Gå til innhold

petternnn

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av petternnn

  1. Hei!

     

    Er på jakt etter en ny laptop som hovedsaklig skal brukes til å surfe/streame med, men som har nok kapastitet til å f.eks streame en fotballkamp i full HD og kjøre et annet program samtidig uten at det hakker. Spiller også litt FM og div spill som ikke er veldig krevende. Batteritid/vekt er ikke spesielt viktig, og den bør ha 15,6 " skjerm. Pris: Helst ikke noe mer enn 6000 kr.

     

     

    Er denne et godt kjøp?

     

    https://www.komplett.no/lenovo-z50-70-156-full-hd/825082 (Virker som det ikke fungerer å trykke direkte på linken, men adressen er riktig)

     

    Litt usikker da den Lenovoen jeg har nå ikke er spesielt bra.

     

    TIl slutt, hvor irriterende er det med nye windows? Er det mulig å få tilapsse menysystemet slik at det blir tilsvarende som i windows 7? De windows 8 menyene ser ganske jalla ut i hvert fall.

  2. Hei, trenger en ny bærbar nå som møkka-pc'en min fra Acer fungerer såpass dårlig at det ikke er sunt for sinnet å bruke den lenger.

     

    Har lite peiling på spesifikasjoner så det hadde derfor vært fint om jeg kunne fått noen tips om hva jeg bør se etter i forhold til behov. Maskinen kommer i hovedsak til å bli brukt til film og musikk, surfing, samt til å kjøre FM 2011(2012 når det kommer). Eller vil den også bli brukt til skolearbeid og innlevering av oppgaver. Skjermen bør helst være 15'' eller større. Batteri-levetid er ikke høyest prioritert, men det hadde vært greit om det i hvert fall holder 2-3 timer uten lader. Merke og design er ikke så viktig, men jeg vil foretrekke et merke hvor maskinene tradisjonelt ikke blir fort ødelagt/dårlige.

     

    Oppsummert er dette kravene:

    * Må kunne kjøre FM 2011 kjapt

    * God til bruk som surfing, musikk og skolearbeid

    * 15'' skjerm eller større

    * batteri-tid på 2-3 timer(ikke så viktig)

    * Helst et merke hvor maskinene har god holdbarhet.

    * Pris: 5000-6000 kr.

    + HDMI-utgang er must

  3. Elkjop.no(Elkjøp) har også lagt telefonen ut for forhåndssalg. Prisen her er 3599,- uten et abonnement..

    Virker som om Cdon fremdeles er billigest ;D

     

    Blir spennende å se hva prisene med et abonnement blir..

     

    Hva menes egentlig med forhåndssalg? Går det an å bestille den nå, og få den i posten om noen dager? Det sto i hvert fall at de hadde den på lager i nettbutikken, men det er vel kanskje en feil siden de fleste ikke får den før uti februar.

  4. Tviler på at han mente at bildene ble ødelagt sånn...

    Det er jo ikke vits i at mobilen har mp kamera når skjermen ikke klarer å vise dem.. Hvor er poenget? greit bildene blir kanskje fine når de kommer på dataen, men det er på mobilen du ser mest på bildene...

    dårlig skjerm og bra kamera nytter ikke..

    ja det var det jeg mente!

×
×
  • Opprett ny...