Gå til innhold

FleshEater

Medlemmer
  • Innlegg

    284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FleshEater

  1. Mulig du har rett der gxi. Ringte et volvo verksted i dag. De trodde mest sannsynelig at det var tomgangsregulatoren. Bilen stoppet i går midt i morgenrushet :p Fikk dyttet den bort til en parkeringsplass og startet den etter en del forsøk ved å holde gasspedalen litt inne.

     

    Skal ha den inn på et verksted i morgen så jeg får bekreftet hva som er feil med den.

  2. Har skjedd at den har stoppet bare av å stå på tomgang. Men har bare skjedd en gang for lenge siden. Men da stod den rimelig lenge. Ellers har den bare stått max 20 - 30 min.

     

    Bilen kveles bare når jeg skal gire. La oss si at den har stått på tomgang i 20 min, jeg går ut og skal kjøre. Setter den i gir. Og den dør. Samme i fart. Skifter gir. Bilen dør.

  3. Beklager sent svar. Fant ut at motoren er av type B18U. (Uten turbo.)

     

    Samtidig lurer jeg på du ikke har noe mer å si om hvordan bilen oppfører seg, lugger den ved kjøring? Oppfører den seg bedre/verre etter hvor mye bensin du har på tanken? Kveles den bare når motoren er kald, eller skjer det når den er varm også? Osv.

     

    Kan si at jeg har merket at i ny og ne så har den på en måte hostet litt når jeg har giret ned fra 3 til andre gir, samtidig som lysene svekket. Skjer bare i løpet av 1 sekund. (Vanskelig å forklare.)

    Oppfører vel seg likt uansett mengde bensin på tank.

    Tror ikke den har slitt mens motor er kald. Er vel bare når den har blitt varm at jeg har merket noe.

  4. Hei. Har hatt et litt irriterende problem med bilen min denne vinteren. Og lurte på om noen her kunne hjelpe meg.

     

    Bilen starter. Jeg lar den stå og gå en stund. Har normalt turtall. Etter en stund når jeg kommer ut og skal kjøre bilen, så høres det ut som den går med lavere turtall. Og at den av og til nesten kveles.

    Når jeg da setter meg inn i bilen, setter den inn i gir og begynner å skal kjøre. Kveles den. Deretter tror jeg den blir sur. Da får jeg ikke start på den igjen. Må vente kanskje 1 time før jeg får start på den. Og da kan jeg kjøre med ingen problemer.

     

    Dette skjer bare på vinter, når det er mildt ute. Ofte etter det har vært kaldt.

     

    Har en Volvo 460. 1995 modell. Innsprøytningsmotor.

     

    Setter pris på svar :)

  5. Hei. Har en PRS gitar som jeg har kjøpt i utlandet. Vurderer og selge den til en kar jeg kjenner. Har søkt litt rundt på nettet, men finner ikke noen av den typen jeg har som selges i Norge.

     

    Så jeg lurte bare på om noen av dere har litt peiling på gitarer og muligens kunne gi forslag om hvor mye den er verdt. Er så og si ikke brukt i det hele tatt. Har bare spillt på den et par ganger.

    Gitaren er en PRS "CE Mahogany 24" (Svart)

     

    Har ikke tatt noen bilder av den enda.

  6. Hei, sliter litt med det trådløse nettverkskortet jeg nettop har kjøpt.

     

    Problemet er så.

    Kjøpte dette kortet da jeg så på tilbakemeldinger fra folk på komplett som skrøt at det funket så bra med windows 7. Ser da nå i ettertid på windows 7 compability at det ikke er kompatibelt.

     

    Satte i kortet som er PCIe. Innstalerte driveren fra cd-platen som fulgte med når jeg kjøpte kortet. Da den var ferdig å innstalere stod det at jeg måtte sette i kortet. Som allerede stod i da. Lyset på kortet blinker grønt bak pcen min. Og jeg finner det på device manager.

     

    Hadde gitt helt opp på kortet helt til jeg ved en tilfeldighet fant kortet mitt inne på windows update. Da jeg kjørte den oppdateringen kom jeg for første gang på nett med kortet. Funket fett en stund, men får blåskjerm ca hvert 20 minutt. Så med fersk driver fra d-links hjemmeside, eller med driver fra cd-platen finner ikke pcen min kortet. Og med driver fra windows finner den kortet og det funker. Men jeg får bare blåskjerm etter kort tid.

     

    Ville bare sjekke her om noen vet hva jeg kan gjøre for å få det til å funke. Hvis ikke må jeg bare sende det tilbake å prøve et nytt et. Takker på forhånd hvis noen vil prøve å hjelpe. :)

  7. Jeg er eldre enn alle dere og har aldri brukt en time foran Zelda. Faen, da.

     

    Jojo, men alle har jo sine egne favoritter som man har spillt når man var barn. Er så sykt nostalgisk følelse når man hører musikken fra et spill man ikke har spillt på flere år :)

     

    (Forresten unnskyld at det ble litt OT)

×
×
  • Opprett ny...