Gå til innhold

Nadia Ellanie

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nadia Ellanie

  1. Og fremdeles er den eneste synd som ikke kan tilgis, å ikke tro på jesus.

     

    Det handler ikke om personen Jesus, men om «Det sanne ord», sannheten i ALT. Om at det på tross av at sannheten virker veldig individuell på hver enkelt, så har livet en kjærne av sannhet som er lik for oss alle. Sjelens språk er likt for alle. Det er den sannheten, sannheten i livet Jesus ber oss følge.

     

    Jesus i seg selv er et symbol på menneskesønnen Adam, eller mannen i menneskeslekten, Adams sjel som vi alle har en del av. Det som mangler er «Den nye Eva» og at Den Hellige Ånd egentlig er morsprinsippet i treenigheten. Man endret ordet til et hankjønnsord fra 3-400 tallet og hun ble til han.

     

    Verset du viser til er fra Jehovas vitner og er bedre utfyllt her. Det er dem som aktivt går i mot det sanne og Guds verk det handler om.

     

    Fortsetter vi å synde med vitende og vilje etter at vi har lært sannheten å kjenne, da finnes det ikke lenger noe offer for synder. Forferdelig er det vi da har i vente: Dommen og Guds brennende iver skal fortære dem som står ham imot. (Hebr 10.26)

     

    Så har du først fått mulighet til å begi deg på «veien», men ikke bryr deg, så står det værre til med deg da enn før. Når du ikke lenger bryr deg om at livet har et mål og en mening. Da hadde det vært bedre at du var uviten om det. Det er også en kamp mellom lysets og mørkets brorskap.

     

    Har du hørt om livets bok, den levende bok? Den sammenlignes med Guds minne og her er hver tanke, handling og alt som har skjedd skrevet med lysskrift. Alt gir sitt avtrykk, selv dine innerste tanker. I dette lys kan du se ditt eget liv i revy, fra fødsel til der du er i dag. Lukter, smaker, følelser, ringvirkningene av dine valg, hvordan de påvirker deg selv og dine omgivelser som ringårer i vann og hvordan andres valg påvirker ditt liv, om hvordan alt henger sammen og glir inn i hverandre. En ufattelig mektig opplevelse, og du VET at det stemmer.

     

    I følge bibelen skal alle menneskers gjerninger dømmes ut fra denne bok. Dommen handler om lyset og tenk selv. Tåler livet ditt en full belysning? Har du ting du skammer deg over, ting du angrer på at du har gjort, tanker og begjær du har hatt om dine nære eller deres ting. Her kommer den individuelle sannheten inn. ("Mappa di")

     

    Jesus sier riktignok at den som har godt i sinne og gode gjerninger vil glede seg over lyset, mens de som har gjort mye ondt, ikke har gode gjerninger å vise til, men et elendig liv, vil frykte det. Men verst er det for dem som aktivt har bekjempet Guds vilje, verden og samfunnets lover.

     

    Søk sannheten sier Jesus, den taler for seg selv...

  2. Og med tanke på alt jeg nevnte om den okkulte Hitler og hans SS, er det skumle med Hitler og hans tredje Tysk- Romerske rike at det strekker seg tilbake til keiser Nero som forbindes med antikrist sin slektslinje.

     

    Hitler bygget på det tredje tysk- romerske riket og «den nye verdensorden» han snakket om var nok det gjenoppståtte Rom med sine gudekeisere.

     

    Keiser Nero som henrettet Apostelen Paulus, og som Keiser Konstantin bygget en kirke over, heter Nero Germanicus. Det var egentlig hans «halvbror» Brittanicus som skulle overta tronen, men Adoptivbarnet Nero ble favorisert på bekostning av keiserens egen sønn. (Legg merke til navnene Germanicus og Brittanicus og den evige strid mellom Tyskland og England)

     

    Karl V som var den siste tysk-romerske keiser som ble kronet av paven og det var han som fikk Luther bannlyst. Karl var også spanskekonge i tiden Amerika ble oppdaget. Blant de mest kjente direkte etterkommerne av Karl er USAs 27. president William Howard Taft. Det er også her opphavet til Dollaren ligger og Karl den store fulgte opp sin fars reformer og fjernet pengesystemet basert på gull.

     

    Tyskland og USA dyrker den romerske symbolikken, både i politikk og symbolene. Den romerske ørnen knyttes til det fjerde riket, ørnens rike, i den 4. Esra. Der svever ørnen høyt på himmelen (satelitter?) og har full kontroll med det menneskene gjør. Se også senatet og det politiske systemet.

     

    I åpenbaringen leser vi om byen på de syv høyder og hele greia knyttes av mange til Roma og romerriket, men færre vet at Washington har samme symbolikken og het en gang «Rome Maryland».

     

    Yes, Washington D.C. really does have seven hills:

    1. Capitol Hill

    2. Meridian Hill

    3. Floral Hills

    4. Forest Hills

    5. Hillbrook

    6. Hillcrest

    7. Knox Hill

     

    Vi har også et Tyskland som har gjennomført to verdenskriger og nå frykter flere at det kan skje igjen. Tyskland er mot alle odds nok en gang Europas største militære, økonomiske og politiske makt. Denne gang er de også utstyrt med atomvåpen fra USA. Så det store spørsmålet er, kommer det en ny Hitler? En antikrist og gudekeiser slik bibelen profeterer. Nero lot seg dyrke som gudekeiser.

     

    Et brukket opp-ned kors ble tatt i bruk av keiser Nero. Det ble også kjent som «The Dead Mans Rune» og dukket opp på enkelte gravstøtter til falne SS soldater. Hodeskallesymbolikken til SS er lik den som til Scull and Bones og Frimureriet bruker. Pirat eller giftmerket.

    • Nero – Roms brann år 64. De kristne fikk skylden og forfølgelsene begynner

    • Hitler – Riksdagsbrannen i Berlin. Kommunist og Jødeforfølgelsene begynner

    The Founders (Freemasons) wanted to recreate Rome in America. The Founders wanted the representative democracy of the Roman Republic, but they also thought that our capital city should look like Rome. (Washingtonpost)

     

    Det tysk-romerske rike (formelt Det hellige romerske rike, senere Det hellige romerske rike av den tyske nasjon. https://no.wikipedia.org/wiki/Det_tysk-romerske_rike

     

    Jeg bare nevner det. Tenker å selge manuset til Dan Brown.

  3. Jeg har faktisk lest Mein Kampf og har ikke funnet noen referanser til den påstanden du kommer med.

    Er dette en påstand du har hentet fra diverse alt-right nettsteder?

     

    Jeg har ikke lest boken, men det er ikke utenkelig. Islam kom 600 år etter. Jeg vet også at Hitler og hans ledelse lekte med norrøne guder og mørk okkultisme, ...Satanisme? (Se forøvrig min forrige kommentar på det)

     

    Relations between Nazi Germany and the Arab world

     

    20px-Sitat1m-no.png Regimet som araberne etablerte i Spania var noen uendelig edelt: de største forskerne, tenkerne, astronomene, matematikerne, en av de mest menneskelige tidsaldrene, og samtidig en kolossal ridderlighet. Men da kristendommen dukket opp noe senere, kan man bare si: Barbarer. I virkeligheten er kastillianernes ridderlighet en arv fra araberne. [...] kristedommen er så blek, vi skulle heller ha overtatt mohammedanismen, som preker at heltedåder blir belønnet. Slik ville germanerne ha erobret verden, det er bare kristendommen som holdt dem tilbake. 20px-Sitat2m-no.png – Adolf Hitler "Taler og skrifter

    • Liker 1
  4. Hitler kommer neppe til himmelen, så sant ikke det finnes reinkarnasjon. Det er også en drøy påstand å si at Hitler var Kristen/Katolikk, for hvis Hitler var kristen, hva er da kristendom?

     

    Hitler brukte som så mange før han og etter han, religion som et verktøy for å komme til makten. Han trengte velvilje både fra kirken og katolismen og i Tyskland i 1939 var nær 95 prosent av befolkningen Katolikker og protestanter. Han ga mange løfter til kirkene om han ble valgt. Etter hvert stengte han alle katolske organisasjoner og menigheter som blandet seg inn i politikk. De fikk kun være religiøse, og Hitler var en forkjemper for å skille mellom stat og kirke. Jehovas vitner i Tyskland fikk spesielt gjennomgå siden de nektet militærtjeneste.

     

    Så i starten var han veldig velvillig men da han hadde makten endret han karakter. Derfor finnes det sitater som er vennligstillt mot religion og sitater og lignende som viser at Hitler hatet kristendommen. Man må se det i sammenheng. Hans private utsagn er av langt mer troverdighet enn hva hans offentlige publikumstilpassede utsagn måtte tilsi. Se bare dagens politikere.

     

    I USA MÅ du ha en kristen eller katolsk tilknytning for å bli president. Da sier det seg selv at mange av presidentene ikke er kristne ... egentlig. Hitler selv ble presentert for eliten av et okkult selskap og det er ingen hemmelighet at Naziledelsen var mørke okkultister.

     

    I følge James Herbert Brennan`s bok "Occult Reich" (Det okkulte rike); skrev Hitlers mentor, Deitrich Eckhart, følgende ord til en venn i 1923. "Følg Hitler! Han skal danse, men det er jeg som spiller melodien.. Vi har gitt ham "Means of communication" with Them. ikke sørg over meg. Jeg kommer til å påvirke historien mer enn noen annen tysker vil"

     

    Deitrich Eckhart; (23.03.1868 – 26.12.1923) var Hitlers mentor og en av nøkkelpersonene i stiftelsen Nazist partiet NSDAP – Det Nasjonal Sosialistiske Tyske Arbeider Parti. Ordet NAZI stammer fra "Nationalsozialist" Eckhart er blitt kalt den spirituelle far av Nasjonalsosialisme. I 1913 giftet han seg med Rosa Marx. (Eckhart developed an ideology of a "genius superman", based on writings by Völkish autor Jörg Lanz von Liebenfels. He also became fascinated by the doctrine of Maya (Illusion.)

     

    Sir Richard John Evans, en britisk historiker med spesialområde på Tyskland skrev at Hitler gjentatte ganger uttalte at Nazismen var en sekulær ideologi basert på vitenskap, men som i det lange løp ikke kunne eksistere ved siden av en religion.

     

    Historikere som Ian Kershaw, Joachim fest og Alan Bullock var enige om at Hitler var Anti-Kristen, og med bakgrunn i blant annet Goebbels dagbøker og Speer`s memoarer, og Hitlers bordtaler.

     

    Alan Bullock skrev at Hitler var en rasjonalist og materialist som så på kristendommen som en religion tilpasset slaver

     

    Goebbels skrev i 1941 at Hitler hatet kristendommen fordi den hadde forkrøplet alt som var nobelt i menneskeheten.

     

    Sir Winston Churchill wrote in his memoir "The Gathering Storm" about Hitler and Moloch: "He (Hitler) had conjured up the fearful idol of an all-devouring Moloch of which he was the priest and incarnation". (Kilde Religious views of Adolf Hitler wiki)

     

    Molok forbindes med kostbare ofringer og ofring av barn. Det var et gudebilde av bronse og formet som en sittende figur med oksehodet og utstrakte armer (Tyrus) Figuren hadde et brennende bål i fanget hvor barnet ble ofret. Begrepet Molok blir også brukt i bibelen som f.eks. i 3. Mosebok 18.21; Du skal ikke gi noen av dine barn til molok.

     

    Hitlers tolv bud - Hitler skal ha skrevet sine egne ti bud, og lagt til to, i en nazi-bibel. Nye bud i Hitlers versjon av kristendommen skal ha inkludert: "Du skal ære din Fører" og "Hold blodet rent og din ære hellig." Budene "Du skal ikke slå i hjel" og "Du skal ikke stjele" er fjernet.

  5. Det sentrale å forstå er forskjellen mellom den gamle og den nye pakt, mellom kunnskapens tre og livets tre. Jesus var den som var lovet, da Gud sa at en dag skulle vi ikke bli omskjært på legemet, men i hjertet. Kunnskapens tre er representert ved den gamle pakt, som foreskriver lovens bud. I det gamle Israel var det galt å vitne falskt mot sin neste fordi budene sa slik. Man holdt seg fra å gjøre galt fordi man hadde kunnskap om hva som er galt. Slik er det ikke i den nye pakt, som representerer livets tre.

     

    Summen av loven og profetene er kjærlighet, sa Jesus. Virkningen av å holde loven er kjærlighet mot sin neste. Den nye pakt starter i motsatt ende, med kjærligheten. Det er kjærligheten til vår neste som driver oss til å gjøre rett. Derfor gjelder ikke loven for den som tror på Jesu kjærlighet. Vi gjør rett ikke fordi vi har loven, men fordi vi har kjærligheten.

     

    Selvfølgelig gjelder også loven for dem som tror på Jesus kjærlighet, men de har ikke bruk for den. Gjør du noe galt så er det galt uansett hvem du er. Kjerlighetens lov gjelder for dem som kjenner Guds ufattelige kjærlighet og i sitt hjerte vet hva som er rett og galt. disse vil alltid handle i kjærlighet og kan derfor ikke straffes for noe da de ikke gjør noe galt. Tvert i mot skal de belønnes for sin kjærlighets gjerninger.

     

    Det handler om å bli et sant og ekte menneske, et godt forbilde på det nye mennesket som en motsetning til det falne mennesket, og det er stor forskjell, som natt og dag. Og det er ikke uten grunn at evangeliene formaner oss om å holde oss på den rette vei, den smale sti...

     

    Når noen en gang er blitt opplyst og har smakt den himmelske gave og fått del i Den hellige ånd, har smakt Guds gode ord og den kommende verdens krefter, og så faller fra, da er det umulig å fornye dem så de igjen vender om. De korsfester Guds Sønn på nytt og gjør ham til spott. (Hebr 6,4)

     

    Lovens oppfyllelse

    Tro ikke at jeg er kommet for å oppheve loven eller profetene! Jeg er ikke kommet for å oppheve, men for å oppfylle. Sannelig, jeg sier dere: Før himmel og jord forgår, skal ikke den minste bokstav eller en eneste prikk i loven forgå – før alt er skjedd. Den som opphever et eneste av disse minste budene og lærer menneskene å gjøre dette, skal regnes som den minste i himmelriket. Men den som holder dem og lærer andre å gjøre det samme, skal regnes som stor i himmelriket. Ja, jeg sier dere: Dersom ikke deres rettferdighet langt overgår de skriftlærdes og fariseernes, kommer dere aldri inn i himmelriket. (Matt 5,17)

     

    Poenget er at når du modnes i kjærlighet og sannhet, i Guds lys, så er du ikke hevet over loven, men du vet instinktivt hva som er rett å gjøre og bryter ingen av Guds lover, ei heller samfunnets lover. Loven oppfylles i kjærligheten, i de gode rene og sanne gjerningene, i en rett-ferd.

     

    Kjærligheten er oppfyllelse av loven (Rom 13,8)

    Ha ingen skyld til noen, annet enn det å elske hverandre! Den som elsker sin neste, har oppfylt loven. For disse budene: Du skal ikke bryte ekteskapet, du skal ikke slå i hjel, du skal ikke stjele, du skal ikke begjære, eller hvilket bud det så er, sammenfattes i dette: Du skal elske din neste som deg selv. Kjærligheten gjør ikke noe ondt mot nesten. Derfor er kjærligheten oppfyllelse av loven.

     

              En ny pakt

              Men dette er pakten jeg vil slutte

              med Israels hus i dager som kommer,

              sier Herren:

              Jeg legger min lov i deres sinn

              og skriver den i deres hjerte. (Jer 31)

     

    Sett derfor all deres iver inn på å la troen føyes sammen med et rett liv, og det rette livet med innsikt, innsikten med selvbeherskelse, selvbeherskelsen med utholdenhet, utholdenheten med gudsfrykt, gudsfrykten med søskenkjærlighet og søskenkjærligheten med kjærlighet til alle.  For dersom alt dette finnes hos dere og får vokse, da vil dere ikke være uvirksomme og uten frukt, dere som kjenner vår Herre Jesus Kristus.  Men den som mangler dette, er nærsynt, ja, blind, og har glemt at han er blitt renset for sine tidligere synder. (2. Peter 1,3)

     

    Fortsetter vi å synde med vitende og vilje etter at vi har lært sannheten å kjenne, da finnes det ikke lenger noe offer for synder. (Hebr 10,26)

     

    og på frukten skal de kjennes... Bær da frukt som svarer til omvendelsen! Matt 3,8

  6. For å si det sånn så stadfester Romerbrevet det Jesus lærte og det Jabobs brev lærer. Alle som er født på ny har seiret over synden selv om mennesket bærer på synden. Når ble Guds Ord feil? Å blande tro og gjerninger er veien til den sikre fortvilelse og død og desverre er det dette mange forkynner idag. I de siste tider så skal en hope seg opp lærer etter hva som klør dem i øret.

     

    Ordet kan bli feil når det oversettes av mennesker. Du må lese bibelen og Jesu lære, så ser du det selv. Det å seire over synden er å bli sin synd bevisst, først og fremst ved å erkjenne den, og så legge den bak deg slik at du ikke gjør samme feil på ny og ny og ny... (bli heller et nytt og bedre menneske) Bare ikke gå i den fella at du tror du har et frikort så din synd ikke gjelder lenger. Det var det gale du gjorde før du eventuelt fikk en ny sjans som er tilgitt.

     

    Du viser din tro i gjerning ved å gjøre det ordet sier ikke bare høre det. Da blir man en som ærer Gud med leppene og ikke sitt hjerte. Det finnes døde gjerninger og det finnes levende gjerninger... Bibelen er egentlig veldig klar og vi er skapt med sunn fornuft i tillegg.

     

    - Ha Gud som forbilde

    Hor, all slags urenhet og grådighet må det ikke engang være tale om hos dere. Slikt sømmer seg ikke for hellige. Rå ord, tåpelig tale og grovt snakk er også upassende. Si heller takk til Gud! For dere skal vite at ingen som driver hor, lever i urenhet eller er grådig, skal arve Kristi og Guds rike. Dette er jo avgudsdyrkelse. La ingen narre dere med tomme ord! For slikt gjør at Guds vrede rammer de ulydige. Gjør ikke felles sak med dem (Ef 5,1)

     

    - Jeg, Herren, er den som gransker hjerter og prøver nyrer. Jeg lønner hver mann etter hans ferd, etter frukten av hans gjerninger. (Jer 17,10)

     

    - Når en rettferdig vender seg bort fra sin rette ferd og gjør urett, skal han dø på grunn av dette. For sin egen urett skal han dø. Men når en urettferdig vender om fra sin urettferdighet og gjør det som er rett og rettferdig, da skal han berge livet. (Esekiel 18,26)

     

    - Det er klart hva slags gjerninger som kommer fra kjøttet: hor, umoral, utskeielser, avgudsdyrkelse, trolldom, fiendskap, strid, sjalusi, sinne, selvhevdelse, stridigheter, splittelser, misunnelse, fyll, festing og mer av samme slag. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: De som driver med slikt, skal ikke arve Guds rike.

     

    Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. Slike ting rammes ikke av loven! De som hører Kristus til, har korsfestet kjøttet med dets lidenskaper og begjær. Lever vi ved Ånden, så la oss også vandre i Ånden. (Galaterne 5,9)

     

    Det gamle og det nye mennesket

    - La da det jordiske i dere dø: hor, urenhet, lidenskap og ondt begjær, og grådighet, som ikke er annet enn avgudsdyrkelse. Alt dette gjør at Guds vrede rammer de ulydige. Blant dem var også dere den gang dere levde slik. Men legg nå av alt dette: sinne, hissighet, ondskap, spott og rått snakk. Og lyv ikke for hverandre! For dere har kledd av dere det gamle mennesket og dets gjerninger og iført dere det nye, det som blir fornyet etter sin skapers bilde og lærer ham å kjenne. (Kol 3,5)

     

    - De skal gjøre godt, være rike på gode gjerninger, være gavmilde og dele med andre. Slik samler de seg en skatt som blir en god grunnvoll for fremtiden, så de kan vinne det virkelige livet. (1. Tim 6,18)

     

    - Dette er et troverdig ord, og jeg vil at du skal innprente det, så de som er kommet til tro på Gud, blir ivrige etter å gjøre gode gjerninger. (Titus 3,8)

     

    - Vis meg din tro uten gjerninger, (det er umulig) så vil jeg ut fra gjerningene vise deg min tro. Jak 2,17

×
×
  • Opprett ny...