Gå til innhold

isiac

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av isiac

  1. I tillegg sier vitner at de er 100% sikker på at ABB var i en båt rundt Utøya torsdag kveld sammen med en annen person.

    Skal ikke være skråsikker, men det kom jo hytte/båtfolk utover etterhvert som hjalp til. Kan muligens være at noen ungdommer forveksler disse vs. tiltalte?

     

    Det sies også at vedkommende (ABB) angivelig kjørt rundt i båten bare i badebukse. Finner det svært tvilsomt at han liksom har tatt av seg alt utstyr/beklædning for evt. å legge ut på tur rundt øya. Hvorfor skal han kle av seg p.g.a. det? Rimer dårlig

    Angrepene skjedde jo på fredag?

     

    Du finner det unaturlig at han var der torsdag for å sjekke forholdene?

  2. Jeg mener jeg så i denne tråden på lørdag et bilde av en facebook-profil av en person som var "co-director" (eller noe sånt) på Breivik Geofarm.

     

    Linderud Storkiosk sier nå at det han var sammen med en venn når han ville kjøpe kunstgjødsel. I tillegg sier vitner at de er 100% sikker på at ABB var i en båt rundt Utøya torsdag kveld sammen med en annen person.

     

    Alle tre kan være samme person? Noen som har det bildet lett tilgjengelig?

     

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080741

    • Liker 1
  3. Jeg har brukte to skjermer i halvannet år (2x17" Samsung Syncmaster LCD) og var veldig fornøyd med det. Jeg tenkte at det var aldri noen vei tilbake da jeg kunne lett spille på ene skjermen og surfe på den andre.

     

    Så fikk jeg ny og bedre pc og valgte i stedet for dual-monitor løsning 24"'eren fra Dell, og jeg kunne ikke vært gladere. Jeg tipper du blir knallfornøyd samme hva du velger.

  4. Da har jeg brukt denne skjermen i nesten en dag. Man merker jo at den ikke er perfekt, f.eks så ser jeg banding, men jeg synes ikke det er noe krise. Ellers så synes jeg heller ikke fargene er så klare, men likevel er jeg strålende fornøyd.

     

    Den er stor, den er estetisk vakker, og den fungerer til mitt bruk ihvertfall (stort sett spilling). Verdt hver eneste krone så langt. Ellers har jeg ikke sett noen døde pixler, men så har jeg ikke gjort mitt beste for å finne de heller.

  5. Jeg kan jo gi dere et lite tips om hvor mye det har å si at nettstedet er raskt. Jeg er for øyeblikket i utlandet med veldig dårlig linje sett med norske øyne, og skal ha hardware i posten til jeg er hjemme.

     

    Selv om jeg benytter Netshop ofte, så velger jeg nå å handle andre steder fordi det rett og slett tar altfor lang tid for meg å bestille hos Netshop. Når det er et par webbutikker som jeg likestiller og har bare positive erfaringer, så velger jeg denne gangen det stedet der det er enklest å bestille.

  6. Vel, jeg føler ihvertfall for at bestilling og transport er relevant i dette emnet siden dette  fører til tips som kan påvirke beslutningsevnen om på bestille skjermen eller ikke.

     

    Er kanskje ikke mange som gidder å betale 9k for en skjerm de får om en del måneder senere..

    7308800[/snapback]

     

    Helt enig. Det er ikke bare det tekniske som avgjør om man er interessert å gjøre en handel eller ikke.

  7. Hvordan tror dere at tilgjengeligheten blir på kortene fremover, snakker da spesielt om 8800GTS-kortene. Jeg sitter her i utlandet og lurer på om jeg skal bestille nå (kommer hjem i slutten av november), eller om jeg skal ha is i magen og vente til jeg kommer hjem.

     

    Aner ikke hvordan det har vært på tidligere releaser. Burde jeg kjøpe nå for å sikre meg?

×
×
  • Opprett ny...