Gå til innhold

Hilmo

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hilmo

  1. Hei

     

    Min far har (endelig) bestemt seg for å gå til anskaffelse av en bærbar. Og i den forbindelse har jeg fått oppdraget med å finne en passende PC. Har vurdert N200 som en meget sterk kandidat, så dere skjønner sikkert at han ikke skal ha noen monter-PC. Er det noen av dere der ute som har andre, om mulig bedre forslag?

     

    Noen vage kriterier er:

    13 - 15 tomemer

    100 GB +

    Passe lett, < 3kg

     

    På forhånd takk!

     

    hilmo

  2. Begynner på skole (UiT) til høsten, i den forbindelse skal jeg gå til innkjøp av en bærbar pc. Har snoket litt rundt på nettet og funnet noen alternativer.

     

    Macbook Pro

     

    og

     

    Dell XPS1330M

     

    Kravene jeg stiller er:

    - god batteritid, 4 - 5h +

    - relativt god ytelse (skjermkort som spiser 1080p-filmer til frokost er en fordel)

    - passe lett (max 2,5kg)

    - tynn og hendig

    - god skjerm (LED)

     

     

    Alle forslag mottas med takk!

  3. Det nærmer seg sommer og det er på tide å gå til anskaffelse av en dings som jeg kan laste over bildene mine til når jeg er ute på tur/ferie. Jeg tenkte først å gå for en Amitech Travel Disk II, men så kom jeg til å tenke på: Hvorfor ikke bruke litt mer penger å få en som jeg kan se bildene og film på? :cool:

     

    Etter en liten time på netten kom jeg fram til noen kanditader:

    Archos 604

    Archos 604 WiFi

    Creative Zen Vision W

     

    Har jeg forstått tingene rett, er det slik at jeg må ha en Archos Docking-sak for å få overført bildene med Archos spillerne. Dette blir kanskje litt for tungvindt, men Archos spillerne vikrer fortsatt litt bedre (stappet med teknologi). Mens Creative spilleren er det bare å stappe minnekortet (CF) inn i spilleren, og finito.

     

    Har dere noen andre forslag, eller erfaringer med noen av disse spillerne?

     

    hilmo

  4. Det fantes en ganske god fotobutikk i krakow da jeg var der for 4 år siden. Men som Hetland allerede har sagt, det er ikke mye å spare på det. Tatt i betraktning norsk garanti, så er det etter mitt syn ikke verdt det.

     

    Men i kjelleren på fotobutikken i Krakow (som ligger rundt torget et sted, husker ikke hvor) er det stappe fult av plakater og musikk. Sats heller på det.

     

    Hilmo

×
×
  • Opprett ny...