Gå til innhold

pr0nin

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pr0nin

  1. hurra for kompleksitet...

     

    og hvem vil vedde på at wm pro koster ekstra? :roll:

     

    og da fordi en ektra input driver har blitt pakket med i standard imaget...

     

    hehe, får meg til å tenke på stormaskiner fra ibm som selges med fullt antall cpu osv, men hvor bare det antall som kunden har bestilt har blitt aktivisert. om kunden så vil ha mer datakraft så kan dem sende over en teknikker for å åpne opp maskina, slå over noen brytere og vips...

     

    Det er nok litt mer enn en en ekstra input driver som er pakket med.

     

    SDK for wm pro er på 450MB, mens standard er 210MB (Kilde). Det er lov til å ta av seg "alt microsoft gjør er for å tjene mere penger/ta over verden"-hatten en gang i blant.

     

    Navngivingen er som den er pga av at den er bestemt av Microsofts markedsføringsavdelingen (som tydeligvis har klart å gjøre jobben sin, siden alle ønsker pro-utgaven selv om de ikke kjenner til hva pro egentlig er).

  2. Hva med Isolated storage?

     

    With these stores, you can read and write data that less trusted code cannot access and prevent the exposure of sensitive information that can be saved elsewhere on the file system. Data is stored in compartments that are isolated by the current user and by the assembly in which the code exists.

    Var plassbegrensninger i tidligere versjoner av .net. Usikker på hva tilstanden er i .net 2.0+

     

    Hvis målet ditt er å lagre enorme eller store mengder med mindre filer, så er det nok ikke det rette alternativet. Til mye annet er det perfekt.

  3. Fint at jeg ikke har mp3s da :p

    Jeg støtter artistene jeg liker ved å kjøpe CDene deres. Artistene jeg IKKE liker gidder jeg ikke høre på med mindre de spilles på radioen...

    Ok, så har du ikke mp3'er. Fryktelig lite relevant for diskusjonen. Om du har rippet dine lovlig kjøpte plater i lovlige elektroniske versjoner, være seg wma, mp3 eller aac, så spiller Xbox 360 dem, på helt lovlig vis.

     

    Dine hjemmelagde filmer som du har redigert i din helt lovlige versjon av iMovie eller Windows movie maker, vil du med enkelhet kunne vise til svigermor på din xbox når hun kommer på besøk. Samme gjelder feriebildene dine og låtene du har lagd i Garage band (eller tilsvarende program du har kjøpt lisens til).

     

    At mennesker gjør ulovlige ting, gjør ikke at du eller andre har lov til å fornærme trådstarter. Det er uhøflig og utrolig lite givende for diskusjonen.

  4. Eller du kan bruke en helt vanlig ekstern disk/minnepinne med usb. Funker utmerket :)

     

    Kan man? Viste jeg ikke. Hva kan 360 lese for noe da? Mp3 regner jeg med, men hva med divX? Kan man laste bilder man tar med mobilen til xboxen da? jpeg og bmp bilder? Noe annet den kan lese/spille av?

    Etter fall updaten rett før jul, så kan den spille av det meste. Den tar i hvert fall lydfiler av typen mp3 og aac. Film så støtter den de vanlige nye formatene (wmv, h.264, xvid/divx). Bilder er jeg ikke helt sikker på hvilke formater som støttes, men kommer det fra et fotoapparat, så tror jeg du kan forvente at det skal funke uten problemer.

     

    Eller, du kan kjøpe musikk og filmer i butikken, sånn som man helst skal gjøre :)

    Amored, den kommentaren din synes jeg var unødvendig.

     

    For oversikt over alt som kom av oppdateringer rett før jul Fall update - full feature list

  5. Hei,

    jeg tror jeg skal gå for Xbox360 Elite etter jul, men det står og faller på en ting: At man kan bruke BÅDE HDMI og optisk kabel til lyd på en gang.

    Jeg vet at det følger med kabler for dette, men er det mulig å bruke det samtidig?

     

    Forresten, er det mulig prisen går litt ned etter nyttår?

    Ja og tviler på det.

  6. 1.7k gir deg hva? Selve spillet, 2x gitarer, mikrofon og trommer. Et fåtall vil kjøpe den komplette pakken og betale for alt selv, litt av poenget med Rock band er jo å spille sammen.

     

    For sammenligning, skal du spille fire stykker på Mario Strikers Charged football så må du ut med 2154 (718 pr sett) bare for de ekstra kontrollerne, spill kommer i tillegg.

     

    1.7k som du deler med to, tre andre kompiser er egentlig helt ok. Dyrt ja, men basert på hvor gøy dere kommer til å ha det sammen, definitivt verdt det.

  7. Jeg var innom den lokale Elprice-butikken forrige tirsdag. Da kom det noen gutter innom der som spurte etter PS3. Selgeren bare lo av dem og sa at de nå hadde solgt 6000 enheter, og hadde 3000 på venteliste - slik at de nå hadde sluttet med å ta imot bestillinger ettersom de ikke ante når de fikk inn nye PS3'er. Det skjedde i hvert fall ikke før et stykke ut i 2008.

     

    Ganske utrolig at de da fortsatt reklamerer for billige PS3'er.

    Var det 120kr de tapte pr konsoll de solgte?

     

    120 * 6000 = ganske stort tall...

  8. Avspeling av hd-materiale (wmv-hd) går fint via usb-minnepenn, samme med streaming via wmp. Har ikkje prøvd ekstern hd, men hugs at 360 ikkje tar ntfs. Ellers kan jo du også brenne ut på dvd, cd.

     

    Noen prøvd å streame trådløst? 54 mbps skulle jo teorien holde - noen prøvd i praksis?

    Nå er jeg ikke sikker på hva båndbredden på HD-film er, men viktig å huske at effektiv hastighet for 802.11G er langt under 54Mbps.

     

    Var ikke uvanlig med hastigheter rundt 20Mbps på 54Mbps-enheter for et par år siden, så kan bli kjipt i praksis om kvaliteten på utstyr ikke har blitt bedre.

  9. Lurer fortsatt på falcon! noen som vet om dette er standard på alle xbox 360'er som finnes i butikkhyllene?

    Det er ikke standard. For å være sikker på at den har falcon så må den ha hdmi og bruke 175w (istedet for 203w). Dette kan du enkelt sjekke ved å se på lappen med strekkoder. Hvis den er på 203w så er det fremdeles mulig at det den har falcon, men er en ganske mye mer komplisert prosess for å finne ut av det.

  10. Den rimeligste løsningen for profil (med savegames?) er å hente den ned fra xbox live. Dette forutsetter selvsagt at det er en live-profil du skal overføre. Hvis det ikke er det, så kan du jo først oppgradere profilen til silver først.

     

    Kjappeste løsning om det er mer enn profil og save games, er å kjøpe et minnekort. Fordelen der er å ha profil og saves på minnekortet, slik at du bare tar med det når du skal til kompiser for å spille.

  11. Men en ting jeg har tenkt på. Får man med Halo 3 spillet, oppladbart batteri og lader til kontroll, og trådløst headsett i Halo3edt?

     

    Du får akkurat det samme som til premium, utenom fargen da.. og falcon brikkesett

    Dette er ikke korrekt. Du er ikke garantert falcon og play and charge kit følger med (noe det ikke gjør på premium). Halo 3 må du nok kjøpe ved siden av, siden det ikke følger med noen av de "standard pakkene" som er på markedet nå.

  12. Var da utrolig så lite opplyst folket var her plutselig. Alle nye 360 blir levert med HDMI nå, uansett type (Premium, arcade osv..). Men om de som selges på Elkjøp i disse pakkene er av nye typen må du nesten høre med Elkjøp selv om.

    heh, lite opplyst ja:) arcade kommer ikke med HDMI. (jeg står og ser på en nå.)

     

    Elite og nye premium bokser har HDMI.

    Alle arcade har hdmi, sikker på at du ikke blander med Core?
  13. du har

     

    core - får med kontroller m/tråd

    Core er ute av markedet og om noen prøver selge deg det, så er det på linje med å bli lurt. Versjonen som har tatt over for Core er Arcade, den har trådløskontroller, hdmi, 256MB minnekort istedet for harddisk og 5 xbox live arcade spill.

     

    For å svare på spørsmålet ditt, så kommer det litt ann på hvor mye penger du har i dag og om du skal bruke hdmi.

     

    Har hdmi på tv:

    Hvis du ønsker bruke minst mulig penger i dag, så kjøper du en arcade nå og fikser harddisk senere. Hvis penger strekker til ville jeg kjøpt en Halo3 limited edition (forutsetter at prisforskjellen ikke er større enn den vi har), da det følger med hdmi og play and charge kit på den.

     

    Hvis du ikke har hdmi på tven og ikke ser for deg at du kommer til å skaffe en med det iløpet av overskuelige fremtid, så er value pack (premium med forza 2 og viva pinata inkludert) et meget godt kjøp.

  14. Som tidligere nevnt så er det garantert NAT (teknisk sett PAT) som er årsaken til problemene du har.

     

    Siden ingen har listet opp portene som må åpnes, så gjør jeg det slik at det blir lettere for andre å finne dem ved søk på forumet.

     

    The following ports must be available for Xbox Live to operate correctly:

    • UDP 88

    • UDP 3074

    • TCP 3074

     

    http://support.microsoft.com/kb/908874

  15. Må si meg enig med flere av spillene som har blitt nevnt til nå, særlig:

    - fight night round 3

    - pes 2008 / fifa 08 (begge er gode spill i denne omgangen)

    - Halo 3 kampanjen (kort nok til at dere klarer å runde det iløpet av en helg)

    - Guitar Hero 2 og 3

     

    Ellers vil jeg gi en stemme til Rainbow six Vegas og Ghost recon advanced warfighter 2

×
×
  • Opprett ny...