Gå til innhold

Oddie

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oddie

  1. Hei.

     

    Kronan er en skandinavisk guild med erfarne ledere. Vi er semi hardcore, noe som vil si at vi vil raide så lite som mulig, men nok til å fullføre alt innhold. Det betyr at vi vil ha 3 dager med raid når nye raid kommer, og gradvis gå ned etterhvert som vi øker farta på å fullføre.

     

    Vi ser etter spillere som er 24 år eller eldre, som er dedikerte og erfarne, eller nye spillere som er lærevillige for vår kjernegruppe. Men vi ønsker også velkommen til spillere som ikke kan eller vil raide 3 dager i uken også.

     

    Har du flere spørsmål, kom innom vår Discord:

    https://discord.gg/JB6auAe

     

    /Calthaza

  2. hey..

     

    EVE-Online har faktisk passert over 10.000 brukere online samtidig.. i en og samme verden.. i gjennomsnitt er det vel ca 6.000 brukere pålogget.. jeg begynte å spille EVE-online i desember og synes det er konge.. det som er så kult med EVE er at ALLE spiller i samme verden på samme server.. det er det vel ingen andre spill som gjør? dessuten er det mange forskjellige retninger(mining, missions, PvP, bountyhunter, trading osv.) man kan ta for å tjene penger(ISK) for å kjøpe skills, skip og equipment.. også det beste av alt er at spillet blir kontinuerlig oppgradert uten at du må kjøpe en expansion-pack eller noe.. den bare lastes ned automatisk etter hver gang det er laget en ny patch.. :D du slipper å begynne på nytt i et nytt spill fordi spillet er "out-of-date".. jeg anbefaler EVE-Online på det sterkeste..

     

    Ingame character: Oddie KnifeEdge

×
×
  • Opprett ny...