Gå til innhold

assz0r

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av assz0r

  1. Trenger hjelp til å finne en meget bra og ikke trådløs adsl2+ ruter.

     

    Har sjekket de fleste norske hjemmesider, men utvalget er lite og de fleste har ikke.

     

    Så hvis noen vet om noen, setter jeg stor pris på om dere kan hjelpe meg ved å poste linker/erfaringer her takk :>

     

    Et helvete når i-net ikke kan deles på 2 maskiner. Nøkkelord: MSN monster av ei lillesøster.

  2. Jeg har et ASUS A7N8X-E hovedkort, men jeg skjønner ikke hvorfor hovdkortet må blandes inn nå..

     

    Disable onboard lydkort?

     

    Jeg flytta lydkortet til slot 3, men får fortsatt den samme feilmedlinga: Denne enheten finner ikke nok ledige ressurser den kan bruke. (Kode 12)

     

    Du må deaktivere en av de andre enhetene på dette systemet hvis du vil bruke denne enheten.

     

    Klikk Feilsøking for å starte feilsøking på denne enheten.

     

    Når jeg satt i lydkortet ble det installert på 2 - 5 sekunder og måtte restarte pc'en med en gang. Det funker, men spillport for creative funker ikke.

     

    Takk for hjelp :)

  3. Jeg installerte noen lyddrivere fra nvidia sin side, (nforce) jeg syntes det ikke var noe bra så jeg avinstallerte det. Etterpå funker ikke en enhet som kalles for "Spill port for creative". Denne har et gult utropstegn over seg. Jeg har lyd, men når jeg spiller skurrer det noe voldsomt. Jeg kan heller ikke bruke mikrofon min til å snakke på Team Speak. Jeg har gått gjennom med windows feilsøking/hjelp og støtte, men kom ingen vei med det. Fant ut at denne enheten bruker samme ressurs som en annen enhet. Prøvde å angi konfigurasjon manuelt, men alle andre verdier jeg kunne velge mellom funket ikke. Ser ut til at det er kun denne enheten som ødelegger alt. Har prøvd å avinstallere lydkortet, men når jeg kommer inn i windows igjen har maskinen installert det automatisk på nytt.

     

    Vet ikke mer at jeg har et creative lydkort.

     

    Hjelp?

  4. Det skjer under spilling og når jeg laster ned. Jeg spiller en del world of warcraft og hvis jeg logger meg på en sted som er folksomt restarter pc'en seg før jeg får sett noe i det hele tatt av noe some helst :p

     

    Også når jeg laster ned, nedlastingen begynner, men etter noen minutter restarter pc'en seg plutselig. Dette er veldig irriterende og hender ganske så ofte. Det er ikke for varmt inne i rommet så det er ikke at den blir for varm.

     

    Oppsett: Amd athlon XP 3200+ 2,19GHz

    1Gb ram, husker ikke hvilken type.

    Skjermkort Geforce 6800GT

     

     

    Håper noen kan gi meg noen svar :>

  5. Hei.

     

    Jeg skal bytte ut min 17" crt skjerm med en 19" lcd skjerm. Ut av alle postene og testene jeg har lest av de nyere skjermene klarer jeg ikke å bestemme meg for hvilken skjerm jeg skal velge. Den skal være til spilling og ligge rundt 3 - 4 tusen i pris. Vil helst at designet skal være smooth. :p helst svarte karmer.

     

    Noen anbefalinger å komme med?

  6. Hm.. jeg re-installerte spillet i går i håp om at det ville funke, men nei.

    Tviler på det er noe med selveste iron forge i spillet, formateringen av masking skulle i så fall ha fikset det. Har ikke prøvd å dra til andre steder hvor mange spillere holder til, slik som Stormwind osv.

  7. Var ikke helt sikker på hvor jeg skulle poste denne siden det er et problem kominert hardware//software med et spill -> world of warcraft. Finner ingen andre plasser hvor jeg kan få hjelp siden "løsningen" fra Game master ikke funket. For de som er kjent med spillet vil kansje forstå noe bedre, men jeg skal forklare mest mulig med minst mulig ord :p.

     

    Det skjedde etter at den sisste patchen (oppgraderingen av spillet) var sluppet. Da jeg skulle logge meg på med min hoved karakter som var avlogget i 'Iron Forge' restarte pc'en seg etter loadingen. Jeg har da flere karakterer som ikke er avlogget i Iron Forge eller andre plasser hvor flere spillere holder til, som jeg tror kan foresake til at pc'en restarter seg. De andre karakterene kan jeg logge helt fint inn med uten at pc'en restarter seg, mens pc'en restarter seg etter loadingen når jeg velger hovedkarakteren min. Når jeg kommer tilbake i windows kommer det en melding som sier at det er noe galt med Nettverkskortet mitt. Jeg har lastet ned nye drivere til det og installert nye oppdateringer til windows, men det hjelper ikke. Etter jeg fortalte problemet mitt til Bliazzard flyttet de karaktern min ut av Ironforge og da kunne jeg logge på som normalt. Men da jeg dro tilbake til Iron Forge - så vidt kommet inn dørene restartet masking seg igjen.

     

    Kan det være rammen det er noe galt med? PS: PC'en ble formatert 2 dager siden.

     

    Nettverkskortet mitt er et SMC EZ 10/100.

    Windows xp pro

    AMD Athlon XP 3200+

    1024mb ddr ram

×
×
  • Opprett ny...