Gå til innhold

Tonio

Medlemmer
  • Innlegg

    1 152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tonio

  1. Jeg ser som regel kun min kommende svigersøster i familiesammenheng / på besøk hos kommende svigermor. Likevel har jeg fortalt min forlover at jeg ønsker at hun blir invitert. Hun kommer ikke til å kjenne noen andre enn meg og min søster. 

    For min egen del vil jeg helst at hun kommer, men jeg skjønner hvis hun ikke vil. Hadde hun i tillegg hatt tendens til sosial angst som du har (og jeg visst om det - såklart) hadde jeg hørt med henne før jeg ytret mitt ønske om at hun skal komme til min forlover.

     

    Vil også si at jeg har vært i ett utdrikningslag til ei bekjent, hvor jeg kjente to av de som skulle være med. Ikke helt min favoritt å skulle oppleve, men jeg er veldig glad for at jeg var med! Jeg ble bedre kjent med den kommende bruden, og hadde det veldig gøy. Det gjorde bryllupet en del enklere, da jeg allerede hadde blitt kjent med flere av de jeg ikke kjente ett par måneder før bryllupet! 

     

    Hvis jeg var i din situasjon: Ville jeg hørt med enten brud, min bror eller brudens forlover. Sagt det som at det var, at jeg ikke kjente noen og fikk angst av det. Og spurt om hva de synes / hvor viktig det var for dem.

     

    Hvis jeg var i brudens situasjon: Ville jeg satt pris på å få beskjed som det er: At personen ikke ønsker å komme på grunn av at dem ikke kjenner de andre og tendens til sosial angst.

    • Liker 2
  2. Var på en matvarebutikk hvor det står man skal vise frem vesker/sekker uoppfordret. Med meg var en litt stor koffert, så jeg spurte om han ville at jeg skulle legge den på båndet eller om han bare ville se i den. Fikk til svar: "Hvorfor skal jeg det? Jeg har ikke noe å gjøre med den". og ett blikk jeg følte var stygt.

     

    Synes det er litt kjedelig siden jeg ønsket å gjøre som det stod på lappen, men sånn er livet! 

    • Liker 7
  3. Her er min ... beskjedne ... bucket list. :) Den har endret seg en del siden jeg skrev det første gangen for 15 år siden, men det er vel ikke så unaturlig.

    • Besøke mange, mange flere land, spesifikt vil jeg kunne si jeg har vært i: Japan, Kina, Italia, Hellas, Island, Skottland, Irland (Egypt var også på denne listen, men der har jeg vært! USA er utelukket fordi den har ett eget punkt)
    • Gå fra a til b, som gjør at jeg "må" overnatte i skogen eller lignende. I rundt en uke. 
    • Besøke "The Wizarding World of Harry Potter"
    • Eie ett hus
    • Gifte meg
    • Få barnebarn
    • Se nordlys..mye nordlys
    • Være forholdsvis nærme lava
    • Adoptere ett dyr (som ikke har hatt det bra / trenger noen)
    • Skrive noe som blir publisert
    • Ha en grønnsakshage, urtehage eller lignende..i live minst en sommer
    • Ri en elefant! (Har ridd blant annet kamel, esel, hest - men elefant mangler..)
    • Se løve / digre kattepuser ett sted som hører mer hjemme for dem
    • Rafte
    • Ett eller annet høyderelatert, eks: Fallskjerm, luftballong, hanggliding, strikkhopp(?)
    • Liker 1
  4. Jeg anbefaler bokserien Magic 2.0 av Scott Meyer! Første boken heter "Off to Be the Wizard". Forfatteren står bak blant annet basic instructions (web comic). 

    Bokserien er veldig morsom, litt nerdete og er enkelt og kort sagt om muligheten som kommer når en reiser i tid. Det er utrolig mange morsomme referanser der, og de fleste som har noen gang sett på seg som litt nerd vil nok på ett eller annet punkt kjenne seg igjen.  :) Veldig lettlest.

  5. Jeg har faktisk opplevd at filsystemet på en minnepinne ble korrupt etter å ha tatt den ut uten å løse den ut.

    Det er noen år siden, så det var vel faktisk i Windows 2000.

    Jeg har flere ganger opplevd korrupte filer ved skriving til USB og deretter nappe den ut like etter at Windows (tilsynelatende) er ferdig. Da gjelder det den siste filen som ble overført. Nå var dette på WinXP, så mulig det ikke er så stort problem i W7.

    Jeg har også en gang opplevd på en XP pc da jeg ikke utløste USB-minnepennen at det ble korrupt. Selv ved formatering var det problemer, den mente rett og slett at nå var den mye mindre enn det den egentlig var.

  6. For min del var det ikke spesielt. Tenkte bare, da var det gjort. "Mistet" min til min første ordentlige kjæreste som jeg var sammen med i fire år. Angrer ikke på det og tenker ikke over det med mindre jomfrudom kommer opp (noe det sjeldent gjør).

  7. Noen som vet hvor mange % av venstrehendte som faktisk bruker musen på venstre side? Alle jeg kjenner som er venstrehendte bruker musen med høyre hånd.

     

    Godt spørsmål.

    Relatert spørsmål:

    I Windows kan man gå inn i muse-innstillingene og velge om man er høye- eller venstrehendt.

    Dette får musetastene til å endre funksjon, så du kan høyreklikke med venstre museknapp.

    Pleier venstrehendte å endre denne innstillingen?

     

    Eksen min er venstrehendt. Han endret ikke på innstillingene, men brukte venstre hånd. Dvs han hadde ringfingeren på venstre museknapp, og pekefingeren på høyre. Han begrunnet dette med at da kunne han bare flytte musa over på andre siden når han brukte andre sine pcer.

  8. Farget håret igår :)

    Jeg greier ikke helt å lese det som står der, men det ser ut som "Draco Dormiens Nunquam Titillandus", jeg skal i det minste late som at det er det som står (passer jo med hvordan den er utformet og alt) - DIGGER DET i tilfellet! :D Utrolig tøft. Samme gjelder håret, såklart. Morsomt med farger ikke alle andre har..

    post-49562-0-74510500-1325976032_thumb.jpg

    (ikke si det til noen, men bildet mitt er vel ikke heel recent. Har ikke kamera her og følte at så sant jeg ikke har dritet meg helt ut passet det nogenlunde inn..)

    • Liker 2
  9. Smart å legge ut under fullt navn. Jeg ligger elleve bak deg, er mann og i andre halvdel av 20-årene..

     

    Men kan jo alltids legge vinterferien til Stord om jeg vil gjøre noe med antallet.

     

    Postet av anonym: 4b879f6ad0b7d10592768deda7f3414d

    Nå er jo ikke det en hemmelighet for min del, de som kjenner meg vet det allerede, de som ikke kjenner meg er det relativt likegyldig for meg at de vet hva jeg heter. :)
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...