Gå til innhold

jingt

Medlemmer
  • Innlegg

    2 084
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jingt

  1. Elm har eksistert siden 2012, men aldri tatt helt av, men heller et nisjeprodukt. Mulig pga at det er utelukket funksjonelt, og derav en dyp læringskurve. I motsetning så er Typescript backet opp av store enterprises.

     

    Av kandidater til fremtidens teknologi så vil jeg gjerne også trekke frem ReasonML som ser veldig bra ut, og som også er i ferd med å få mange fans.

  2. Hei!

     

    Jeg har oppdaget gleden ved høykvalitets hifi. I den forbindelse, er jeg på utkikk etter nye øretelefoner/headset for å få størst glede ut av kvalitetsfilene.

     

    Det jeg lurer på aller først er fordelene/ulempene med in ears monitor kontra åpne headset.

     

    Jeg kommer for det meste til å høre på musikk på dataen og på mobiltelefonen uten mye bråk rundt. For meg er lydkvaliteten det viktigste.

     

    Vet ikke om dette har så mye å si, men sjangeren jeg foretrekker er pop, jazz og rock.

     

    Tusen takk for svar :)

  3. """Jepp, det er det. Det enkleste du kan gjøre er å sjekke andelen av enumettet eller flerumettet fett. Dess høyre andel av dette, dess bedre. Og så er det jo også Omega-3, Omega-6 og Omega-9.

     

    Mettet fett i Vita Proaktiv er 6 gram mot 26 gram umettet fett, dvs. ca. 20% mettet og 80% umettet fett.

    Umettet fett er viktig fordi det "spiser" opp det mettede fettet du får i deg, og som er farlig for hjertet ditt. Så det er bedre å bruke Vita Hjertegod på brødskiva, enn ikke noe margarin/smør i det hele tatt."""

     

    Ja, det er sunt, så spis i vei!

  4. Har et problem. Dette funker på testcasene, Hadde vært helt topp om noen greide å se det

     

     

    #include<iostream>
    #include<vector>
    
    using namespace std;
    
    
    void add(vector<vector<int> >& bin,vector<vector<int> >& result){
    
     for(int i=0; i<3;++i){
    for(int n=0; n<3; ++n){
      if(n==i) continue;
      result[i][0]+=bin[n][0];
      result[i][1]+=bin[n][1];
      result[i][2]+=bin[n][2];
    }
     }
    
    }
    
    string minfunction(vector<vector<int> >& result, int& min){
     int a,b,c,sum;
     string bgc;
    
     sum=result[0][1]+result[1][2]+result[2][0];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="GCB";}
    
     sum=result[0][1]+result[1][0]+result[2][2];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="GBC";}
    
     sum=result[0][2]+result[1][1]+result[2][0];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="CGB";}
    
      sum=result[0][2]+result[1][0]+result[2][1];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="CBG";}
    
     sum=result[0][0]+result[1][1]+result[2][2];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="BGC";}
    
     sum=result[0][0]+result[1][2]+result[2][1];
     if(min>=sum){ min=sum;bgc="BCG";}
    
    return bgc;}
    
    
    int main(){
    
     vector< vector<int> > bin(6,vector<int>(3,0));
     while(cin>>bin[0][0]>>bin[0][1]>>bin[0][2]>>bin[1][0]>>bin[1][1]>>bin[1][2]>>bin[2][0]>>bin[2][1]>>bin[2][2]){
    vector<vector<int> > result(3,vector<int>(3,0));
    add(bin,result);
    int min=10000000;
    string res=minfunction(result,min);
      cout <<res<<' '<<min << endl;
     }
     return 0;
    }

  5. Grafikk betyr faktisk en del. Noen som har prøvd DS-remake av Final Fantasy III? Grafikken gjorde faktisk at jeg fikk lyst til å spille det, imotsetning til NES-versjonen som jeg prøvde en gang, og ga opp. Det var rett og slett ikke like morsomt.

     

    Men viktigst av alt, kraftig maskinvare gjør at det er mulig å programere inn flere ting som skjer på skjermen samtidig. F.eks. kraftige AI osv. Dette vil gjøre spill bedre. I tillegg blir det lettere for programmerere å holde stabil FPS, selv med mye som skjer på skjermen samtidig. Når spill blir dummet ned til wii, så er det ikke bare grafikken, men mye annet og.

     

    Kontrollene er morsomme, spillene er morsomme. Få spill koser jeg meg like mye med som Super Smash Brothers og Mario Kart. Men jeg skulle gjerne ha fått spill en ordentlig versjon av Fifa 08, med ordentlige animasjoner, mye bedre AI, bedre ballfysikk, ansikt hvor man faktisk kan se hvem det er. Lista kan bli lang.

  6. Min mening er at grafikken ikke er det viktigste, men maskinvaren burde være bedre. Grafikken teller en god del den og Se f.eks. på spillet Orbs of Doom. Et elendig spill med elendig grafikk av en elendig utvikler (Data Design). Ingen har lyst til å spille et spill som ser så utdatert ut.

     

    Det Nintendo har gjort ved å inkludere wii med dårlig maskinvare er at spillene som blir laget vil få begrensninger. For eksempel blir Fifa dummet ned, fordi at wii ikke har nok kraft til å kjøre antall animasjoner. Metal Gear Solid hadde aldri i verden kunne bli lagd på Wii, selv uten hd-grafikk.

     

    Dårlig maskinvare gjør at spillprodusentene må gjøre begrensinger på spillet. Tross disse begrensingene har jeg det gøy med wii. Men Wii hadde vært så mye bedre, om hardwaren hadde vært bedre. Det er hva jeg savner, og ønsker på Wii 2.

  7. Nå som OSE går opp og ned, bør man kanskje satse på aksjer som er små og er uavhengig av børsen?

     

    Har sett litt på Bluewater Insurance, en aksje som har gjort en vanvittig snuoperasjon ved å gjøre et stort underskudd til 15 mill i kvartalsoverskudd. Er dette noe å satse på tror dere? Kanskje som en langvarig investering. Den har nå en verdi på under 200 millioner, men har en målsetning til å komme over milliarden.

  8. Teknisk analyse er langt fra tull. Det er et bra verktøy for å sikre seg lave innganger, og selge på topp. Dette er selvfølgelig forutsatt at fudamentale nyheter ikke er kursdrivende.

     

    Så en kombinasjon vil være det beste. Treffer bunnen mye bedre nå som jeg har lært meg TA, selv om jeg på langt nær er noen ekspert. Passer meg for aksjer med en negativ trend, og kjøper aksjer med trend opp

×
×
  • Opprett ny...