Gå til innhold

Thrain

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thrain

  1. Gammel fremgang og burde vært her for legne siden. Derimot burde man allerede klart å produsere gjennomsiktige tastaturer i myk plast som kan rulles sammen.

     

    Unødvendig som produkt om det blir dyrt.

     

    Det er et uferdig konsept forøvrig siden det vil være touch-fiendtlig.

     

    Gjenomsiktig tastatur i myk plast er jo allerede produsert og ute til kjøp, dte har det vert lenge nå. se denne linken.

    http://www.computermester.dk/shop/default.asp

  2. Jaha, du tror det er første gang jeg har problemer med driverne fra ati?

    Har prøvd å laste ned igjen, fikk samme feilen.

     

    Men takk for at du prøvde  :roll:

    8420305[/snapback]

     

     

    For og være helt ærlig så er det jo også stor mulighet at problemet ligger i vista og ikke i ati sine drivere Vista er fortsatt veldig nytt og kommer sikert til og ha masse bugs en stund til. har vista på 2 av laptoppene til ungene og har aldri hvert borti så mye små problemer som de har.

     

    Men men sorry vet ikke om noe som kan hjelpe.

  3. Med mindre du må kjøre raid over SIL sata Kronprinsen, ville jeg prøvd som samye83 sier, disable hele skiten i bios.

    Er ikke 100% sikker, men har ikke sett at det finnes noen mulgihet for firmwareoppgraderinger, annet enn hva som eventuelt dukker opp sammen med bios fra Asus. Den kontrolleren er forøvrig en gammel dårlig greie som ikke burde funnet veien til nye high-end kort etter min mening.

    Skjønner heller ikke helt sammenhengen i at lydkortet ikke skulle virke pga denne må jeg si, men mindre det er snakk om en IRQ konflikt eller noe sånt. På den annen side er det vel nok av ting JEG ikke skjøner sammenhengen av da :p ...

    5459465[/snapback]

     

    Jeg har Premium kortet, og xfi lydkortet.

    Sleit med skurring i lyden, disablet sil3114 og lyden funket fint.

    Men, jeg kjører raid 5 på sil chipsetet , 4 250gb disker.

    så jeg ble litt desperat for og få pen lyd med raiden på.

    det som måtte til var og flytte lydkortet (bytte pci spor) etter at alt var ferdig instalert.

     

    Har sjekket irq conflicts (i msinfo32)etc og der var det ikke noen problemer.

    men men.

    funker hvertfall nå.

  4. lol kjønner ikke at dere klager på at dere fikk 150-300 mail fra samma sted , er jo utrulig enkelt og slette det , dte kommer sikert ikke til og skje igjen.

     

    har en mail adresse som jeg får 400mail daglig spam på (brukes ikke lenger men den er der hehe) bruker den får og få laget bedre spam filtre, uansett 300 mail sletter man jo fort me dog sortere listya etter adresse og merk og slett er jo ikke akuratt som om man må sitte og slette en og en.

     

    uansett er jo så klart litt driti ut av gainward.

  5. :( prøvd å få tak i dere for å sjekke kabinettet mitt men dere svarte jo ikke på irc. er på tg spørte første dagen (problemer med nett så den er jo grei) 2 dagen så sjekket jeg nettet fant ingen info om hva som skjedde og så spørte jeg på irc igjen men ikke noe svar , så i dag så er det allered trekt :( snuffs .

     

    jaja grattis til de folka som vant hvertfall :) , får eller melde meg på igjen til neste gang.

  6. :blush: hehe glemte og sette hvilken del jeg skulle være med på men det får være så regner med at det er ganske lett og se.

     

    dette er et standard AOPEN server/maxi tower

     

    håper at dere fikk emailen :D

     

    her er hvertfall noe for dere andre og se på , hvis dere vil da hehe.

     

    rightside.jpg

    lefttside.JPG

    top.JPG

    lightsoff.JPG

    litson1.JPG

    litson2.JPG

    En liten video snutt av lysa og laser

     

    er blacklight inni ved vinduet , der er det også et hvitt lys som blinker med bassen på samme måte som lasern bytter form.

     

    cya på TG :D

  7. Hei jeg skal i nær fremtid bygge en server for og putte i rack , men det er et par ting jeg lurer på..

     

    1. hovedkort: når man kjøper et rackkabinet regner jeg med at dette ikke er noe atx standard, men bruker man fortsatt vanlige hovedkort eller må det kjøpes en speciel type?

     

    2. cpu jeg har lyst til og kjøpe et dual 64bits amd , men jeg lurer da på om dette vil lage problem for kjøling osv og hva slags kjøling ordner man til en rackserver?

     

    for og si det sån hvi sdere har noen tips om rack servere i det hele tatt så tar jeg dem med glede , jeg har aldri jobbet med rack server tidligere, mem har bygd en god del vanlige pcer og server (ikke rack) :)

     

    Takker for all info

  8. Ikke for og være på M$ side , men er det noe some sier her at du må kjøpe det hovedkortet med windows bios på?, sån som jeg forsto dette så er det snak om bios chipene som blir programert op mot M$ windows og ikke windows OS som kommer til og kjøre biosen (karnsje kunen gjøre justeringer derfra ja men ikke den som komemr til og kjøre alt. da måtte de negynt med en helt ny chip bare for opstart (som er jo en del av biosen).

     

    Så at noen nevnte noe med at det ikke var lenge til vi hadde m$ data komponenter (hovedkort etc). Ikke noe som sier der heller at du måtte kjøpt dem, men kan tenke meg at hvis man da eventuelt kjørte med regne m$ komponenter så ville maskinen vært utrulig my mere stabilt en det den er i dag med m$, pga at da ville de Satt opp sin windows så og si perfekt for de komponentene.

     

    Folk må lære seg og se begge sider, det fins altid noe godt i det onde.... et sted. :D

  9. firewall har den men det er ikke det jeg skal bruke... på en tuter (uten firewall) har man også noen som heter Virtual Server... der kan man plotte inn en ipadresse og en port range (for eks port 6000-7000) , det dette gjør med rutern er at alt som kommer på den porten da blir rutet dircte til denne pcen med den ipadressen , da vil ikke det programmet som bruker den poren vete at den faktisk er bak en router og trur det er direkte tilkoblet nettet. det er dette jeg må få ordnet med noen porter på server maskinen, sån at linux boxen som jeg har også kjørende i netverket kan for eks ha port 23 satt til seg (som den trenger pga ssl) og tilkobling fra internet til den linuxen.

  10. er det noen som kan forklare hvordan man setter opp dette(akurat samma som man gjøre når man setter opp virtual server på en router)?

     

    har tengt til og kjøre med servern som router og slippe den møkka routern men finner ikk eut av port greiene, har en linux box som jeg ikke fpr tilgang til via nettet når jeg bruker servern som router , men bruker jeg en vanlig router så går sdet greit..

     

    noe hjelp i det helletatt blir veldig godt tatt i mot :D

  11. jeg har kjørt cs server på 256k ut linje før det går fint med opp til 8 spillere hvis man legger in badwidth controll på cs servern.

    da ligger så og si alle med runt 60-80 i ping, jeg kjøre nå med 1 mb sdsl

    og kjører helt fint med 20 spillerer inne.

     

    du burde sjekke ut ..

    http://server.counter-strike.net (cs filer og config)

     

    http://www.unitedadmins.com (masse tilegs saker/statsme/hlstats/cheatingdeath osv)

     

    http://www.adminmod.org (admin script som lar deg gi andre controll (via won id , nick , ip) + passord , sån at de kan administrere på severn din)

    Jeg har 1mbit SDSL fra catch og jeg kan si deg at 1mbit holder ikke hvis du skal spille 5mot5, altså 10 personer. Da begynner det å lagge.
    Da suger du på og sette opp server hehe.sorry men ikke stykt ment
  12. hehe hvis dere legger in båndbredde justering så går det fint med 6 spillere på 256k linje ut , har kjørt cs server hjemme i 3-4 måneder på dette og de fleste lå med en ping på ca 40-70 og det er ikke noe lagg ut av det greit at når man er på lan så har man 4-15 i ping men man kan jo ikke sammenligne lan og inet. det blir altfår mange hopp der til og få samme ytelsen. Måten man justerer båndbredden som hver spiller får låv til og ha gjør man med og forandre på (sv_maxupdaterate,sv_maxrate,sv_minrate) mener det var det de het.

     

    Eller eventuelt legge inn bandwidth controll script(en følger med statsme, og det er flere der ute)

     

    [ Denne Melding var redigert av: Thrain på 2002-12-03 09:20 ]

  13. det er jo f%&¤s så let.

    er dere helt ubrukelige eller.

    noen vil ha rutere til manfoldig tusen kr.

    når man bare trenger et ekstra nettverks kort.

    og nei du trenger ikke kjøre noe server operativ system eller noen andre spesielle programmer uten om de some følger med alle versoner av win9x eller win 2k for den saks skyld.

     

    Internet connection sharing har vel de fleste hørt om.

    klik add & remove programs (win 9x) og velg windows setup, og så comunication, og internet connection sharing. og da starter det mest sansynlig en wizzard som du følger og så er det bare en liten viktig ting og gjøre.......Husk og legg in DNS (Domain Name Server) adressen i ip avdelingen til nettverks kortene til den maskinen som deler internet.

     

    Funker fint some F#¤%n

     

    Hilsen en som er drittlei tåplige spørmål og idiotiske 3000kr prosjekter for at 2 maskinere skall dele adsl....

     

     

    sorry at stavinga mi suger

×
×
  • Opprett ny...