Gå til innhold

SilentType

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SilentType

  1. Nå har jeg hatt Lumia 920 i ca et halvt år og jeg har aldri tidligere hatt en telefon som jeg har vært like fornøyd med. Nokia er kvalitet og Windows Phone 8 er det beste OS'et jeg har vært borti. Faktisk er kombinasjonen Nokia og Windows så bra at jeg kjøper et Nokia/Windows nettbrett i det øyeblikket det kommer ut!

    • Liker 1
  2. Som jeg har meldt her tidligere gikk mitt TF300TG fra å være et ganske stabilt og godt nettbrett med Ice Cream Sandwich til å bli en ustabil affære som konstant restartet med Jelly Bean installert. Etter å ha gjort to factory resets uten at det ble noe bedre, kan jeg konkludere med følgende:

     

    Når brettet er koblet til tastaturet krasjer brettet nesten hver eneste gang skjermen skrur seg av. Løsningen er å stille inn nettbrettet slik at det aldri går i dvale.

     

    Uten tastaturet koblet til, fungerer brettet bra og krasjer aldri når skjermen skrur seg av og brettet går i dvale. Med andre ord har Asus tullet til ett eller annet i JB når nettbrettet er koblet til tastaturet, eller alternativt er det noe galt med tastaturet mitt, en feil som ikke viste seg så lenge jeg hadde ICS.

     

    Generelt er jeg også skuffet over at det ikke finnes noen nettleser til Android som fungerer smertefritt på alle nettsider. For Windows PC'er er jo det aldri noe problem. Hvorfor skal det være så mye vanskeligere å lage en fungerende nettleser for Android?

     

    Jeg må si at Windows 8 begynner å virke forlokkende....

  3. Finnes det en log i Android som viser hvorfor OSet krasjer og restarter? Dvs hvilken app eller prosess som står bak restarten?

     

    Etterat jeg oppdaterte til Jelly Bean krasjer og restarter min TF300TG hele tiden, dog alltid når brettet er i dvale. Fra å være et godt nettbrett har brettet blitt det stikk motsatte!

     

    Nå fem minutter etterat jeg skrev dette innlegget krasjet brettet mens jeg lese på dette forumet. Stock nettleser og alt stoppet og nettbrettet restartet.

  4. Tja.. det er vel srengt tatt BSPlayer du bør finne ut om er kompatibelt med JB:-)

     

    Godt poeng, så derfor har jeg nå testet med "stock" videoavspiller. Når jeg bruker den våkner brettet fra dvalen, men krasjer så og restarter når det prøver å lese fra USB-pennen. Med andre ord, Jelly Bean versjonen fra Asus ser ikke ut til å like og lese fra min USB-pen etterat brettet har vært i dvale.

  5. Vet ikke om jeg er helt fornøyd med Jelly Bean på min TF300 3G nå etter 5 restarter! Vet ikke helt hva som er årsaken ennå, men det har skjedd ved avspilling av film med BSPlayer fra USB-pen og TV koblet til med HDMI. Den har krasjet og stengt av eller restartet når filmen har vært pauset og nettbrettet har gått i dvalemodus.

  6. Til alle som vurderer Transformer TF300 men er skeptiske pga rapporter om problemer med krasjende nettlesere: Jeg har hatt min TF300TG i en uke nå og har bare opplevd nettleserkrasj to ganger. En del ganger får jeg melding om at nettleseren ikke svarer, men da klikker jeg på Vent og nettleseren fungerer igjen umiddelbart. Min skepsis er borte. Jeg er veldig fornøyd med TF300!

  7. mAh står vel for milliampere-time og fra wikipedia finner jeg følgende: "Ampere-time som betyr hvor mange ampere batteriet kan levere i en time før det er utladet". Altså kan batteriet levere 6600 milliampere i løpet av en time før det er tomt. Bruken avgjør hvor mange milliampere pcen bruker per time og hvor lenge batteriet varer.

  8. 901 og 1000 er jo greie maskiner såfremst de leveres med skikkelig batteri.

    Det som er synd er jo at disse 2 ikke leveres noe sted, oppgir kun leveringsdatoer som hele tiden blir forskjøvet.

     

    Asus 901 er da tilgjengelig. Aetius fikk sin på tirsdag (som han skriver ovenfor) og min ligger akkurat nå og venter på meg på posthuset.

  9. Da var en 901 med Linux i hus.

     

    Hvor bestilte du fra?

    Jeg bestilte min sist lørdag (11.oktober) og nettbutikken viser fortsatt ingen tegn til at pcen er sendt. Jeg begynner å bli litt frustrert ettersom både Hattelco og Norek har hatt over 100 stk 901 på lager siden mandag....

  10. En ting til, hva er bra med Asus EEE sånn generelt i forhold til Acer Aspire One og MSI Wind eller eventuelt en annen ultraportabel PC?

     

    Det som i mine øyne gjør Asus EEE 901 "bedre" enn Acer One og MSI Wind (og Toshiba NB100 etc) er at den er mindre (og i tillegg har 6-celler batteri som standard). Når Asus kommer med EEE 1000 vil denne riktignok være like stor som MSI Wind. Jeg skjønner ikke hvorfor produsentene lager mini-pcene større og større. Slik jeg ser det blir hele vitsen borte. MSI Wind er bare litt mindre enn min 12" HP laptop og derfor helt uaktuell. Jeg vil ha en liten pc som kan puttes i dokumentmappa og derfor ble valget Asus EEE 901.

  11. Prisen er under $3 per kvadratcentimeter (dvs. rundt 18 norske kroner). Det gjør at en vektet ledsagerkube på 4x4x4cm koster deg omtrent $94 (564 kroner). Ledsagerkuben snakker ikke.

    Dette gikk vel litt fort i svingene? Det skal nok være kubikkcentimeter. Siste setning skjønner jeg ikke mye av.

     

     

    Uansett, prisen synes jeg var for høy. Det har forsåvidt vært mulig å bestille slike utskrifter i lang tid, men da må man kjenne bransjen og vite hvor man kan bestille. Det finnes en rekke rapid prototyping-leverandører i Norge. Nyheten oppi dette er vel at det er gjort brukervennlig for vanlige folk ved bruk av enkel opplasting via deres nettbutikk og betaling med VISA.

     

    Og med $3 per kubikkcentimeter blir vel prisen enda høyere. Så vidt jeg forstår blir 4cm x 4cm x 4cm = 64cm3 og dermed $192. Eller tar jeg helt feil?

  12. Er SSD-disken på 4GB den samme i både Linux og Windows versjonen av EEE 901?

    Jeg er nødt til å bruke Windows pga noen sære programmer, men vil gjerne ha 16GB lagringsplass utenom og derfor vurderer jeg å kjøpe Linux-versjonen og installere WinXP.

    EEE 1000H, Msi Wind, Acer One etc er uaktuelle ettersom størrelsen nesten blir på nivå med min 12" HP bærbare.

  13. Jeg har i noen uker nå vurdert å kjøpe en såkalt nettpc og har i den forbindelse ventet på informasjon om dimensjonene på Toshibas kommende NB100. Nå leser jeg på diverse webshopper at dimensjonen er 22.5 cm x 18.7 cm (???) x 3.3 cm. Virker ikke dette som en merkelig proposjon sammenlignet f.eks. med Asus EEE 901, Msi Wind og Acer One? Toshibas nettpc virker jo veldig dyp i forhold til bred. Kan dette stemme?

  14. Jeg har testet både Route66 Mobile 7 og Garmin Mobile XT på N82. Route66 var jeg ikke særlig godt fornøyd med, mens Garmin fungerer bra. Garmin er dog litt dårlig på ruteplanlegging (dette må gjøres på pcen?).

    Best er vel kanskje TomTom, men jeg vet ikke om de har kommet med program som bruker den interne GPSen. TomTom (på N73) med ekstern GPS var i alle fall veldig bra.

  15. Jeg reiser til USA i slutten av uken og har lyst på å kjøpe en Asus EEE, og har derfor noen spørsmål.

    Hvilken versjon bør jeg kjøpe og hvorfor?

    Får man norske bokstaver uansett om man har Linux eller Windows?

    Finnes det msn-klient til Linux?

    Dersom man utvider lagringskapasiteten med et minnekort, kan programmer etc installeres på minnekortet?

  16. Er det noen andre som har merket at beskyttelsesglasset over skjermen er veldig lite slitesterkt?

     

    Jeg har hatt N82 ca 1 mnd og har behandlet den pent. Den ligger aldri i en lomme sammen med nøkler, mynter etc. Men allerede nå har skjermen mange riper. Min gamle N73 var mye mer slitesterk. Etter 1,5 år var den ikke i nærheten så slitt som skjermen på N82 er nå etter kun 1 mnd!

  17. Hei, er det et kjent problem at telefonen klikker og skrur seg av en gang i mellom(egentlig ganske ofte) ?

     

    Jeg har opplevd dette noen ganger og har antatt at ustabiliteten kan skyldes et av programmene jeg installert: Nokia Sports Tracker, Calcium, Route66 Mobile 7, Opera Mini ?

     

    Nå skal jeg svare på mitt eget spørsmål. Jeg opplevde at telefonen var ustabil. Dvs at den "hang-seg-opp" og restartet. Jeg mistenkte at grunnen kunne være et av programmene jeg hadde installert. Etter hvert falt mistanken på Truphone og sannelig ble telefonen helt stabil så snart dette programmet ble deaktivert. Antakelig var det trøblete kommunikasjon mellom Truphone og WLAN som gjorde telefonen ustabil.

  18. Jeg testet iPhone forrige helga og ble meget imponert over brukergrensesnittet. Min Nokia N82 fremstår nå som et teknologisk vidunder med et håpløst utdatert brukergrensesnitt. I mine øyne er det ingen tvil om at iPhone er helt i topp på visse områder. Bare så synd at den mangler et bra kamera, GPS, 3G, turbo-3G,... Til tross for disse manglene vil jeg faktisk vurdere å kjøpe iPhone neste gang jeg er i USA.

×
×
  • Opprett ny...