Gå til innhold

TechBoy

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TechBoy

  1. Liker små mobiler så S700 ønsker jeg ikke pga pris og størrelsen. Jeg ønsker en mobil som jeg kan ringe og ta bilder med, har mp3 spille så slikt bryr jeg meg ikke om. Nyttefunksjoner er så som så, men basiske funksjoner er greit som kalender osv, men i hovedsak ønsker jeg en liten mobil som har god tale/standytid og Mpix kamera.

  2. Du må ikke kjøpe S-ATA brenner, men selv ville jeg gjort det. Mindre kabler og raskere (noen prosent) enn sine IDE partnere. Ville ikke gått for noe IDE hvis jeg hadde kjøpt ny maskin, mer fremtidsrettet også. Dual Layer skal du bare gå for, platene blir billigere uansett og det er like greit å kjøpe Dual Layer nå, enn å kjøpe en som ikke takler det og dermed må du kjøpe en senere om du ønsker å bruke Dual Layer.

  3. Er kjøpet gjort via telefon er det fjernsalg og dermed har han angrerett selv om han betalte i butikken. Hadde han vært i butikken og bestemt seg der hadde han ikke hatt angrerett. Det blir som at jeg hadde bestilt noe fra komplett.no og hentet i skranten og betalt der ;) Dessuten er dette beskrevet godt i kjøpsloven at salg over telefon har man angrerett på.

  4. At dem ikke har lov å slå av lyden er greit, men å ha en skikkelig teit irriterende lyd er helt uforståelig. Dem kan heller ha en ordentlig kamera/knipse/blitzlyd når man tar bilde, jeg tar ikke bilder pga det høres helt for jævlig ut. Er ikke så imponert over K700i og kameralyden er en av grunnene.

  5. Takker for svar BullsEye88.

     

    Skal ha meg en workstation til neste høst (vet det er lenge til), men pga jeg følger veldig mye med på hw.no osv så liker jeg å filosofere om hvilket system jeg skal ha. Det skal brukes til videoredigering, dermed er ytelse vedrørende HDD meget fint og har lyst på to mest mulig stillegående SCSI HDD'er i RAID 0. Har selvfølgelig ikke all verdens med penger slik at det må være bra pris/ytelse, vet det ennå er tidlig ute, men kunne gjerne fått vite mer om SCSI + RAID vedrørende SCSI (hvis det faktisk er forskjell ved tanke på konfigurasjon).

  6. Syns ikke at Creative kan være på nivå med iPOD pga den dårligste programvaren jeg har vært borti når det kommer til overføring av filer. Hater å installere unytting programvare jeg bruker to ganger maks i måneden. Unødvendig, iTunes bruker man litt mer ofte isteden for Creative MediaSource, huff så jeg hater det. Har Creative Zen og halvparten av gangene jeg prøver å overføre filer så finner den ikke spilleren eller så er det noe annet problem. :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...