Gå til innhold

Launch

Medlemmer
  • Innlegg

    1 217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Launch

  1. Har 3 småfiler som har låst seg under "Completing (Copying)" og jeg får dem ikke bort, filene er nok skadet så de ikke kan fullføres helt, så nå vil jeg fjerne dem fra Emule sin "Hukomelse"

     

    Jeg har vært inne i "downloads.bak" "downloads.txt" og redigert bort filnavnene og lagret mens Emule ikke var aktivt, jeg fjernet også de filene det gjaldt fra Temp mappen ("001.part.met.bak" osv.) Likevel kommer de opp hvis jeg starter Emule og da går 99% CPU kraft til emule hvis jeg ser på "Task manager"

  2. Å Chippe en Xbox med f.eks "Aladdin" Chip er direkte inngrep på hovedkortet så jeg tror du har missforstått noe, du har en mulighet til å flashe den orginale "BIOS'en" på hovedkortet men det fraråder jeg deg, mange som har fått feil etter å ha gjort det.

     

    Aladdin Chip'en er bra, kan flashe inn Xecuter sin oppdatering og den er veldig bra.

  3. AC fjerner dugg effektivt ja, men ikke alle biler har det :roll:

     

    Henger meg på Fog-X som de har på mange bensinstasjoner. Det er ei svart flaske, har brukt det middelet på min og mine foreldre sine biler, har fungert veldig bra på alle 3.

     

    Har du muligheten til det så kan du jo prøve å sette bilen i en garasje og få den tørket med en bra ovn eller flere, da MÅ mattene ut og sett dørene åpen :)

×
×
  • Opprett ny...