Gå til innhold

Sensei

Medlemmer
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sensei

  1. Hei.

    Kjæresten har nylig kjøpt seg en Samsung A3. Vi oppdaterte den i går, en oppdatering på nesten 300mb. Så i kveld klarte mobilen å fryse seg, slik at den er stuck inne på vg.no der den var når den frøys. Så nå nytter det ikke å gjøre noe, alt av knapper etc er ubrukelig. Men den ble ganske varm. Det skjer heller ikke noe når man prøver å ringe til mobilen. Ingen nytte å koble til lader heller. Kan legge til at batteriet er innebygd så nytter ikke å ta ut det heller :( 

     

    Så er det noen som har noe tips her? Så utrolig irriterendes. Tusen takk for all hjelp :D

  2. Ja, håper CM kan ta over for software i nyere modeller. Isåfall blir dette en telefon som kan overgå det meste av andre toppmodeller bare denne biten faller på plass.

     

    Jeg er ikke veldig dreven på CM selv, men klarte det greit når jeg fulgte denne videoen. Er på jobb nå så får ikke gitt en veldig grundig gjennomgang.

    Men søk på dette på youtube "How to Install CyanogenMod on the Oppo Find 7 & Find 7a", det er en veldig fint forklarende video.

    Du kan også sjekke ut denne siden http://theunlockr.com/2014/07/11/how-to-install-cyanogenmod-on-the-oppo-find-7a-oppo-find-7-video/. Les deg litt opp der. Videre gikk jeg inn på android store å kjøpte themen FI, til 20,- Ikke nødvendig dette, men den ble litt finere bare :) Det hele tar litt tid, men definitivt verdt det. Og med den bruksanvisningen får du CM 11 Nightly, som tidligere nevnt her.

     

    Lykke til i ekteskapet, hvis ikke så kaster du ut ludderet og finner ei ny tøs:P

  3. Haha, bra sagt den siste setningen der :) Men synd å høre at du har hatt så problemer med den. Men må si meg enig, hadde samme problemene som deg, mista plutselig nettverk, så måtte restarte, lyden var under parr, og en del småting som trege oppdateringer osv. Så var vel nesten klar for å bytte mobil, rett og slett pga batteriet.... Men så lasta jeg inn Cyanogenmod 11, som har android 4.4, samt en hel haug av andre forbedringer. Det fiksa lyden, og buggen med å miste nettverk. Du kan også stille inn så meldinger ikke er noe problem. Batteritiden er noe helt annet nå, ved normalt/mye bruk holder batteriet en hel dag med god margin. Vil sterkt anbefale å teste ut det ettersom Oppo`s eget software er noe drit :p

  4. "Det er verdt å merke seg at både Lumia 1020 og Xperia Z2 begynner å bli modne for oppfølgere snart"

     

    Seriøst?? Z2 ble lansert her i landet i april og er strengt tatt en av de beste telefonene på markedet. Så hardt å ta i at den er klar for ny oppfølger. Føler det er bedre å heller ha avstand mellom lanseringene og da heller virkelig gode oppfølgere, enn å pøse ut nye mobiler som så og si er identiske utenom småplukk.

     

    Utenom det så virker Nokia å være på rett vei her, og kunne virkelig tenkt meg å teste ut denne :)

    • Liker 3
  5. Sykt hvor mange såkalte "toppmodeller" produsentene spyr ut om dagen, og virker jo som vi forbrukere lar oss lokke like enkelt hver gang. Må si det går lenge mellom hver gang jeg prøver noe nytt som gir meg en Wow-opplevelse om dagen. Z2, ja den var fin. S5 ga meg faktisk nada nix, Dog skal sies at jeg har prøvd Oppo sin Find 7 nå, makan til telefon har jeg aldri vært borti. Godt det er noen som tørr å utfordre de store produsenetene.

  6. Heisann, håper noen kan hjelpe meg med dette problemet.Jeg har kjøpt meg en ny SSD disk som jeg ville sette inn i min nye ASUS N56VZ laptop.

     

    Problemet er at jeg kjøpte http://www.netonnet.no/art/data/lagring/intel-ssd-520-sandforce/intel-ssd520series240gb/167621.6130/. Altså en intel SSD 240gb.Mulig det kun er beregnet til stasjonære siden det er en reseller?

     

    Jeg ville jo ikke tro det var noe forskjell på SSD diskene så lenge di var samme størrelse som den som allerede er i maskinen. Eneste problemet var da at det ikke fulgte med en USB-SATA kabel, men dette har jeg fikset slik at jeg kunne overføre gammel data inn på den nye SSD disken før jeg satte den i.

     

    Men så kom problemet, når jeg gjorde det så satte jeg SSD disken inn i en slik ekstren harddisk og plugget den inn i USB 3.0 kontakten, da klarte ikke maskinen å finne min SSD disk og fikk derfor ikke overført filene til denne. Jeg prøvde da bare å ta ut min gamle harddisk å sette inn SSD`en. Ved oppstart kom det da bare opp en setning med noe "reboot system" av noe slag.

     

    Er det jeg som er helt idiot her nå? Er det virkelig slik at SSD disker til laptoper er forskjellige fra de som er i stasjonære selv om størrelsen er lik? Eller kan det være at disken er defekt siden min laptop ikke kan finne den noe sted? Til slutt så er vel dette noe jeg får pengene tilbake på om jeg leverer?

     

    Tusen takk for alle svar som kan hjelpe :)

  7. Hei hei. Jeg har nå nettopp kjøpt meg en Asus N56VZ, som nå har en 750gb 7200 r/min disk. Jeg tenkte å bytte ut denne med en SSD på 2-300gb.

     

    Noen som har noen tips om hvilke SSD disk jeg burde kjøpe? jeg ser prisene ligger på ca 1500-2000 for disse diskene. Men er jo så mange valg, så om noen har tips til beste SSD kjøp på max 2000,- så er det toppers :)

  8. må bare si det rett ut : HÆRLIG telefon :D

    men så kommer det lille, æ vet ikke om det bare æ som har det sånn at når æ får ei melding, så vises det enda at æ har en ny melding selv om æ har svart på den, og ja æ har gått gjennom hele innboksen for å se at æ ikke har noen uleste meldinger.

    Alle svar og tips mottas med et stort takk :)

     

    Ja kan nok hjelpe deg der. Vil tippe du har på "ikke behold aktiviteter"? Gå inn på innstillinger > utvikleralt. > la det stå åpen på "ikke behold aktiviteter". Liten bug som jeg hadde selv det der.

     

    Håper det hjelper :)

×
×
  • Opprett ny...