Gå til innhold

Ducktoy

Medlemmer
  • Innlegg

    1 737
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ducktoy

  1. jeg er ingen php-wizard, og det er en stund siden sist jeg programmerte php, menså vidt jeg kan se bryter mange av gåseøynene med hverandre.

     

     

    tar man første linjen:

     

    echo "<link type=\"text/css\" rel=\"stylesheet\" href=\"css/ui.notify.css\" />";

     

    så vil jo den echoe "<link type=\" for så å bryte...

     

    Det vil nok heller være bedre å bruke echo '<link type=\"text/css\" rel=\"stylesheet\" href=\"css/ui.notify.css\" />';

     

    edit: forøvrig er det en tungvindt måte å implementere ett javascript, det burde være en eller annen måte å echoe hele tekstblokken med en echo, enn å echoe hver eneste linje. Tenker da at det må gå an å sette echo på starten av første linjen og avslutte med ; på siste linjen

  2. For å svare førsteposten, jeg stemmer Venstre fordi jeg ikke fikk is den 4 mai da jeg var fire år, men alle de andre fikk....Ærlig talt, hvor mange på venstresiden mener at alle skal tjene det samme?

    Jeg er i alle fall ikke av den oppfatning av at en som flipper burgere på macdonalds skal ha samme lønn som en flygeleder selv om jeg kan defineres som en av "de venstrevridde".

  3. Det er som tidligere sagt avhengig av om blokkaden er lovlig eller ikke, og mange spesialister har uttalt seg om at den godt mulig er ulovlig.

     

    Ser man på angrepene Israel har gjort i andre stater (som for eksempel attentatet på Lillehammer) ser man at Israel tar lite hensyn til lover og regler, noe som også hinter til at Israel enten bryter internasjonal lov med blokkaden eller i beste fall strekker lovene mest mulig.

    Blokaden er lovlig, og det er lovlig å hindre skip fra å bryte en blokade.

     

     

    Sier hvem? Og er det lovlig å borde ett nøytralt skip i internasjonalt farvann på bakgrunn av at de har planer om å bryte en blokkade?

     

     

    Er forresten fryktelig skeptisk til at i post #1453 tegnes ett bilde at det var etisk forsvarlig å drepe sivile mennesker (som forsvarte seg mot en bording i internasjonalt farvann), men om det skulle koste en soldats liv hadde det ikke vært etisk forsvarlig.

  4. NevroMance: Sant nok, en må legge til rette for at ting skal fungere, på samme måte som at en må installere pacman for å få det til å fungere (tester det på netbooken min nå, kjører ubuntu)

     

    Manuel: det er jeg klar over, mente det egentlig bare som ett motsvar til pacman at en har noe som ligner :)

     

     

    update: åssen installerer man pacman? prøvde meg med sudo apt-get install pacman, men den installerte spillet...

  5. Det er som tidligere sagt avhengig av om blokkaden er lovlig eller ikke, og mange spesialister har uttalt seg om at den godt mulig er ulovlig.

     

    Ser man på angrepene Israel har gjort i andre stater (som for eksempel attentatet på Lillehammer) ser man at Israel tar lite hensyn til lover og regler, noe som også hinter til at Israel enten bryter internasjonal lov med blokkaden eller i beste fall strekker lovene mest mulig.

×
×
  • Opprett ny...