Gå til innhold

Roghag

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roghag

  1. Kjøpte meg dyr flott 77" sony 4k tv i går, men kvaliteten på viaplay var overraskende dårlig. Det var ikke forhåndsinstallert app på tv, så jeg måtte legge den inn. Mistenker at jeg ikke får beste kvalitet via denne appen, Viaplay sier på sine sider at 4k kan du få via LG/Samsung tv +Apple tv 4K. Kan det være at jeg må koble til med apple tv for å få god kvalitet på viaplay siden jeg har sony? De skriver noe om at det er viktig at frekvens settes på 50Hz og ikke 60 Hz som er vanlig i USA og andre land.

    Er det noen som har erfaringer med dette?

  2. Hei,

     

     

    Muligens denne er veldig feilplassert, men usikker på hvor den skulle..

     

     

    Har noen benyttet seg av tilbudet om å kjøpe en sånn utvalgt Samsung-TV og få Samsung S9 på kjøpet?

     

     

    Kjøpet måtte gjøres innen 30/9. Check.

     

    Registrering må skje innen 31/10. Check (1/10).

     

     

    Har så fått automatisk svar om at jeg vil motta telefonen 14 dager etter at jeg har fått en "bekreftelse på godkjent registrering".

     

    Så, denne mailen fikk jeg 1. oktober, men ikke fått noe svar etter dette.

     

    Tok slik "bekreftelse" lang tid hos dere?

     

     

    Er ganske så sikker på at alt jeg har gjort er riktig, og jeg har scannet og sendt med både kvittering og serienummer.

     

    Vil man få beskjed hvis man IKKE har gjort ting riktig, eller vil ting bare ikke bli besvart.

     

    Synes det er litt rart at jeg ikke har hørt noe etter 14 dager +.

     

     

    Noen med noe erfaring?

     

    Svar fra Rogern: Fikk ikke noe bekreftelse på epost, bare en beskjed når den ble levert til posten, tok vel omtrent 7-10 dager totalt. Jeg har nå byttet inn TVèn i en Panasonic OLED, spent på om de kommer til å kreve tilbake telefonen

     

  3. Fantastisk tråd. I dag har jeg en Samsung 65 KU6075, som jeg planlegger å oppgradere i løpet av det neste halvåret. Jeg sikter meg inn på TV under 20 lapper, muligens på Black Friday.

     

    Hva vil dere anbefale, selv mener jeg at valget står mellom en Samsung QLED, eller en LG OLED TV. TVen skal i hovedsak brukes til film og TV, aller mest Plex eller lignende streaming, men jeg er likevel litt småredd for burn in hvis jeg går for en av LG sine OLED-modeller.

     

    Jeg har også en rimelig bred sofa, og kort avstand til TVen, så ved filmkvelder, må ofte personer sitte et stykke ut på siden (nærmere 45 grader "offset", noe som gjør bildet helt horribelt på min nåværende TV. Vil F.eks. OLED gi bedre kontraster/farger vel stor innsynsvinkel?

     

     

    Du vil ikke vurdere panasonic da, jeg prøvde QLED 65Q9FN men skiftet den ut med panasonic oled 55FZ800, er mer fornøyd med bilde, men Qled hadde mer lysstyrke, noe som var fint om dagen. QLED er vel heller ikke kjent for å ha bra innsynsvinkel. Vet ikke hva det er med Panasonic men det føles bedre, tryggere og ryddigere enn Samsung, er så gammel at jeg verdsetter driftssikkerhet også. Kanskje du kan få 65 tommern for 25K på tilbud, finnes en versjon med integrert "lydplanke" også, sikkert greit dersom du ikke har lydanlegg. Vil ellers anbefale JBL 5.1 lydplanke, skikkelig surround lyd og kraftig bass dersom du ikke har plass til et skikkelig anlegg, falt litt igjennom når jeg kjørte på med Dimmu borgir, men i følge kona høres det ikke bra ut uansett anlegg☺

×
×
  • Opprett ny...