Gå til innhold

Iceythe

Medlemmer
  • Innlegg

    306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Iceythe

  1. Flott at du fikk fremgang i hvert fall.

     

     

    Det virker som du har innsnevret problemet ned til tre programmer. Da prøver du bare på nytt samme opplegg. Altså fjern hakene for disse tre i msconfig, aktivér én, reboot, osv. Når du finner programmet som hindrer oppstart, avinstallér det i sikkermodus. Hvis du må i normalmodus for å avinstallere, deaktiver oppstarten til programmet først.

     

    Hva som er grunnen til at programmet forårsaker stopp i oppstart er vanskelig å si. Når du har endelig funnet ut hvilke av de som forårsaker dette, kan du google for å se om andre har hatt samme problem og evt se om de fant en løsning bortsett fra å fjerne programmet.

    Eksempelvis " **** windows logon black screen cursor". Stjerne erstattes med programnavnet.

     

    Hvis du ikke finner ut noe, må du sannsynligvis erstatte programmet med et annet alternativ.

  2. Da jeg avsluttet læreperioden i 09 (dog driftsoperatør, men stort sett samme) fikk jeg i samme periode et Y-veihefte i posten. Det var bare 2-3 høyskoler i den tiden som tilbydde Y-vei bl.a. Narvik og noe sørafor.

     

    Fordelen med Y-vei er helt klart at hvis du skal søke utdanning hvor Y-vei omfatter, så slipper du påbygningsåret og istedet bruker to måneder før ordinær skoleoppstart til å komme i gang. Ulempen er at Y-veisfagene er (var, i det minste) få, og kun tilbys av enkelte skoler.

     

    Personlig syns jeg påbygningsåret gir deg mer tilbake, for med generell studiekompetanse står du fritt til å søke på nesten hva du vil og hvilken skole du vil. I tillegg får du fritak i et par fag som du hadde på IKT.

  3. TS nevner at han får svart login skjerm med muspeker. Tviler det har noe med skjermkort å gjøre.

     

     

    TS;

    Fungerer ctrl+alt+del?

    Fungerer sticky keys? (hamre SHIFT-knappen, få opp sticky keys dialogvindu)

     

    Mistenker at winlogon eller explorer shell som bukker under ved normal oppstart. Kan være alskens grunner til dette.

     

     

    I sikkermodus;

    Kjør msconfig, fjern hakene for programmer i oppstart-fanen.

    Gå til tjenester-fanen, sorter etter produsent, fjern hakene for alle som ikke er Microsoft.

    Test ut normal boot. Funker det, begynn å aktivere programmer og tjenester én etter én, evt tre etter tre avhengig om du har en masse som lastes inn.

     

    Funker ikke dette, kjør sfc /scannow i sikkermodus og prøv igjen.

  4. "Skulle du trenge enda bedre batterilevetid, vil det også komme en Razr Maxx HD-modell hvor batteritiden er økt til 32 timer, eller 13 timer med videoavspilling"

     

    Håper det sannelig er mer enn 32 timer batteritid. Skal det stå taletid kanskje? Min Desire HD har litt over fire dager med beskjedent bruk og fortsatt litt "juice" å gå på.

     

    Jeg er interessert i denne, dog. Blir spennende å se hvor mye mer custom ROMs og UV-kernels kan tyne et 3000+ mAh batteri.

  5. Jeg har litt over 200 timer på min kar nå.

     

     

    Smithing og enchanting er definitivt et must. Å lage egen armor er vel så greit, men det å kunne oppgradere eksisterende armor og våpen syns jeg er mye mer interessant. Crafte et fullt sett med armor med smithing bonus, blacksmith pot, så kan jeg endelig få buffa dawnbreaker og ghost blade som har ganske crap stats til å være daedric våpen. Videre kan alchemy også være kjekk til å lage enchantment / blacksmithing pots. Når man har minst 40% magic resist og sprer ut andre resists på armor, ringer og smykke så er det ikke mye man trenger å være redd for. Ancient dragon spyr flammer og jeg bare står og tar i mot.

    Balansemessig syns jeg one-handed + shield definitivt er det beste. Man får inn flere slag, ergo flere charges. Kan løpe med skjold mot folk og dyr så de mister balansen og må innhente seg. Veldig effektivt mot castere. Powerstrike og stamina drain er en artig kombo.

    Er glad i å snike også, men har ikke specca noe. Har støvler med Muffle som fungerer bra. Sneak ligger på 85-90 tror jeg.

    Når du står mellom å velge light vs heavy armor så er det egentlig en no-brainer. Heavy har også perks som fjerner vekta fullstendig. Om du velger light så velger du kun for det estetiske. Man kan løpe like fort med heavy når man har riktig perk.

     

    Andre ting som kan være verdt å sjekke er Restoration og Conjuration. Greit å kunne heale seg selv eller follower / npc til tider. Og så er det greit å kunne bruke soul trap til å fylle opp steiner til enchanting eller for å charge våpen. Eventuelt kan man også drite i conjuration og heller enchante seg et våpen med soul trap. Funker det også.

    • Liker 1
  6. På BW sine fora er det noen som ikke liker at gameplay feedback automatisk sendes fordi statistikk ofte ikke forteller alt. Noen gikk så langt å kalle denne feedbacken for invadering av privatliv, selv om dette er nevnt i eula'en. Er litt få som leser denne..

     

    Jeg syns det er flott at de bruker slike verktøy til å få innsikt, men å eksempelvis ekskludere en klasse fordi 9 av 10 ikke brukte den kan fort bli en avskjæring som skader spillet og minske valgmulighetene man har.

     

    Nå har jeg ingen clue på hvor mye data en slik feedback sender inn og BW sitter sikkert på mye mer info enn de publiserer, men håper inderlig at de leser mellom linjene og tar statistikken med en klype salt. Spesielt med tanke på at kun halvparten av alle unike spillkjøp har spilt gjennom.

  7. Vil dette virke mot eksempelvis britiske pund?

     

    Ekspansjonspakke til Dragon Age: Origins

    http://store.steampowered.com/app/901275/?cc=uk

     

    £19.99 = 181 kr

    $39.99 = 238,82 kr

    29,99€ = 239,86 kr

     

    Ifølge dnbnor's valutakalkulator

     

     

    Sakset fra Steam-siden:

    If purchasing items on Steam in US Dollars from anywhere other than the US, please contact your credit card issuer or bank for information regarding current exchange rate and fees.

    Kan ikke se noe gråsone her akkurat..

  8. I repeat, hvorfor bruker du så lang tid på å se på amerikanske produktbilder?

    Beklager jeg tok sånn feil. Jeg ser at bildet er annerledes på nettsidene og at det ikke representerer layout riktig.

     

    Selv om dette gjelder for mange av produktene, har jeg tidligere i vår gått inn på flere nettbutikker på leting og konkluderte med at det var for få med full size å velge i. Jeg baserte meg da på en gammel erfaring.

     

    For øvrig er tastaturet uansett på ønskelisten.

  9. Tja.. Bare å liste opp Logitech i prisguide, deretter sortere etter popularitet.

     

    På side én (24 stk) er det:

    -18 stk med små returns

    -4 er full size

    -2 stk ikke-standard tastaturer

     

    Av disse full size:

    Ultra X - som jeg allerede har

    Coordless ex100 - som er.. cordless

    diNovo cordless

    Cordless desktop comfort

     

     

    På side to (24 stk) er det:

    -15 stk med små returns

    -4 stk full size

    -Resten er ikke-standard

     

    Av disse full size:

    Ultra X - igjen som jeg allerede har

    Logitech Media Keyboard Elite - som jeg har på jobben og ikke liker

    Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser - igjen, coordless

    Logitech Media Keyboard PS2 - helt lik Elite-serien jeg har på jobben

     

    Gidder ikke å ta de andre sidene. Men det er lett å merke hva som går igjen. Å si at Logitech ikke har satset på små return keys blir ikke riktig. Det er dette som gjenspeiler min kommentar, når det kommer et slikt produkt med kabel i tillegg så er det nærmest en sensasjon.

  10. Ja, er det ikke bare å se etter?

     

    Hvorfor skal jeg bruke tid på å se på amerikanske produktbilder?

     

    Det er ganske kjent at små returns florerer selv på de mer populære valgene. Noe som har resultert i at jeg ikke har kjøpt nytt brett siden UltraX.

     

    Logitech er jo et glimrende eksempel på de som har hoppet på denne trenden.

  11. Bra tiltak. Får ikke mer enn 1,5Mbit her i huset pga avstand fra sentralen = 4km. Og når vi er tre stykker som deler, er det ikke mye til overs for en youtube-video i ny og ne. Minner noe sykt om VG-TV som enten er av/på.

     

    Jeg vil helst skumme gjennom video i lav kvalitet først. Og hvis det faktisk er noe som er sjåanes så kan jeg skru opp kvaliteten. Å bufre i flere minutter for å bare bli rick-rolla, det er bortkastet.

     

    Håper forresten det ikke blir "pay to see lower quality". Det får heller være omvendt.

  12. Glimrende spill som virkelig levde opp til mine forventninger. Fantastisk grafikk som passer utmerket både i tredjeperson og taktisk vinkel. Dog jeg begynte med NWN-serien og ikke BG. Ble nesten som å spille AoC i singleplayer.. fatalities overalt.

     

    Har ikke fått så masse følelser over et spill på lenge.

     

    Anmeldelsen gidder jeg ikke å lese. Jeg er ferdig med spillet, og er enig i scoren.

     

     

    Har hatt èn eneste crash etter 85 timer spilling. Spillet har vært dønn stabilt ellers. Kjører steam-versjon.

  13. Litt smør på flesk dette, men jeg vil bare også bekrefte at Amentio bestiller inn fra flere leverandører rundt, og derfor vil ordren din komme i flere pakker.

     

    Sist jeg bestilte hos dem (skjerm og kabinett), kom dette i to pakker over en ukes tid.

     

    Også er det greit å bemerke seg at i kjøpsvilkårene til Amentio står følgende under Ekspedering av ordre:

     

    Vi forbeholder oss retten til å velge en leverandør som venter inn varene de nærmeste dagene hvis dette kan forhindre splittelse av ordren mellom flere leverandører.

     

    Derfor regner jeg med at produkter som kan være "på lager" ikke nødvendigvis sendes fordi de slår sammen sendinger dersom en leverandør har to eller flere produkter av din ordre inne.

  14. Jeg har brukt Tower 120 siden den først kom ut, rundt 05/06. Den er definitivt det beste jeg har vært borti luftkjøling. Det eneste å utsette er at man gruer seg hver gang man skifter CPU pga det er knotete å montere/demontere kjøleren uten å ha ut hovedkortet.

     

    Fra X2 4400+ til Q6600 stock, og jeg ligger på 31 grader idle og 55 grader load med ei papst-vifte i kraftig redusert RPM.

×
×
  • Opprett ny...