller ikke.

     

    Når det går på user reviews, så er mye av grunnen til at den ligger så lavt er en hau av PC spillere som har spammet den laveste karakteren for å gi "hevn" til Rockstar. Den laveste karakteren til RDR 2 var fra Slant Magazine, som ga den 7/10, altså samme anmelder som ga Legend of Zelda: Breath of the Wild 6/10.

     

    Selvfølgelig er det ikke noe fakta at RDR 2 er 10/10, men jeg vil si at 8.5 til 9 er en mer realistisk karakter. Under det, så er det for de som rett og slett ikke liker spillet fra begynnelsen, som er helt ok. Sånn var jeg med The Witcher 3.

×
×
  • Opprett ny...