Gå til innhold

TrakTord

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrakTord

  1. Dette er nok riktig ja. Det som staar paa klistermerket og i produktbeskrivelsen antar eg er utrekna med 1000 byte i ein megabyte, men maskina rekner med 1024 byte i ein megabyte. Der forsvinner daa litt. Og harddisken bruker noko av plassen til registeret som seier kor ting er paa harddisken. Saa du vil i praksis ikkje faa like mykje plass som det i teorien staar at det er paa harddisken. Saa meir magisk er det ikkje.

  2. Godt mulig eg er for seint ute eller du har tatt til fornuften og bruker firefox no, men her er vertfall korleis du gjer det:

     

    Du høgreklikker på snarvegen til Chrome og klikker på egenskaper.

    På enden av linken til målet legger du til " --incognito".

    Då startar du automatisk "Inkognito".

     

    post-49629-1231067502_thumb.jpg

  3. Hei

     

     

    Eg er ikke helt sikker på om dette er riktig plass å legge spørsmålet, men det er nå her det ligger.

     

    Spørsmålet er da om det er mulig å konvertere c: fra NTFS til FAT 32 etter at windows er innstalert på c: uten å slette innholdet (windowsinstallasjoner) på disken.

     

     

    På forhond takk :thumbup:

  4. hei

     

    skulle gå inn i bios'en for å stille cd-rom'en til 'first boot drive' men oppdaget at hele 'advanced bios .......' var deaktivert, i tillegg til mange andre 'avanserte' innstillinger. noen som har peiling på hvorfor? er det noe brukervennlig biossikkerthetsopplegg som er aktivert? finner i alle fall ikke ut hvordan jeg får deaktivert det. lurte litt på om det kanskje kunne være en slags manuel 'av/på' bryter på hovedkortet som begrenset innstillingene i bios'en... noen som har peiling?

     

    enn annen ting jeg lurte på.. har et amd athlon64 oppsett på maskinen min, og ser nå at microsoft har lansert en ny windows xp 64-bit edition. noen som har noe erfaring med denne? er den å anbefale eller bør jeg vente til en annan mer stabil version? gleder meg til å få windowsen oppe og går i 64 bit, og få enda mer fres ut av prosessoren.. når jeg nå har prosessor på 3000+ (2.01 ghz) vil den gå opp på 4.02 ghz med den nye windows versionen, eller vil den bare yte bedre?

×
×
  • Opprett ny...