Gå til innhold

Alcon

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alcon

  1. https://www.komplett.no/komplett-gamer-a15/11038

     

    Hvis du uansett ikke vil bygge selv er det bare å ta en komplett gamer i din prisklasse.

    Hvis du vil bygge selv;

    http://www.logicalincrements.com/

     

    Hvis du vil bruke litt mer pc på komplett pc-en ville jeg;

    lagt til SSD harddisk - 600 kroner

    oppgradert skjermkortet alt etter hvor mye du vil legge i det.

    lagt til vannkjølingssystem - 600 kroner.

     

    SSD - ting laster vilt mye forter, du vil ikke angre på å legge i 600 kroner på denne. Jeg ville ikke kjøpt uten!

    Skjermkort er jo det du vil bruke mest mulig penger på for å få bra grafikk, men CS:GO krever ikke så mye.

    Jeg syns det er greit at CPU temperaturen holder seg stabilt, men det er ikke så viktig...

  2. Er på utkikk etter tinn bokser for å lagre usb sticker som leveres ut til brukere, tanken er at det skal bli enklere å holde kontroll på utstyret.

     

    Jeg finner ingen norske leverandører på dette, og det må det nesten være for at bedriften skal bestille inn.

     

    http://www.aliexpress.com/item/WholeSale-107-72-40mm-open-window-Metal-Gift-Tin-Storage-Boxes-include-sponge-Tin-cases-Display/1321427750.html

     

    Finner dette på kina side, og det er slik jeg ser for meg i utgangspunktet, med for som man kan tilpasse innholdet i boksen. Og med vindu for at det skal være lett å se hva som er innholdet.

     

  3. Jeg bruker Lumia 1020 og Z1. Dette er terminalene som skiller seg ut på kamera og da blir spørsmålet om du ønsker Windows eller Android. Z1 er også utstyrt med siste qualcomm prosessor og er IP klassifisert, og er specsmessig det beste produktet du kan kjøpe (sammen med LG G2, som blir billigere men med litt svakere kamera).

     

    Mange av oss (meg inkludert) har klare preferanser ifht software/OS og andre løsninger som differensierer terminalene, men om det bare er kamera som er viktig ville jeg gått for en av ovenstående.

    Hvor fornøyd er du med kameraet på 1020 kontra Z1? Jeg vurderer om jeg skal kjøpe 1020 eller Z1 selv. En liten rettelse er at alle mobiler er gjerne IP klassifisert, bare ikke like høyt :p

  4. Føler dette er litt longshot å prøve å få svar på men...

    Jeg har hatt en 24" trainer i noen år nå, ikke syklet så mye på den før siste tiden og føler jeg begynner å få god dreisen på det. Hadde litt lyst på en større en men var skeptisk på å gå opp til 36" da jeg ser for meg at det er ganske vanskelig. Men nå som jeg har blitt litt god på 24" har jeg også begynt å sykle litt offroad og det virker jo veldig gøy egentlig så har fått lyst på en muni også.

    Så jeg har sett meg ut en muni på 26"

    http://www.unicycle.se/enhjulingar/qu-ax-muni-26

     

    Vet ikke om noen har erfaring med hva slags størrelser som funker til muni?

    Syns det går ganske treigt på 24"

     

    Også lurer jeg på å kjøpe en ny Trainer på 29" som jeg kan bruke mer til å komme meg steder :p Eller om jeg bare skal gå all the way og kjøpe en 36"

    http://www.unicycle.se/enhjulingar/trainer-29

     

    fant en ganske billig 36" til tusenlappen mer.

    http://www.unisalg.dk/36_tommer_udc_unicykel-p-58.html

     

    Tenker at det er stor forskjell på 29" og 36" og lurer da på hvor godt de funker til å sykle til og fra jobb etc... om 29 funker fint eller 36 funker mye bedre eller at 36 er stor og uhåndterlig...?

  5. Vært litt gira på denne selv:

    http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-100-Gray-Original-ZOPO-C2-zpc2-zp980-Quad-core-MTK6589-Android-4-2-WCDMA/1153650093.html

     

    Dog må jeg si at erfaringsmessig kan 3G være noe ustabil på kina mobilene, selv om det har blitt noe bedre med den nyeste custom rommen jeg har lagt inn på min.

     

    Får mye mer for pengene, og er noko veldig nice og spille og surfe på hjemme på wifi, men kan være noe ustabil utenfor hjemmet som sagt... Men ikke sikkert, men for prisen på min var jeg veldig fornøyd! :)

  6. Etter at jeg i sin tid kjøpte N82 ble jeg litt solgt for Kameratelefoner, det ble en N8 etter denne. Jeg har vært ganske gira på en 1020 på grunn av "omg awesome kamera"

     

    Men etterhvert ble jeg ganske lei Symbian på N8 og kjøpte meg en billig kina android med gode specs. Og som ventet liker jeg Android mye bedre, selv om jeg syns symbian fungerer veldig godt som telefon men lite som underholdningsdings.

     

    Og nå holder Windows Phone meg litt tilbake fra 1020, mens "omg kamera" holder meg borte fra Z1. Men jo mer jeg leser jo mer virker det som om Z1 er opp for jobben, og at Z1 har et veldig godt kamera. Selv om jeg alltid har ment at man må ha Xenon blitz hvis det skal være et mobil Kamera.

     

    I tillegg har Z1 awesome specs og er vanntett, woohey! Og for 5 lapper+ er det ikke så lett å bestemme seg. Meeen så er det jo funksjoner som at man kan zoome litt ut etter å ha tatt bildet eller zoome inn og endre utsnitt etter å ha tatt det på 1020 som heller meg mot 1020 igjen. Og som jeg tenker man føler uunværlig hvis man blir vandt til det men ikke tenker over hvis man ikke har.

     

    Kameraene har jo kommet seg ganske mye siden N82 som jeg kunne ta bilde av dokumenter og rutetabeller så hadde jeg de med meg så jeg kunne lese de senere, noe som føltes helt genialt ut på det tidspunktet og ingen andre mobiler kunne det. Men slik er det jo ikke idag, og jeg føler også litt at de nye mobilkameraene er ikke spesielt mye bedre enn min N8 med tanke på støy osv... Virker ikke som 1020 tar sjokkerende bra bilder.

     

    Jeg trenger hjelp til å bestemme meg :hm:

  7. Det som irriterer meg er alle de mobilkameraene som markedsføres som noen av de beste også har de ikke satt på en skikkelig blitz en gang. Der syns jeg nokia gjør en særs mye bedre jobb. Venter selv nå på "Windows 808"

    http://connect.dpreview.com/forums/thread/3387640

    "(...)see how the images of the 808 compare to the ones taken by the X20, since some have regarded my earlier comment about smartphones matching or surpassing the IQ of some of the X20 samples to be a joke."

  8. Tror denne kan komme til å selge bra. Selv har jeg en N8 som jeg er veldig fornøyd med, og med tanke på at eneste kameramobilen som har kommet som er bedre er N808 stiller kameraet fortsatt bra. Siklet selv litt på 808 men kjente at jeg var lite interessert i å fortsatt sitte med Symbian. Selv om jeg fortsatt vil påstå at som telefon og kameratelefon var symbian bedre enn android. Men mye mer underholdning og løsninger i android. Så har sittet på pinebenken og ventet på en ny 41mp fra nokia med noe annet enn Symbian. Android hadde vært sweet men hører mye godt om Windows Phone

×
×
  • Opprett ny...