Gå til innhold

Engjest

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Engjest

  1. Og nettopp dette er hvorfor man bør tenke seg bittelitt om før man beskriver problemer på internett som hvem som helst kan lese. Vil man ikke legge ut en ting for hele verden å se bør man bruke mer lukkede løsninger eller helt andre plattformer.

     

    Det støtter vel bare argumentet for at det var var hensiktsmessig å ha den diskusjonen gående. Jeg for min del lærte nå at det er et forum jeg vil unngå på bakgrunn av dette, men jeg ikke har samme inntrykk av at diskusjon er like "farlige" å uttrykke seg på.

     

    "Du burde visst bedre" er en lite hjelpsom innstilling fra den eneste instansen som faktisk kan hjelpe. (Ikke ment som kritikk mot deg).

     

    Dette er hva jeg vil få frem. 

     

    De fleste tenker nok over hva de poster mesteparten av tiden. Men alle kan komme i situasjoner der en er mer spontan. Dette kan gjelde sårbare situasjoner, frustrasjon eller at en skriver noe en angrer. Da setter det folk i vanskelige situasjoner om forumet nekter sletting. Om det på ingen måter skal være mulig å ta sjanser blir det nok også færre og mindre innholdsrike diskusjoner.

     

    Om moderatorene skal bestemme at en ikke får slettet noe en angrer på, så kontrollerer de faktisk også innholdet på siden og hva som kommer frem da de også er de som bestemmer hva som skal slettes. Når de som ber om noe de selv har skrevet fjernet sier at det går under det som gir god grunn til fjerning er det også svært uheldig når moderatorer setter seg til doms over det.

    • Liker 1
  2. Har vært i kontakt med denne moderatoren på PM. Men det var etter at tråden var stengt. Så vet ikke om det menes noe ut over det. Påstandene som ble kommet med om meg og det jeg tok opp er helt feil.

     

    Har moderatoren blitt kontaktet av noen som vil stoppe diskusjonen? Hva som er avsporinger er vi nok veldig uenig på. 

     

    Det jeg tok opp trengs ikke annet for å diskuteres. Retningslinjene dems som jeg har vist til ligger åpent ute. Og en kan selv sjekke hvordan det forumet er.

     

    Men denne tråden tok en interessant vending.

  3. Vil svare på det som påstås om innlegget jeg la ut. Det handler ikke om at jeg fikk en tråd stengt/slettet. Jeg ble ikke utestengt på grunn av innhold i noe tråd.

     

    Det handler om at de nektet å slette en tråd jeg bad om slettet. Det er hva jeg ville ta opp og vise frem. At KG som er lett tilgjengelig, som ligger åpen på nett nekter å slette tråder/innlegg når de som har skrevet det ber om det, selv om det setter dem i en vanskelig situasjon. Det kan være på grunn av for mye utlevering, eller at en blir utsatt for mye netthets og vil trekke seg tilbake fra det. Fra flere tråder jeg har sett, kan det skje når folk legger ut noe veldig sårbart eller er i en sårbar situasjon.

     

    Jeg var i dialog med dem i flere dager. Deres grunnlag var at reglene dems sier at de nesten aldri skal slette tråder, at de sier at en ikke kan få fjernet tråder/ innlegg om man angrer de. De sa de bare sletter om det er regelbrudd. Om en ber om hensyn, viser de bare til de reglene. Dette gjelder alle jeg var i kontakt med, også redaksjonsansvarlig. Ett annet argument de kom med var at det ville ta for mye tid om de som ønsker det skulle få ting slettet. Etter 5 dager med diskusjon med de som for det meste var frem og tilbake på dette la jeg inn noe som bryter med retningslinjene dems i PM for å komme gjennom. Skjermbildet jeg fikk var svaret på det.

     

    Har hatt en liten dialog med de på mail i etterkant som har vært mer hyggelig. Jeg gav de tilbakemelding som skulle tas med videre.

     

    Ønsker å diskutere sak, og saken er at forum som dette setter folk i vanskelige situasjonen når de ikke er fleksible på sletting og hensyn. Jeg orker ikke å drive diskusjon om det videre, men la det ut så andre kan starte en diskusjon om det generelt. Hadde vært fint om det kunne blitt tatt opp, gjerne som innlegg i avis, da de vil få mulighet til motsvar som også er til alles interesse. Da er det jo selvfølgelig andre enn de som eier forumet som må ta det opp, da det er de som kritiseres for reglene de har laget og hvordan forumet blir drevet. Fint om det kan inneholde presseetiske regler og slikt.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...