Gå til innhold

devotio

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av devotio

  1. jeg har fiber fra lyse og altibox

    men jeg sliter med å få 16:9

    Det har fungert før men nå har det gått sjeis igjen, og jeg får det ikke til.

    Jeg har satt dekoderen på 16:9, jeg har satt opptakeren signalet går igjenom på widescreen og tven står på 16:9

    men alle 16:9 sendingene blir bare ekstrem widescreen :(

    noen som har samme problem? evt hvordan man kan få det til å fungere... de hos kundeservice hadde aldri hørt om det problemet...

     

    Jeg spute også om jeg kunne få bytte min mottaker mot en med hdmi utgang som koster akurat det samme i mnd, altså 49kr

    Men da måtte jeg betale ett gebyr på 900kr, men jeg kunne bestille en ny ekstra tuner for 49kr/mnd men da måtte jeg å ha den gamle :ph34r:

    Om du går inn i instillingene og endrer til Bildeformat: 16:9 og leker deg litt med konvertering skal det fungere etter hvert!

     

    Husk at 1910 koster drøye 2000 kroner, er vel ikke så rart at de ønsker at du skal betale?

  2. Altibox har problemer med IR-sensoren på Motorola 1910, det kommer vist noen IR-dongler (som festes med USB-kabel bak på tv-dekoderen). Det kan løse litt.

     

    Jeg har forøvrig hørt at 1710/1510 er mer stabil enn 1910. 1910 har problemer med at tv-bildet detter ut per dags dato. Dette skal bli bedre snart da!

     

    Husk at du ikke får bedre bilde fordi du bruker HDMI, er signalet SD (Standard Definition) er det det.

  3. Viken Fibernett blir nok den riktige å kontakte dersom dere vil ha Altibox (Lyse) sine tjenester. Siden det er et boretslag vil boretslaget klare å få ned prisene litt i forhold til hva privatkunder ellers vil klare. Jeg ville ringt dit, 02414 ;)

     

    Ellers driver fortsatt Bredbåndsfabrikken på, nå under nytt navn etter at Hafslund ToKom kjøpte dem opp i fjor (nå heter de Bredbåndsservice). Du finner dem på bbse.no De kjører et slags åpent nett hvor du kan velge TV og telefoni løsning selv. Generelt sett blir dette dyrere og skjer det noe med en av tjenestene skylder leverandørene lett på hverandre.

  4. Liker best Lav Vegas jeg også, men er veldig spent på New York nå! Miami blir ødelagt av Horatio! Han skal være så himla kul hele tiden, blir bare teit. En ny vri på New York hadde ikke vært å forakte. På tide serien endrer seg litt. Har blitt litt mye av det samme.

     

    Så "traileren" til CSI New York nettopp. Der sier det "it`s all connected" (eller noe sånt). Betyr dette at ting/saker som skjer i serien har mer sammenheng? Hadde vært bra om ikke hver episode var noe nytt, men at det var en rød tråd som bandt dem sammen. Gjerne at man får vite mer om personene i serien, slik CSI LV hadde innslag av (men aldri fullførte tilfredstillende i mine øyne)

    Jeg vil vel anta at det er en continiuty i historien ja. Sånn som det er nå kan man jo se hver episode hver for seg. Det liker jeg (ser alle uansett da...).

  5. Det er hovedsakelig avstanden mellom deg og sentralen som betyr noe.

    Og den vet jo leverandørene om når du oppgir telefonnummeret ditt!

     

    Inntil 1km: 10-12 Mb/s

    1-2km: inntil ca.3 Mb/s

    3km: inntil 2 Mb/s

    over 3km begynner det å bli problemer, og du får det de klarer. Typisk godt under 1  Mb/s

    Disse verdiene stemmer ikke - og det er forøvrig også veldig forskjellig ut ifra hvilken teknologi som brukes.

    Hadde fks ingen problemer med 5-6Mbps fra NGT med ca 3500m til sentralen.

    Kvaliteten på linja har selvfølgelig også en del å si.

    Stemmer ikke de nei.

     

    Kvalitet og avstand avgjør hastigheten. Uansett så bør ikke hastigheten være veldig stor, Catch leier vel linjer av telenro fra sentralen til huset ditt uansett.

     

    Mener å huske at NGT hadde max avstand på 8 km.

  6. det er ikke noe problem, dersom du har PPoE må du bruke en router for å ringe opp slik at alle maskinene kan være på nett samtidig. (Altså dersom du må logge på med brukernavn og passord) Dersom du alltid er på slik som med NGT, Avidi og andre kan du bare bruke en switch eller hub. en hub er billigere, men dårligere. søker du på forumet finner du sikkert noe mer om switch vs. hub ;)

  7. Vet ikke helt om jeg tørr kalle det en mod jeg, det er jo bare en switch i en brønn egentlig. Hadde du klart å lage en plate med hull til portene og strøm (om det var mulig) og lakka det svart hadde det sikkert blitt litt tøft.

     

    Minner om at det er mulig å kjøpe PCI switch... (har ikke prøvd hvordan den funker, men de selger det på classohlson tror jeg)

    pci switch finnes jeg men tror ikke clas selger dem lenger...

     

    vet ikke om du rakk å lese det før du svarte men jeg skrev at jeg har planer om det men har ikke tid får til ferien.. har musikk prøve på torsdag, muntlig på fredag, og tre prøver uka etter der igjen..

    hehe, er litt "blind" noen ganger...

     

    gleder meg til update ;)

×
×
  • Opprett ny...