Gå til innhold

Phsspørsmål

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

Innlegg skrevet av Phsspørsmål

  1. Vet ikke om noen allerede har svart deg. Det er lange ventelister på boligene som student i nord leier ut.

     

    Leie privat er nok den beste løsningen du har om du først nå setter deg opp på listen for bolig. Det er vanskelig å finne bolig med eget bad og kjøkken, og dette er oftest i sentrum og med høy leiepris.

    Skjønner, vet du hva de fleste PHS studenter velger i Bodø?

  2. Arbeidsmengden er generelt stor, da det er mye oblig undervisning. Ofte undervisning 8-16, hvor noe er oblig og noe ikke. I tillegg forventes det at man er godt forberedt til timer. Jeg har pleid å lese flere timer hver dag etter skoletid, også i flere helger. Selv om det ikke er oblig undervisning har det i alle fall i min klasse vært normen å møte opp likevel, da man jobber mye i basisgrupper noe som gjør at det går ut over de andre i gruppen dersom man ikke møter. Når det gjelder arbeidskrav er det ikke fryktelig mange, og de er relativt greie å bestå. Men er alltids noen som stryker, men da får man veiledning slik at man består neste gang.

    Takk for utfyllende svar!

  3. Vet at det ikke er noe fastsatt prosent, men lurte bare på om noen hadde oversikt ov

     

    Jeg tror ikke de har noe antall på dette. Rimelig sikker på at det er som på fysisk. Består man så består man. Uavhengig om det er 100% eller 90%.
    Jeg tror nok ikke alle består, men tviler på at de går inn med et bestemt antall som skal lukes bort.

    er ca. hvor mange som stryker.

  4. Er du en av de første dagene der du skal på opptak? Jeg var i Trondheim i fjor, og andre dagen. Det var bare noen få plasser igjen på egnethetsvurderinga den uka, da de som var første dagen hadde fått plass. Vi måtte komme med en god grunn for å få plass dagen etterpå, siden det var kun få igjen. Det var en del som hadde reist langt, og som ville ha dagen etter, men de prioriterte da de som de mente var viktigst. Om du måtte fly dit hadde ikke så mye å si da mange hadde gjort det. 

    Skjønt, takk :)

  5. Er det noen som har noen tips til undervannssvømmingen på opptaket? Sliter med å nå hele distansen pga. jeg går tom for luft. Er litt redd for at hvis jeg har høy puls for øvelsen på opptaket vil jeg ikke klare å være under vannet hele distansen. Vet at det åpenbare svaret er å trene mer, noe jeg skal gjøre, men hadde satt stor pris på tips jeg kan implementere inn i treningen.

  6. Hvor god er du å svømme fra før? Hva kan du av teknikker? Jeg vil anbefale deg å øve på gode vendinger med fraspark da dette vil hjelpe til på tiden.

     

    Hva er det som gjør at du ikke kan holde øynene åpen under vann? Er det pga klor i vannet ellet er det andre årsaker?

     

    Start på et sted i bassenget med lite vann og prøv å tilvende deg å ha hodet under vann. Deretter forsøker du å åpne øynene. Du får bare ta et steg av gangen og bygg på momenter til du klare det. Bare å presse seg selv :)

     

    Hvor god er du å svømme fra før? Hva kan du av teknikker? Jeg vil anbefale deg å øve på gode vendinger med fraspark da dette vil hjelpe til på tiden.

     

    Hva er det som gjør at du ikke kan holde øynene åpen under vann? Er det pga klor i vannet ellet er det andre årsaker?

     

    Start på et sted i bassenget med lite vann og prøv å tilvende deg å ha hodet under vann. Deretter forsøker du å åpne øynene. Du får bare ta et steg av gangen og bygg på momenter til du klare det. Bare å presse seg selv :)

    Aldri svømt noe særlig og kan ikke noen teknikker :/ Men skal prøve å lære crawl så får vi se hvordan det går. Takk for tips ang. hodet under vann :)

  7. Er det noen som har noen tips ang. trening til svømmedelen/dykke delen? Befinner meg et sted der jeg kun har tilgang til svømmebasseng en gang i uka, så lurer litt på hvordan jeg bør legge opp treningen. Er også interessert i om noen har noen tips om hvordan man kan holde øynene åpne under vann, da jeg finner dette svært vanskelig. 

×
×
  • Opprett ny...