Gå til innhold

bærbar

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bærbar

  1. Hei!

     

    Som tittelen sier er jeg på jakt etter bøker (rettere sagt èn bok) og en IDE som jeg kan bruke til utvikling av applikasjoner i c# og .net

     

    Jeg har ingen tidligere erfaring med hverken språket c# eller rammeverket .net

     

     

    Jeg er derimot godt kjent med objektorientert programmering. Jeg har en bachelorgrad i informatikk, men hovedspråket mitt har vært java gjennom hele utdannelsen.

     

    Grunnen til at jeg ønsker å lære meg c# og .net er at i den jobben jeg nettopp har gått inn i benytter vi oss av programmer og moduler skrevet for .net. Hvilket språk de er skrevet i er jeg ikke sikker på, men c# virker som en grei måte å forholde seg til .net på.

     

    Håper på gode inspill både med tanke på bøker og IDE.

  2. Hei!

     

    Er ny bruker inne på disse forumene så jeg har ikke oversikten over hvilke applikasjoner som allerede er utviklet/skrevet om her, så dere får bære over med meg dersom det allerede finnes en tråd om dette.

     

    Jeg er Informatikkstudent og har utviklet en gitarstemmer til mobiltelefon som bacheloroppgave.

     

    Den ble utviklet på en Nokia N70 og fungerer på denne telefonen. Applikasjonen er ikke portet til andre telefoner, men det er mulig at den fungerer på andre Nokia Serie 60 telefoner.

     

    Før du tester applikasjonen kan det være greit å lese den meget korte readmefila som vi har lagt ved. Hvis du gjør dette unngår du noen problemer med tilgangsrettigheter på telefonen. Applikasjonen er ikke signert så du må manuelt sette noen tillatelser på telefonen. Dette for å kunne bruke mikrofonen til opptak av lyd.

     

    Du kan laste ned applikasjonen her:

     

    Med Mobil: http://www.livefrogsupyourarse.com/j2me/mi...uner/tuner.html

    Med PC: http://www.livefrogsupyourarse.com/j2me/mi...uner/index.html

     

    Kom gjerne med tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk på det vi har gjort med denne applikasjonen.

  3. Vedlikehold og videreutvikling er tunge argumenter i min bok. De "nye" teknologiene som kunden ønsker til sitt prosjekt nå er kanskje bedre for akkurat det han ber om nå, men når andre skal videreutvikle dette senere, eller vedlikeholde koden er det greit at det er brukt rammeverk som kan utvides, og ikke minst at det er skrevet i et språk som mange skjønner.

     

    Hvis man da har valgt fra begynnelsen å utvikle noe med en teknologi som ikke støtter evt. tillegg man ønsker senere vil dette kunne føre til emergente problemer(problemer som oppstår når man skal koble sammen flere deler som fungerte hver for seg, men ikke sammen) .

  4. Du kan søke direkte til luftforsvarets flygeskole. Dersom du kommer deg gjennom fase 1 (evnetest) og fase2 (mer evner og fysisk test) vil du først måtte gå befallskole et halvt år for deretter ta flygedelen i bardufoss som andre del av befalsskolen.

     

    Dersom du består den delen må du ta første år av luftkrigsskolen (ihvertfall før når krigsskolen var 2 år). Når de andre begynner sin fagutdanning (2. år, eller 3. nå etter den nye modellen) vil du havne i ventetjeneste på en flystasjon. Her må du nok regne med et til to år etter hvor bra du ble rangert på flygeskolen før du reiser til usa. Før du reiser til USA er all utdanning lik. Det er først der man velger jet, heli eller flermotor.

     

    PS: Jeg sluttet i forsvaret for 3 år siden så du må ta litt forbehold om endringer etter det, men det var slik det var den gangen. Lykke til dersom du søker!

  5. Høres ut som om it-akademiet er det du leter etter.

     

    Har selv 3-årig bachelor i informatikk fra Høgskolen i Bodø. Her er det MEGET stort forkus på programmering, systemutvikling, analyse og design av systemer.

     

    Nå kjenner jeg ikke alle informatikkstudier, men vi har lite eller ingen fokus på å bygge maskiner, drift av nettverk etc.

  6. Jeg skjønner at det kan føles slik at de fleste jobbene nå om dagen er i området rundt oslo. Jeg kjenner ikke din utdanning og bakgrunn, men selv tror jeg det er viktig å ikke være så kresen i valget av de(n) første jobben(e) man tar.

     

    Med litt erfaring og noen år på baken er jeg sikker på at en IT-mann kan velge mellom flere "gode" jobber på alle steder i vårt langstrakte land.

  7. Som sagt i emnetittel skal jeg kjøpe meg noen nye deler. Har ikke allverden av penger, men dette er hva jeg har tenk.

     

    Duger dette?

     

    Er det noen av disse tingene som ikke lar seg kombinere eller av erfaringsmessige årsaker ikke bør brukes sammen?

     

    18416 AMD Opteron 146 2.0GHz S939

    - Socket 939, 1MB cache BOXED Ubekreftet

    12.12.2005 kr 1 295,00 kr 1 295,00

     

     

    15246 DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D hovedkort

    - ATX/S-ATA/Dual-GB-LAN/8ch-LYD/1394/ Fjernlager 1-3 dager

    3 kr 1 150,00 kr 1 150,00

     

     

    13650 OCZ 1024MB Dual Channel Platinum Ed. R-2

    - PC-3200 2x512MB (2-2-2-5) 400Mhz E.L. 14 kr 1 695,00 kr 1 695,00

×
×
  • Opprett ny...