Gå til innhold

Hetland

Medlemmer
  • Innlegg

    2 431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hetland

  1.  

     

    Hvordan skiller egentlig dette seg ut fra dagens systemer? Greit nok at boksen er "smart" ift strømpris, strømbrudd o.l, men det er vel vanlig at strøm fra solpaneler lagres?

    Vi kan ikke lagre strøm, hverken fra solcellepaneler eller andre strømkilder, det nærmeste vi kommer er å lade batterier. Nå tror jeg ikke hovedpoenget med batteriene er å sikre stabilitet i strømnettet, den vestlige verden (som har råd til batteriene) har veldig stabilt nett fra før.

     

    I Norge har vi veldig lite bruk for disse batteriene, vi har både mye, billig og stabil strøm. Andre steder i verden har dyrere strøm, og noen steder er det enorme forskjeller i prisen mellom natt og dag, opptil ti-gangen. Batteriene kan da lades om natten når prisen er veldig lav, og deretter generere strøm på dagtid når prisen ville vært høy. Dette tror jeg er årsaken til at store selskaper som for eksempel Walmart har lagt inn bestillinger --- de ser at de kan spare penger og dermed tjene inn beløpet. Å sikre stabil strømtilførsel vil være en bonus.

    Dyrere strøm på dagtid vil bli innført i norge også innen få år

    • Liker 1
  2. hmm, de har det sikkert på en Elkjøp butikk? Eller kansje Ekspert? Hva med Spaceworld? hvis de ikke har det på noen av de butikkene, kansje bare ta deg en tur til en større by som har litt større Elkjøp butikker?

    Fantastisk bra svar, var akkurat dette han var ute etter.

    Kanskje lefdal?

    Kanskje elkjøp?

    Kanskje expert?

    Kanskje siba?

    Kanskje spaceworld?

    Kanskje elkjøp i nabobyen?

  3. Noen som har enten 6 eller 6 plus, og merker at man dytte ned knappen litt og den sier klikk uten at telefonen reagerer?

     

    Det irriterer litt :p

     

    Og hvis man trykker knappen helt ned så telefonen responderer, så låter knappen nokså høyt!

     

    Ja min var sånn den første uka, kjøpte på lanseringsdagen, men tror det kom etter at jeg sølte sjokomelk på den, at det er sjokomelken som har størknet nedi knappen, er uansett vekke nå :)

×
×
  • Opprett ny...