Gå til innhold

vbruse

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vbruse

  1. Beklager, men dette er slett journalistikk. Som en annen har påpekt så er det åpenbare skrivefeil, antakeligvis som følge av Google-oversettelse. For det andre så er bildet som brukes ikke av bilen som ble lansert i går. Det er faktisk heller ikke av prototypen som ble vist tidligere i år. Det faktisk av konseptmodellen som ble lansert i 2015!

     

    Det eneste nye jeg lærte i denne artikkelen er at bilen skal lanseres i tre versjoner i USA. Om det samme vil bli tilfelle i Norge kunne man kanskje sjekket? Det å oversette amerikanske priser direkte til kroner gir liten verdi. Prisen ved lansering i Norge er oppgitt til kr. 651 900. Om det er for den godt spekkede Edition One eller for den billigste versjonen kunne kanskje journalisten også sjekket?

     

    Det som står om hestekrefter er også bare tull. Man kan ikke legge sammen hestekreftene fra de to elektromotorene for å få total effekt. Det gjorde Tesla en stund (samt at batteriet ikke klarte å levere nok på en gang), noe som endte med søksmål. Faktum er at bilen har en total effekt på 365 hk og et dreiemoment på 561 Nm. Hvis man setter den i sportsmodus kan man i åtte sekunder få 402 hk og et dreiemoment på 664 Nm. Det er først da den klare 0 - 100 på 5,7 sekunder. Alt dette står lett tilgjengelig på Audis sider.

     

    Man klarer også å skrive at bilen ikke har tradisjonelle speil. Jo, det har den. Å skulle la kameraer og skjermer ta over er noe man kan velge som ekstrautstyr.

     

    Denne artikkelen er mer forvirrende enn oppklarende, og jeg ser på den som forurensning av informasjonsstrømmen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...