Gå til innhold

mr. Bjerre

Medlemmer
  • Innlegg

    808
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mr. Bjerre

  1. Da kom jeg faktisk inn på Jus ved UiO! Riktignok oppstart på "våren". Er det noen forskjell mellom Vår-kurset og høst-kurset? Tenker da mest i forhold til anseelse. Regner med at utdanningsløpene er de samme.

  2. Hei. Skal til New York om en uke nå, og tenkte å kjøpe meg ny pc i den anledning. Skal brukes til gaming (I militæret), og senere studier. Liker også å se film, noe som heller i acerens favør, men samtidig vil jeg kunne kjøre spill nokså greit. Ser at grafikkortet i Gatewayen er monstrøst, mens Aceren har flere funksjoner. Er ikke så begeistret for designet på Gatewayen.

    Er glad i film, og sånn sett setter jeg pris på blu-rayspilleren i Aceren.

     

    her er linkene: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...d=1209166341108

    og Gateway:

    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...d=1204332501169

     

     

    De koster begge det samme = rundt 6500-7000 kr. På papiret ser de ut som gode tilbud. Hva tror dere?

  3. Okey. Prøvde det. Fikk den over, og mobilen gjenkjente den som en videofil, men når det kom til avspillinga, så manglet bildet. Var bare lyd. Jeg hadde et dårlig konverteringsprogram som bare fikk med 60 av de 250 MBene på filen. Kan dette ha noe med det å gjøre? eller er det kodekproblemer?

  4. Hei. Hvordan får jeg f. eks serier overført til mobilen? Har forstått at den her Real Player, men den klarer ikke å spille av .avi-filer virker det som. Må jeg ha et konverteringsprogram og i såfall, hva må jeg konvertere filene til?

    Takker for svar!

  5. Takk for svar. De pc'ene du referte til var litt dyr i forhold til hva jeg ønsker å bruke. Prismessig er jeg ikke villig til å bevege meg opp i high-endklassen, men 6500 kr for denne PC-en er vel et veldig godt tilbud? Skal til Usa i sommer, så planlegger å kjøpe over disk.

  6. Hallo. Har kommet over denne PC-en ( http://www.jr.com/acer-computer/pe/ACE_AS8920_hy_6048/ )

    , og syntes at prisen var meget overkommelig. Eneste jeg lurer på er hvorvidt skjermkortet duger? Er veldig dårlig oppdatert på skjermkortfronten mht. Laptops akkurat nå.

    Hvis noen andre har erfaringer med denne modellen, bare peis på!

     

    - Forøvrig skal jeg bruke den til spilling i militæret samt studier etterpå

  7. Hei. Vi er en familie som skal reise til New York, Chicago og Miami i sommer. Vi har nå bestilt billetter fra Continental Airlines, og inne på siden demmes har jeg sett mange hotelltilbud. Er det noe å spare på å bestille via Continental i motsetning til hos hotellet selv? Og kunne det vært en ide å bruke bonuspoengene vi får fra flyreisen på hotellrom?

  8. Hei. Har for tiden en K750i, og kom over et tilbud på N95 hvor totalprisen med abonnement ble 3250 kr. Synes prisen virker rimelig, men jeg undrer om jeg trenger en så avansert telefon?

    Skal inn i garden til høsten og vil gjerne ha mulighet for å ta bilder og filme samt ha en mobil jeg kan jogge med som mp3-spiller. Er da N95 rette veien å gå for den prisen, eller burde jeg bare holde på min gamle?

  9. Okey. Nå prøvde jeg å stille inn viftehastigheten i rivatuner opp på 100 %. Merkelig nokk gjorde det ingen forskjell på noe. Jeg skal kjenne på kjøleren senere når jeg får tid en gang, også rapporterer jeg om det.

    Forøvrig kan jeg nevne at min kamerat, Rastaxp har akkurat samme pc. Vi kjøpte de ilag, og han har ingen problemer med varme hos seg.

  10. Okey. Nå har jeg sjekket at alle viftene kjører, og det gjør de. I tillegg hadde jeg pc'en ute i et åpent rom, med sidedøra på kabinettet åpent. Da var temperaturene omtrent helt lik. Med det første har jeg ikke særlig lyst å montere nye vifter, rett og slett av prinsipp da jeg mener at det burde ikke være nødvendig for at maskinen min skal kunne kjøre the sims 2 stabilt :p

  11. God dag.

     

    Jeg har en varm maskin. Jeg vet ikke hvorfor den skal være så varm. Disse resultatene fikk jeg på en standard regnværsdag på 12 grader. Dette er IDLE tempratur på denne pcen. Har nettopp støvsugd sammensuriet Hjalp litt, men ikke så mye.

     

    Maskinvare:

    Asus P5NSLI

    Intel Core 2 duo E6400

    3 GB ram DDR2 pc5300

    Sapphire X1900GT 256 mb.

     

    Har ikke brukt annen cooling paste, enn den som fulgte med processorn.

     

    Takker for svar. :)

    post-49655-1187265249_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...