Gå til innhold

chr43

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chr43

  1. Jeg har samme problem, bare med et Geforce 9800GX2. Leste at kort generelt skal kunne dra opp til 150w gjennom 8pin kontakten mens 6pin har grense på 75w. Dette var visstnok bare øvre grense for hva kort KAN dra. Om en 6pin klarer å levere nok til et kort som bruker 8pin var det mange delte meninger om.

     

    Generelt fikk jeg inntrykk av at det var "kan gå, avhengig av kort og psu, prøv på egen risiko" som lyste mest gjennom. Er PSU'en kraftig nok, og kortet ikke trekker mer enn grensen for hva en 6pin kabel kan gi (noe som var vaskelig å finne ut), så skulle det gå bra.

     

    Har bestilt den kabelen fra microplex og satser på det beste..

  2. Hei, jeg er relativt uerfaren med tv og spesifikasjoner til disse.

     

    Planer om å skaffe en tv, og trenger vel litt råd eller tips til type.

     

    - Størrelse, alt fra 38-40 og opp. Sitter ca 3 meter unna tv'en.

    - Prisklasse, 7000-14000.

    - Spesifikasjoner, om det er plasma eller lcd er det samme. Men vil helst ha minst 1366x768 i oppløsning. Ærlig talt så aner jeg ikke om en tv med lavere oppløsning og bedre bilde er best eller ikke.

    - Kildesignal, vanlig kabel-tv for nå.

    - Annen bruk, blir vel en ps3 snart, og har en ekstern dvd-spiller.

    - Pc-tilkobling, ja. Grunnen til at jeg skaffer tv i det hele tatt, er for å vise filmer og annet media via pc-tilkobling. Spilling, nettsurfing etc. er irrelevant, kun filmer og slikt.

     

    Har sett meg ut denne så langt. Plasma passer bedre til filmer enn lcd, har jeg hørt - men aner ikke om det blir motsatt hvis de skal vises via pc. Den er uansett veldig billig til å være av den typen. Samme tv ligger et par tusen ekstra over, ifølge kelkoo.

     

    Ser den 'ypperlig' ut, eller tror dere komplott har fått inn et parti slike med 'løse skruer' og det forklarer den lave prisen. Eller er 12-18000 altfor lav prisklasse for å få en bra 50"?

     

    Takker for svar.

  3. Bioshock er så knallbra at det definitivt fortjener å bli kjøpt. Husk at hvis dere piratkopierer tas det vekk en del av pengene som utviklerne i dette tilfellet har gjort seg fortjent til.
    syns de klarer seg bra på det de får jeg. Hvis Bioshock, Crysis og Spore er resultatet av en "skrantende" bransje, er jeg en kukksuger fra Guatemala.

    9376915[/snapback]

     

    De store spillbransjene klarer seg nettop pga at de er store. Men ingen tenker på at det er mange andre, feks nye, mindre selskaper som tar mye større skade.

     

    Fortsetter det sånn, ender man opp med kun et par giganter som bestemmer. Mange gode ideer og nytenking kommer aldri opp til overflaten pga dette.

  4. Dual-core cpu'en har raskere busshastighet. Men er ikke sikker på om den vil gi bedre ytelse enn Quad-core.

     

    Selv kjører jeg Intel Core 2 Duo E6600 og XFX GeForce 8800Ultra XXX.

     

    Ikke gjort noen form for klokking eller optimalisering enda. Oblivion med absolutt alt på maks (1600x1200 med HDR lighting) gir 45-60fps i dungeons og helt ned til 30 i combat enkelte ganger. Ikke testet ute enda..

  5. Jeg føler meg heller ikke helt trygg på at moddingen får kortet til å tilsvare ett 'ordentlig' xt-kort, hvis det i det hele tatt funker.

     

    Uansett, på komplett selges Radeon X800 PRO til 4.095,- og XT utgaven for 4.995,-

    Når du først punger ut så mye, bør ikke 900,- være noe problem.

     

    Poenget med denne nyheten, var vel å skape diskusjoner og publisitet rundt radeon-kortene, så de tilsutt vil få flere til å kjøpe det. Og da mener jeg ikke bare pga. modde-nyheten men generelt.

×
×
  • Opprett ny...