Gå til innhold

Jeg_bor_her

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeg_bor_her

  1. Får mye med blant annet singapore post, når singapore post/avsenders sporing sier pakken er i Norge tar det vanligvis 5-10 dager før jeg har pakken hos meg. Dette fordi det trolig er kø hos posten på sortering av pakker fra utlandet. Det kommer heller ikke noe sporing hos posten før den dagen pakken er på vei til postkassen min, eller dagen den kommer postkontoret.

    Det har tatt mer enn 15 dager allerede. Men jeg må vente ca. 18 dager å få tilbakeføre pengene.

  2. Du kan alltid informere selger og etterlyse varen, enten ber de deg vente eller tilbakefører pengene med en gang.

     

    har 20 dager før jeg kan be om tilbakeføre pengene. 

     

    Avsenders sporingsnr om at pakken har ankommet norge stemmer. Vet ikke hvorfor posten ikke også oppdaterer nettsiden sin om at den har ankommet men de gjør svært ofte ikke det. Mulig at det har noe med at de klistrer på et nytt sporingsnr for intern bruk i norge.

    jeg har lest at "Arrival at Destination Post" kan bety det at pakken er bare plassert i en av Norges lager og venter i køen

  3. Jeg bestilte noe greier fra USA for noen uker siden. USPS sa at pakken var ankommet Norge den 14. men Posten registrerte den ikke før 18. og et par dager senere var den i postkassa. Alle mine kinapakker har også hatt villedende eller omtrent ingen sporingsinformasjon, men kommet frem til slutt. Ville nok ikke tatt sorgene på forskudd. 

    Hvor bestilte du dine kinapakker? Hvor mange dager omtrent det tok? Estimated time er allerede over og 18 november skal jeg få rett til å be om refund.

×
×
  • Opprett ny...