Gå til innhold

pecce

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pecce

  1. Ser at det er en stund siden denne tråden var aktiv, men jeg prøver allikevel.

     

    Jeg skal ha oppkjøring på fredag og trenger sårt noen tips. Nervøsiteten tar livet av meg nå.

     

    Kort fortalt så startet jeg med trafikalt grunnkurs i Jan/Feb i fjor, men ettersom jeg lærer litt tregt, så fikk jeg ikke bestått teorien før i sommer. Andre forsøk og fikk to feil etter første forsøk med 8 feil litt over et halvt år tidligere.

    Iløpet av denne tiden har min opprinnelige kjørelærer gått ut i permisjon, derfor har jeg fått en ny kjørelærer.

    Har vel hatt bortimot 4 kjøretimer med kjørelæreren og h*n presterte å melde meg opp til førerprøven rett før vår første kjøretime.

     

    Nå er det ikke lenge igjen, men jeg kjenner jeg blir litt mer nervøs nå. Kjørelæreren min gjør meg egentlig veldig usikker når vi kjører sammen. Det blir så mye snakk om hva jeg burde gjort osv så jeg tenker enda mer på ting. Har fått beskjed om å ta det litt roligere mens jeg kjører, noe jeg prøvde iherdig på idag, men allikevel fikk jeg samme beskjed som sist. Det blir veldig "vagt" syns jeg for jeg er veldig forsiktig og tar ikke så store sjanser i trafikken (tar blant annet ikke luker før jeg er overbevist om at det er helt klart). Læreren sier jeg kjører bra, men at jeg burde finpusse kjøreegenskapene litt. Føler meg jo egentlig klar, men læreren får meg til å tvile litt...

     

    Jeg sitter egentlig bare igjen med en følelse av usikkerhet. Ihvertfall ettersom min forrige kjørelærer skrøt av min behagelige kjøring.

    Jeg har heller ikke så stor mulighet for å kjøre privat ettersom de eneste som kan som regel er opptatte. Har øvelseskjørt en del på landevei med sambo og må si jeg føler meg mye mer trygg da enn på selve kjøretimene mine.

     

    Beklager for å kuppe tråden litt, men hadde satt veldig stor pris på noen gode råd i denne "vanskelige" tiden. :wee:

×
×
  • Opprett ny...