Gå til innhold

christaaah

Medlemmer
  • Innlegg

    408
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christaaah

  1. Når man tenker makt er det vel helst økonomi, industri, vitenskap og militærmakt man tenker på. Og USA leder vel temmelig suverent på alle områder... det vet vel også alle. Iom. at det bare finnes èn supermakt i verden synes jeg tråden er litt overflødig  :p

    7285377[/snapback]

     

    Hvorfor tror folk at USA er så sterkt økonomisk? Det er vel få land i verden som har større gjeld enn USA ?, og den øker med ca 60 milliarder dollar pr mnd.

     

    http://www.tu.no/nyheter/samfunn/article31547.ece

    7287864[/snapback]

     

    det er vel mer et valg enn en nødvendighet..

  2. ganske off topic ja, MEN; esje alltid det har lyst til å lære, som e verdt å kunne akkurat.

    7146652[/snapback]

    «Verdt å kunne.» Håpløs frase. Jeg kan i hvert fall garantere at den lærdommen jeg vil ta til meg på egenhånd vil ha mye større praktisk verdi enn den man får gjennom skolen. Ikke minst enn den relevant for meg og det jeg vil gjøre.

    7147034[/snapback]

     

     

    nøyaktig ka vil du akkurat? kommer ikkje akkurat klart frem

  3. Ant1: Jada, jeg satt det helt på spissen, men jeg synes det ligger mye sant i det. Karakterene mine har forøvrig vært godt over 5 så lenge jeg kan huske, mens det gikk litt nedover da jeg begynte å være mer kritisk til lærerens metoder og ta i bruk egne som jeg opplevde at jeg lærte mye mye mer av.

     

    Så den egentlige begrunnelsen min er at jeg er overbevist om at jeg vil lære mer på egenhånd, samt ting jeg vil ha mer bruk for. Det er så utrolig ineffektivt og unødvendig å tvinge lærdom på noen. Jeg elsker å lære, men til det trenger jeg ikke skole.

    7144873[/snapback]

     

    why...... får du dårlige karakterer om du lærer så sykt mye av dine alternative metoder? leser du metafysikk på inett mens du lærer så sykt mye samtidig som du ikkje e på skolen eller?

×
×
  • Opprett ny...