Gå til innhold

værdama

Medlemmer
  • Innlegg

    959
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av værdama

  1. Kjære alle, bruk battlelog til det den er til... sjekk info og forum! :)

     

    Dette er en kjent bug som plager gud veit hvor mange nå. Ingenting med temperatur osv... å gjøre. Faenskapet bare låser seg slik han beskriver. Ingen har ennå kommet opp med en forklaring på hva som skjer eller hvordan løse det. Jeg har spilt BF 3 siden mandag og fulgt forumet der også siden da.

     

    Folk har prøvd:

    - nye skjermdrivere

    - gamle skjermdrivere

    - ny bios til hovedkort

    - ny bios til skjermkort

    - underklokke skjermkort

    - nye lyddrivere

    - gamle lyddrivere

    - oppdatere punkbuster

    - ikke bruke lydkortet innebygd på hovedkortet

    - Spille uten SLI

    - Med SLI

    - Prøve annet skjermkort

    - Skjer med både nvidia og ATI

    - Reinstallere spillet

    - Reinstallere windows og spillet

    - Prøvd bare spille campaign

     

    Så.. ingen har ennå fått det til å virke. Noen sier at ditt og datt virker. Men problemet er at du kan spille kanskje en time så skjer det igjen uansett. Eller fem minutter, eller ti. Ikke noe fast tidspunkt.

     

    Veldig kjedelig. Får håpe det kommer en patch snart.

    Thats a bowl full of shit som ho mor sier. Hvis du kjører 32 bit så stiller du opp det virtuelle minnet ditt.. Dette var det eneste som fungerte for meg og har prøvd alle andre muligheter. STILL opp det virtuelle minnet og skyt løs i felten! har postet den løsningen hvertfall 2-3 ganger. Ikke 100% fornøyd garanti men fungerte for meg og mange andre.

     

    PS: bare 32 bit.

     

    control panel---->system-----> system and security---->Advanced system settings--->"Performance", settings-----> Da ser du Virtual memory trykk "change"---> også setter du alle diskene/partisjonene dine opp fra 35xx mb size til 8096! viola.

     

    Har postet denne løsningen 2-3 ganger på dette forumet alene, har ikke sjekket responsen. Men den er også og finne på battlelog forumene.. Lykke til

  2. Har enda ikke fått skaffet meg BF3, men har det kommet en patch?

    Måtte laste ned og installere 500MB etter installasjon fra plate, vett ikke om defineres som en patch, men nærmeste enn kommer foreløpig :-)

     

    Jeg får "bf3.exe have stopped working" hver eneste gang når jeg skal starte spillet... Jeg har vista 32bit og amd grafikk kort... HALP!

    Google er din venn:

    http://battle.no/forum/viewtopic.php?t=1873

    Gjør det og samtidig sett opp det virtuelle minnet ditt fra 35xx til 8096. control panel-->system and security---->system---> Advanced system settings (i taben til venstre)---->Da er du inne på "System Properties"----> Perfomance, settings...---->Inne på "Performance Options"---->Advanced---->Virtual memory, Change-----> Fjern hukinga på "automatically manage bla bla." ---> custom size--> sett alle partisjonene dine til og kjøre 8096 isteden for 35xx eller hvilket tall du har der. Dette gjorde jeg og har ikke hatt noe crashes annet enn, når jeg skal inn på en server før spillet starter opp, det skjer en gang iblant. men aldri inne i spillet, og jeg har 7-8 timer played=)

  3. sitter spent på jobb nå.. skal på postkontoret å hente meg budsjettpc egentlig til annen bruk en spill.. men håper jeg får en fin opplevelse med det jeg har kjøpt likevel.. klarte ikke la være å kjøpe spillet når jeg var innom den lokale sjappa

     

    SAPPHIRE RADEON HD6950 2GB

    INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155

    GIGABYTE GA-Z68AP-D3 DDR3 S-1155 ATX

    CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE LP PC3-12800 1600MHZ CL9

    ARCTIC COOLING FREEZER 13 S-1155/1156/1366/AM3+

     

    hjelper det kanskje å klokke opp noe?

    Sinko problemo og få kjørt det der på high/ultra med spillbar fps++ =)

  4. Hei, jeg spurte tidligere hvordan det ville gå med en bærbar pc med i5 2410M 2,3GHz, GT540M 2GB og 6GB ram. Har nå prøvd og spille Crysis 2 på den og der kjører jeg very high på en 24" skjerm uten lagg. Det kan jo ikke være så mye bedre grafikk på BF3? Jeg er fornøgd om pcen drar BF3 på low uten lagg. Er dette mulig?

    Det skal nok fungere fint på medium/high med fin fps. Men dette er ikke en Hardware tråd ;)

  5. Fant nettopp ut at R5 server patchen vil begynne og rulle ut til serverene om en god halv time, postet nå istad på forumet dems og så det sto "posted 14:32 og server patchen var announced en time før det, rundt 13:00 ". så får håpe dette fikser crash problemet som mange har, inkludert meg..

  6. "Buy BF3 to get access to Battlelog" Jeg har jo allerede lagd til key og BF3 er vises jo på ORIGIN programmet men når programmer prøver å logge på med web browsern går det ikke..

     

    Noen som har opplevd det samme?

    Har du lastet ned spillet? Det må være installert før du kan ta ibruk Battlelog.

     

    Ja det har jeg, jeg klarer å starte singleplayer når jeg velger at origin skal være i offline mode..

    Er det flere plasser man må registrere seg bortsett fra via Origin programmet? Begynner å bli lei :no:

    Origin login skal fungere overalt på bf forum og lignende. Syntes jeg leste noe om noe lignende igår kveld på bf3 sine offiselle forum igår kveld, skal ikke si noe med sikkerhet men ta og google problemet og se om du finner en løsning på det... Kjøpt den fysiske kopien?

     

    jaja, da bare stoppet installasjonen opp.. :C

     

    EDIT: Installerer igjen..

    'Trykk på innstillinger, ved å trykke på tannhjulet inne på origin og huk av "spar på innstallasjonsfiler, da skal du slippe og laste det ned en tredje gang, hvis det skulle bugge seg igjen". Good luck, sir.

  7. Får bare svart skjerm når jeg starter spillet nå. Funka bra i går. Noen som aner hva grunnen kan være?

     

    Kanskje. Har du ATI skjermkort?

     

    Jepp.

    Jeg tror det er fordi spillet er Fucked..

     

    Tilbake til topic: kjører du crossfire? hvis du gjør det så er det noen som opplever at spillet fungerer som det skal etter at de har disablet corssfire og kjører på et kort.

  8. Skal alle LE inneholde warfare pack & spectacte kit?

    Og hva er egentlig disse to?

     

    Jeg lastet ned LE fra spaceworld og det stod bare om kart greine der, men trudde at warfare pack & spectacte kit fulgte med LE uansett jeg?

     

    Lurer siden dere sier at dere får mailer osv fra EA ang warfare pack osv :p

    Aner ikke. Fikk 2 mail inatt fra EA. Først produktnøkkelen til BF3:LE (som jeg allerede hadde i Origin), så fikk jeg en mail med kode til warfare pakken som jeg måtte låse opp i Origin. Så går utifra at man må låse det opp i Origin.

     

    jaa, jo men jeg har ikke fått noen mail nemlig :p

    derfor jeg lurte :p

     

    Skal alle LE inneholde warfare pack & spectacte kit?

    Og hva er egentlig disse to?

     

    Jeg lastet ned LE fra spaceworld og det stod bare om kart greine der, men trudde at warfare pack & spectacte kit fulgte med LE uansett jeg?

     

    Lurer siden dere sier at dere får mailer osv fra EA ang warfare pack osv :p

    Nei, de 2 pakkene følger ikke automatisk med limited edtion. Google it :)

     

    ja, prøvde å google litt, men fant liksom ikke noe særlig bra forklart informasjon om de fulgte med alle LE eller ikke. Men fant ut hva de var da, en lmg og shotty samt nye cammoer...

    og siden jeg ikke er kjempe fan av hverken support class eller hagler, så er det ikke så farlig. Og cammos er også meeh :p

     

    Bare jeg får kart pakka så er jeg fornøy :D

    Må jo hvertfall ha woodland cammo når du skal gjemme deg i woodsen på caspian border! ^^

  9. Herregud, har hatt EN crash siden mandag, og nå får jeg 3 4 stk på rad etter 2 min ingame.

    *tekst

     

    Kom over denne nå. Hakke peil på tidssonene, men gjetter på at updaten ikke er gjort..

    *

     

     

    zh1nt0 Daniel Matros One of our RSP´s "gameserver" is updating to patch R5 later today -bit.ly/s9EuTH 40 minutes ago

    Kommer nok en ny en.. TV2 er de jeg har blitt kicka fra!

    Jeg så at han linket til en egen side hvor det med "kicked from server" problemene var tatt opp og hvor de hadde funnet noen "fixes" til punkbuster osv. Tror ikke for og være helt ærlig at Dice er spesielt fornøyd med PB akkurat nå. sikker på en som ville kunne ddosa siden dems med en halv pc og baguette til lunsj.

     

    Edit: fantastiske nyheter som du linker, til forhåpentligvis så vil dette fikse problemet for mange. Litt usikker på timezone som blir brukt, noen som vet dette og kan fortelle hvor langt tilbake/frem de er i tid?

  10. Herregud, har hatt EN crash siden mandag, og nå får jeg 3 4 stk på rad etter 2 min ingame.

    *tekst

     

    Kom over denne nå. Hakke peil på tidssonene, men gjetter på at updaten ikke er gjort..

    Jeg tror det er den server updaten som ble gjort i dag morges. Er ikke sikkert alle serverene har denne updated som vist skal øke stabiliteten og minke crashes noe de kaller "crashfix, i patch notes". Ta og se om du får connecta til noen av de mest pålitelige serverene, som feks tv2, multigamer osv, kjente navn = updates on time.

     

    Edit: det står jo patch R5 (server patch) is rolling out. noe som vil tilsi at den er sendt ut, men alltids noen latsabber som hoster servers som er litt treige, hehe...=)

  11. Herregud, har hatt EN crash siden mandag, og nå får jeg 3 4 stk på rad etter 2 min ingame.

    Et vel kjent problem også innad i DICE/EA, Zh1nt0 som er battlefield world wide community manager sa 'WE'RE ON IT!:)' i går kveld, på twitter da noen spørte ham. men hittil så har ingenting skjedd.. Foruma dems er også overfylt med folk som klager over alt fra at de blir kicka av admin hele tiden, til folk som sliter med forskjellige typer crashes..

     

    Jeg har den samme typen crash som deg, uungåelig at det ikke kræsjer etter noen minutter, andre ganger så kan jeg spille så lenge som 15 og kanskje få unna gjort en runde, men sjelden.. Jeg har hatt multiplayer tilgang siden den 24 (mandag) og er rank 3. Det gir jo en liten aning om hvor intenst irriterende det forbanna problemet der er.

  12. Noen som vet om crashes har gitt seg ? Sitter på jobb så får ikke sjekket det selv før om 2,5 time.

     

    Like ille enda, ihvertfall for min del.

    Utrolig kjipt og høre at de ikke har fått fiksa det greiene der, også så sykt mange som har det samme problemet.. latterlig spør du meg, foruma dems er jo stappfulle av "crash threads" hvis de ikke ordner opp snart så kommer det vel en fin fin tegneserie stripe om det greiene der..

     

    Edit; jeg er også en av dem som får crashes. Spillet går flytende helt til plutselig så bestemmer det seg for å crashe, først kommer musepekeren frem i kjent windows stil opp midt på skjermen så blir skjermen svart, deretter får jeg den myteomsuste meldingen om at "battlefield 3 stopped responding". noen ganger får jeg også en directx feil som sier at det ikke er mer minne på skjermkortet og at jeg burde sørge for at jeg har et skjermkort med mer enn 512 mb minne..

  13. Sitter på jobb akkurat nå så får ikke sjekket selv, men noen som har merket forbedringer i forhold til crashes osv, etter at de oppdaterte battlelog og sikkert serverene i dag tidlig? uhyre nysgjerrig på når de skal få fiksa den driten her.

     

    Har testet alt som kan få fiksa det greiene her, inkludert; Flashing av bios på skjermkort, downclock, justere mV, fjerne , registry log, etc..

  14. Noen som enda sliter med crash / freezes og ikke får spilt lenger en 5-10 minutter? Jeg fikk dratt til igår og fikk spilt hele to runder på kharg island før det klikka igjen, men ikke hatt noe hell etter det.. virker som spillet er bugged og bruker all minne som er på skjermkortet, kan dette stemme? uansett så begynner jeg å bli rimelig frustrert over at de ikke har hatt dette fikset før release.

  15. Usikker på om dette er blitt postet i tråden før, men fra BF3 forum kommer dette:

     

    Subject: ***Must Read*** How to fix LOCKUP/FREEZE...

    ok so I was having the dreaded lockup and freeze issues that a few(ok alot) of people were having. I took the liberty of researching and doing various diagnostic tests. I'll share what I did to fix my freeze/lockup issue, I had in singleplayer and multiplayer. This could be caused by couple things but If you follow all these steps, I believe alot of you can resolve this same problem.

     

    Step 1: make sure you are out of BF3 and Origin. Uninstall Punkbuster Services from the Add/Remove programs through control panel

     

    Step 2: Update your graphics card to the newest drivers possible or the most stable. (I did the newest)

     

    Step 3: Restart PC

     

    Step 4: Make sure you do not adjust any special gaming settings(AA settings AF settings ect) in ur catalyst or nvidia control panel. Leave all your settings default

     

    Step 5: Log back into origin and when it loads up, Right click on your battlefield game and click update. If your fully up to date then you need to click repair so origin can now reinstall punkbuster.

     

    Side Notes: Disable any antivirus or antispyware programs especially those that run in the background. If you still getting issues last thing to check is in battlefield video settings. Adjust the Anisotropic value to 8x or below

     

    once that is all done test the game out and hopefully you now have a working non-frozen battlefield.

     

     

     

    Har ikke prøvd selv da, siden jeg ikke har fått spillet enda, men kanskje noen har allerede prøvd?

    Jeg er godt igang med å prøve dette nå, holder på og repaire.. kommer tilbake med tilbakemelding snarest.. Setter pris på informasjonen=)

     

    Edit: fungerte ikke for meg. skal ta en test til hvor jeg skrur av AA.

  16. Nvidia launches new Battlefield 3 PC drivers - Enda noen nye drivere (artikkel fra igår). - Versjon GeForce 285.62 WHQL - "Nvidia reckons that the new drivers will bump Battlefield 3 performance on a GTX 560 by "up to 11%".

    Samme driverene som jeg bruker nå, Jeg sliter fortsatt med crash etter kort tid.

    Samme driver her også, tingen er at vi får TDR (Timeout Detection and Recovery error message) "Display driver stopped responding, but has successfully recovered."

    Så gikk inn på regedit og satte ventetiden på feilmeldingen fra 1 minutt til 2 minutter, hjalp med at jeg fikk en del minutter med spilling men når det hang seg måtte jeg restarte med knappen på kabinettet.

     

    Har prøvd det meste jeg har funnet på nett nå uten suksess, men ser ut som 560 og da spesielt TI kort er mest utsatt for akkurat dette.

    Leste på battlefield forumet igår kveld, om at det skulle komme en patch idag som vist skulle fikse diverse crash problems osv. jeg også får "Display driver stopped responding" Men nå sitter jeg på jobb så får ikke spilt uansett, men det hadde vært topp om de hadde fått ut en patch som fiksa dette til klokken 17 i ettermiddag. hehe :D

     

    Edit: har et 560 ti gtx selv. Først mistenkte jeg at det var fordi jeg kjørte 32 bit win7, men nå flytter jeg pekefingeren over på skjermkortet. Overraskende og kult å få spilt på ultra, men gjerne i mer en to minutter av gangen.

     

    Mange med ATI-kort som har samme type crash som nvidia-brukerne. Så jeg er ikke så sikker på at det ligger der. Noen nevner punk-buster som en fellesnevner, og at det var samme problem med BF BC2. Ikke vet jeg.

     

    Det med patchen tror jeg vi skal ta for hva det er - et feltrykte (spiller militærspill tross alt ;) ). Tror bakgrunnen til at folk snakker om patchen er pga en day1 patch som det har vært snakk om tidligere. Men for de som har kjøpt via origin så ligger innholdet av den i det preloada innholdet allerede. Blir det sagt. Feltrykte det også. Jeg har kjøpt via Origin, har gtx580, får slike crash, også i BF BC2. Så. Vi får vente å se.

    Ganske så vid spred det problemet her altså, ikke bare i nvidialeiren. Har du prøvd og underclocke med ca 50 mhz? eller skru opp volten med 0.050? sies at det skal fungere på 560 serien, så er vel verdt et forsøk på 580 også, jeg ville hvertfall prøvd. Og skal prøve nå på mitt 560 ti kort så fort jeg kommer meg hjem fra jobb :).

  17. ok, takk for oppklaringen Bibow! En mindre grunn til å dra ned å bytte.. MEN, har jo selvfølgelig et fabrikklokka 560 TI kort jeg også (kosta det samme på DI) skal ikke være lett dette! :)

     

    OT: Fortsatt ingen som vet om 560 TI støtter bitstream lyd fra dolby HD og DTS HD over HDMI?

    http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/index.php/t-1342423.html Står noe om bitstream, dolby hd og diverse på den siden jeg linket til der. vet ikke helt om det var informasjonen du var ute etter?

  18. OKay, da har jeg fått fikset mitt problem.

     

    Har 560TI gigabyte kort som er overclocked fra fabrikk, viser seg at dette er dårlig clocking så nedclocket kortet mitt til standard nivå og har spilt par timer på singleplayern nå uten problem.

     

    Skal prøve senere om jeg kan clocke det opp til det samme som når jeg kjøpte det med høyere volt.

    Jeg har det samme kortet 900mhz fra fabrikk. Hva er standard mhz på kortet? få clokca det ned litt når jeg kommer hjem. Har vel ikke kommet patch enda?

     

    Edit: Sitter på jobb også plutselig kommer det folk, så da er det jo bare og få skrivd alt det som skal sies i hu og hast. får jo skjelven av og se på det etterpå..

     

    Edit2: På denne siden: http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1272629&mpage=1 så er det en som har lignende problem med samme kortet i bf3 beta og i google chrome faktisk, sikkert battlelog relatert. lenger ned så er det en som skriver at han har hatt samme problem i gta IV. Konklusjonen de kom fram til som også løste problemet var at de skrudde av nvidia programvaren nede på taskbar. noen som har et 560 ti gtx eller et 560 kort som kan prøve det i bf3 og se om det fungerer?

     

    Edit3: Den siden har hadde mye god info; http://forums.whirlpool.net.au/archive/1639211. Virker som om man kan enten øke volten til 1.100 og kjøre 900mhz med en grade forskjell på inntil 2+ grader ( noe som er tåelig greit), eller ha volten på normal 1.050 og clocke seg ned til 830-850 mhz som skal få det stabilt og dermed unngå at driveren skrur seg av og på.

×
×
  • Opprett ny...