Gå til innhold

Kanebolle

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kanebolle

  1. Beklager, men jeg kommer ikke til å gi noe informasjon som kan brukes til å identifisere meg av folk som allerede kjenner meg eller folk innad Lyoness. Forstår godt at det sår tvil om hvem jeg er, men sånn må det nesten bare være.

  2. For mange av oss var dette en åpenbar svindel lenge før myndighetene sa det :p å tro at man kan få noe som helst gevinst ved å pytte penger på folk som tidligere har drevet pyramider som gikk rett i vasken er naivt for å si det mildt.

     

    Ingen deler av forretningsmodellen henger på grep. Hadde de lovnadene om gevinster Lyoness kommet med hadde de aldri trengt å "rekruttere markedsførere" som må betale for å kunne få en liksom stilling hos dem. De kunne spurt hvilken som helst bank eller rik investor og de hadde kastet penger etter dem. Nei, det er helt åpenbart svindel og bedrag og det har stinket lang vei fra dag 1.

     

    Du om det - jeg har fått ganske greit med inntekt av dette. Det er klart at mange ikke klarer å få det til med lyoness på samme måte som ikke klarer å få til det å være snekker. Heldigvis er vi forskjellige!

     

    Kanelbollen er tydeligvis forduftet igjen.. tålte ikke å høre sannheten og det ble litt for mange spørsmål som den ikke kunne besvare.. Tydligvis. Stakkars liten.

     
    Liten tur til hytta, man må ikke kjøre og surfe samtidig. Nå koser jeg meg også med kanelboller, kanskje er de til og med delvis finansiert av noen her inne som ga seg for tidlig. I så tilfelle, hjertelig takk!

    Kanelbollen er tydeligvis forduftet igjen.. tålte ikke å høre sannheten og det ble litt for mange spørsmål som den ikke kunne besvare.. Tydligvis. Stakkars liten.

     
  3. Jeg følger selvsagt med i saken da jeg er investor, og siden alt går temmelig bra ville jeg se hva folk her inne tenker. Fra min side ser ting bare klarere ut enn før, dette går veldig greit. Selvsagt er det lyconett folk som følger med både her og på større arenaer, vi vil jo gjerne ha klart for oss hva som faktisk skjer som investorer.

     

    Det blir boller og rosiner i mange år fremover for meg i alle fall :)

  4. Jeg lurer litt på hva som gjør at folk blir med på noe og invisterer masse tid og penger i noe man via et google søk nå ser er svindel. Jeg bruker gjerne 5 timer på å undersøke hvilken pc jeg skal ha. Ville brukt langt mer tid hvis jeg skulle inevstert i noe.

    Som nevnt tidligere i tråden har det med at de med sun fornuft kan tjene store penger på investeringene sine. Som med all investering er det en risiko, men det er også de som tjener store penger.

     

    Du må gjerne kalle det svindel, men jaggu tar det lang tid å slå ned på denne "åpenbare svindelen". Kanskje fordi det ikke er åpenbar svindel likevell?

×
×
  • Opprett ny...