Gå til innhold

zeltex

Medlemmer
  • Innlegg

    1 674
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zeltex

  1. Hei

     

    Har ryggelys som alltid står på. Har midlertidig tatt ut pærer så det ikke er på i trafikken. Har funnet ryggelysbryteren bak venstre forhjul, men vet ikke hva som skjuler seg bak bryteren. Siden den fungerer slik at den kortslutter en krets når bilen settes i revers, regner jeg med at det er en pinne fra girboksen som aktiverer bryteren.

     

    Spørsmålet er om bryteres sitter festet inne i girboksen eller ikke og om det vil lekke ut girolje når jeg skrur ut bryteren, og eventuelt om girolje så må etterfylles?

  2. Unnskyld meg, men HAR DU GÅTT DEG VILL?! Trenger du hjelp til å navigere i forumet? Dette er tråden "Trafikalsk klagemur", hvor vi klager over ting i trafikken som irriterer oss. Jeg tror du leter etter tråden hvor vi klager over folk som klager over ting som irriterer dem.

     

    Folk som er så utrolig frekke at de kaster søppel ut av bilen sin, de fortjener å bli bøtelagt. Hadde politiet vært så moderne at slike forhold kunne blitt anmeldt på nettet, så hadde jeg faktisk tatt meg bryet, men jeg kommer ikke til ta turen til politiet pga et drikkebeger. At det finnes mange folk som forsøpler, er ingen unnskyldning. Du kaster faen ikke søpla ut på veien!

     

    Og kanskje man en gang glemmer seg bort og kaster ut et drikkebeger med noe i, mens man kjører i møtende trafikk ...

     

    http://dsc.discovery.com/tv-shows/mythbusters/videos/soda-cup-killer-angle-2.htm

    • Liker 2
  3. Hei

     

    Har problemer med en treg bensinpumpe på bilen min. Motor starter ikke av seg selv, men med startgass går den et par sekunder. Med hjelp fra NAF fikk jeg start ved at han "slo på bensinpumpa" mens jeg hadde tenningen på. Jeg har ikke klart å gjennskape dette selv i ettertid.

     

    Noen som har hatt samme problem og som vet nøyaktig hvor jeg må slå?

     

    Leser at pumpa ligger "inne i" bensintanken, så da regner jeg med at jeg må slå på riktig sted på bensintanken, men hvor er i så fall dette punktet?

     

    E to the dit: 1997 modell Mazda 626 LX 1.8 liter

  4. Liten bump, men siden jeg jobber med det samme nå, tenkte jeg å høre her før jeg eventuelt lager en ny tråd.

     

    Sliter litt med å bytte klosser bak. Har bytta skive, men får ikke vippet caliper langt nok opp til å ta ut klossene. Slik jeg leste meg frem til det virket det så enkelt å bare løfte toppen av og ta ut klosser, men akk.

     

    Bør det angripes ved at jeg løfter hele caliper av bremseskiven?

     

    IMG_20130714_080229.jpg

     

     

    Det andre jeg jobber med er så klart også å få skrudd inn stempelet, men siden det her står at vannpumpetang ol kan brukes, regner jeg med at det er selve "ringen" jeg ser bak klossene som bare skal vris mot klokka mens den presses inn.

     

    Takk, hilsen noobmekaniker3k

     

    edit: bilde inn i spoiler og:

     

     

    pent brukt bremseskive selges! ;)

    IMG_20130709_110709.jpg

     

     

  5. Jo takk, tok sjangsen på at det var så enkelt og fungerte bra for to tre dager siden. Eneste jeg sliter med nå er få noen serier og artister til å dukke opp. Når den også fungerte så bra med video på tab og telefon blir det nok å gå over 100% snart, men jeg ser noen mangler som jeg ennå ikke får løst.

     

    Har feks fire artister med samme navn, som jeg ikke får slått sammen eller endret på noen måte. Burde være en smal sak, må kanskje endre id3 tag på selve servern, men det er litt mer styr.

     

    Føler jeg jobber meg mer og mer offtoppic av en tråd jeg ikke en gang har selv startet, men vet du om man kan lage playlist til musikk? Det har jeg ikke funnet ennå =)

  6. Plex ser ut som å være samme system som Subsonic. Jeg har brukt Subsonic i et par år som musikk og videostream, men har nå problemer med at video streames vha flash, som ikke støttes av Android 4.2. Gitt at dette er mulig på plex, vurderer jeg selv å bytte.

     

    Kan det bekreftes at man kan se film og annen video, som .mkv og .avi, på Android?

  7. Hei

     

    Har et rart problem med pcen min. Trodde først det var feil tastaturet, så gikk til innkjøp av nytt identisk tastatur, men feil fortsatte(også etter formatering). Både nytt og gammelt tastatur fungerer i den andre PCen.

     

    Trykker jeg på alt gr + (feks) 2 for alfakrøll, blinker skjermen uten at noe skjer. Samme skjer hvis jeg bruker ctrl + alt + 2, som alternativ til alt gr. Eneste google har sagt er at man skal prøve å bytte locale, men samme feil om jeg har på engelsk, norsk, tysk ... på tastaturinstillinger.

     

    Kan det være programmer installert som som blokker alt gr, eller kan det være Bios instillinger som gjør dette?

     

    Føler det blir ganske så vagt spørsmål, men har dessverre ikke mer å komme med, og satser på at noen andre kanskje har opplevd det samme! =)

     

    Edit: 3 sekunder etter at jeg trykket OPPRETT EMNE gikk det opp et lys for meg. Asus GPU Tweak har hotkeys ctrl + alt + (1-6) ...

     

    Noe som betyr at jeg hele tiden har byttet til "Profil 2" i GPU tweak ...

  8. Ok!

     

    Vet ikke hvordan jeg kan forklare hvordan mine feil ser ut, men hvis en ser for seg at det trekkes mange linjer til ett punkt. Og hvis jeg lar det gå, vil skjermen bli svart og skjermkortdriveren restarte seg.

     

    Leser litt i tråden din jeg, og prøver litt mer google før jeg i så fall kjøper noe.

  9. Hmm, liten bump men prøver:

     

    Lurer på om jeg har litt av samme problem. Har koblet ut begge kortene og hver og en av de fungerer perfekt alene. Men når de går sammen i SLI blir det noen ganger feil med textures. forsøkt vist på bilder

     

     

    post-4992-0-55743800-1334513701_thumb.jpg post-4992-0-79902000-1334513930_thumb.jpg post-4992-0-95908900-1334513938_thumb.jpg

     

     

     

    Er det forskjell på SLI broer?

×
×
  • Opprett ny...