Gå til innhold

ToLi

Medlemmer
  • Innlegg

    642
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ToLi

  1.  

    Jeg har dnb appen på både iphone og android. Det oppleves som likt i bruk på begge plattformer. Jeg logger inn første gang med bankid på mobil og etterpå kan jeg bruke fingeravtrykk. Tar kort tid og ser oversikt på saldo innen rimelig tid.

     

    Jeg forstår at folk hater forandringer, men gi det en sjanse. Jeg tror dnb er inne på noe.

    det er det som er problemet "LOGGE INN MED BANKID!!!!!". Jeg går ikke rundt med den på meg, før så kunne vi sjekke dette uten noe innlogging.

     

    Du tror dnb inne på noe her..... som hva da lage noe dårligere ja der har de lang erfaring.

    Hørt om bankID på mobil???

    • Liker 1
  2.  

    Etter Note 3 og 4 er jeg lei Samsung ?de gidder ikke oppdatere Android ?

     

    Enig, håpløst trege å oppdatere Android. Min Note 4 har ennå ikke fått Marshmallow. Samsung, lær av Apple.

    Bare å laste ned offisiell ROM fra her så har du plutselig stock helt lovlig marshmallow på din note 4 som jeg gjorde for to mnd siden.

    http://www.androidsage.com/2016/05/23/install-official-android-6-0-1-marshmallow-for-galaxy-note-4-n910h-n910g/

  3.  

     

    Må man ha med seg mobilen når man trener for å bruke dette? Ingen klokke? Helt uaktuelt i så fall, men pulsmåling via øre virker interessant.

    Nei, disse fungerer uten mobil, men mobilen brukes for å konfigurere dem. Du kan f.eks. dra ut på joggetur uten mobilen og lytte til musikk mens treningsøkten spores og lagres for senere synkronisering med mobilen.

     

    Men selve poenget er jo å vite sanntidspulsen under økten og da må man vel ha mobil?

    Du får pulsen opplest av ørepluggene når du vil vite pulsen.

  4. "Noe av det som gjør eksisterende kvantedatamaskiner upraktiske og uanvendelige er at de fungerer når man fryser ned kretser til særdeles lave temperaturer"

     

    Er det en ulempe at de fungerer ved lave temperaturer, eller er det bare en skrivefeil?

     

    Forsto heller ikke mye av setningen her:

     

    "Metoden til forskerne gikk visstnok ut på å tilsette et stykke silisium milliarder av elektrisk ladde fosfor-atomer."

     

    Kan jo bare være meg som ikke forstår meg på fysikken her sånn i bunn og grunn og da :p

    • Liker 1
  5. Brukte Cyanogenmod 4.1 og 4.2 ganske lenge, men ble tvunget til å installere Samsung sin versjon igjen fordi Wimp ikke tillot meg å velge SD kortet som lagringsenhet for offline spillelister med en custom rom. Forferdielig å gå tilbake til Samsung sin TouchWiz-menyer. Telefonen har blitt treeeeeg og den sluker batteri. Hadde bare Nexustelefonene kommet med mulighet for eksternt minnekort så hadde det blitt det ganske så fort. Ja til flere rene Android mobiler!!!!

    • Liker 1
  6. Etter hva jeg har lært på skolen er vel strømmen kvadrert ii forhold til effekt.Med andre ord så leverer ikke en lader som leverer 0,5 A 2,5 W, men 1,25 W og en lader som leverer 2,1 A leverer ikke 10,5 W, men 22,05 W. ;)
    Nei :nei2: , nå er nok læreren din flau.P=UxINår U=5V er det bare å sette inn verdiene for strømmen.Det du muligens blander med er effekten i kombinasjonen med Ohms lov og resistans P=U²/R eller P=I²xR.

     

    Ups... tidlig på morgenen enda :/ My bad. Du har selvfølgelig rett

  7. Fikset det nå etter jeg reinstallerte Windows 7.

    Da fikke jeg lastet ned filene på nytt og alt gikk helt fint, men står det ikke noe om hvor mye plass man må ha ledig på hardisken sin før man starter installasjonen?

    Det virker ihvertfall sånn at det er noe i registeret som merker om man har lastet ned install filen før som nekter deg og gjøre det igjen, selv om man skulle være så uheldig å slette den.

    Anyways... Windows 8 :w00t:

  8. Kjøpte og lastet ned windows 8 i går for 249,- via netsidene til microsoft.

    Alt gikk greit fram til jeg skulle instalere programmet. Jeg har en ssd på 80 gb og det var for lite plass på den. Trenger 20 gb for å få instalert sier programmet. Ok tenker jeg og starter å slette div via det programsletteprogrammet i kontrolpanel, men det var ikke nok. Så etter store mengder frustrasjon tok jeg og markerte alle mapper unde c: og trykket delete. Det gikk jo fint det. Fikk akkurat nok plass.

    Meeeeen.... Tydeligvis lå også de nedlastede filene til windows 8 en plass der under c:

    Det var ikke så smart. Så nå får jeg ikke kommet igang med instalasjonen igjen. Får ikke lastet ned filene på nytt heller virker det som da jeg må betale på nytt for å få det :(

    Noen som har noen gode råd eller forslag???

    Har sendt mail til kundeservice til microsoft, men de svarer jo ikke før 2 arbeidsager. Så innen den tid så håper jeg noen her har en god ide.

     

    Kan jeg f.eks laste ned filene via en torrent og bruke produktnøkkelen min på den?

×
×
  • Opprett ny...